MiGoMaT Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Przyznam od razu ze szukałem podobnego topicu ale słabo (pewnie taki juz jest) chce kupic płyte głowną pod Athlona 3000+ Vience na s939 płyta musi mieć agp poradźcie cos zeby mozna było pocisnąć troche tego proca ale zeby była w miare tania i fajnie by było jak by była nowa ale uzywana w ostateczności tez morze być. co myślicie o tej?? ASROCK 939Dual-VSTA ULI-1695 Socket 939 (PCX/AGP/DZW/LAN/SATA/RAID) Kod producenta 939Dual-VSTA Typ gniazda procesora Socket - 939 Obsługiwane procesory Sempron, Opteron, Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon 64 FX Producent Chipsetu ULI Model Chipsetu ULi 1695 + ULi 1567 Magistrala 1000 MHz Ilość gniazd pamięci SDRAM 0 szt. Ilość gniazd pamięci DDRAM 4 szt. Ilość gniazd pamięci DDR II 0 szt. Obsługiwane typy pamięci 400 / 333 / 266 Dwukanałowa obsługa pamięci Tak Maks. pojemność pamięci 4 GB Gniazdo AGP 1 szt. Gniazdo PCI-Express x16 1 szt. Gniazdo PCI-Express x4 0 szt. Gniazdo PCI-Express x1 1 szt. Gniazdo AGR / AGI Nie Gniazdo PCI 3 szt. Obsługa SLI Nie Obsługa CrossFire Nie Zintegrowana karta graficzna brak Zintegrowana karta dźwiękowa C-Media CM6501 8-kanałowa (7.1) Zintegrowana karta sieciowa Realtek RTL8201CL - 10/100 Mb/s Złącza IDE ATA 2 szt. Złącza Serial ATA 1 3 szt. Złącza Serial ATA 2 1 szt. Kontroler RAID ATA Nie Kontroler RAID SATA RAID, 0, 1, JBOD Interfejs FDD 1 szt. Gniazdo D-Sub 0 szt. Gniazdo DVI 0 szt. Gniazdo PS/2 2 szt. Gniazdo COM 1 szt. Gniazdo LPT 1 szt. Gniazdo sieciowe RJ45 1 szt. Złącza USB zewnętrzne 4 szt. Złącza USB wewnętrzne 2 szt. Złącza FireWire zewnętrzne 0 szt. Złącza FireWire wewnetrzne 0 szt. Gniazda audio analogowe 6 szt. Gniazda audio cyfrowe 0 szt. Gniazda zasilania 1 x 20-pinowe złącze zasilania ATX, 1 x 4-pinowe złącze zasilania ATX 12V. Złącza zasilania wentylatora: 1 x CPU / 1 x System. Dodatkowe złącza wewnętrzne 1 x Front Audio / 1 x CD-in Standard ATX Wymiary (wys x szer) 305 x 244 mm Zawartość opakowania instrukcja, sterowniki, przewody (1 x FDD, 1 x ATA 133, 1 x SATA), kable zasilające (1 x SATA). www http://www.asrock.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 bardzo dobra plyta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A czym ta płyta rózni się od 939dual-sata2?? Nazwą?? Jak chcesz tanią dobrą płytę na 939 z agp to tylko ten asrock (lub ten co ja podałem). Było tez chyba jakies dfi z agp pod 939, ale nie jestem pewny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Było tez chyba jakies dfi z agp pod 939, ale nie jestem pewny.Było ale jako właściciel jej wole polecić asrocka ;] Co do tego vsata to nie wiem co to za płyta, może tylko nazwą sie różnią. Wiem że asrock dual sataII można dostać za 130zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) a jak z oc na tej płycie co wam podałem ja ja mam nowice za 211zł no i tak ma zarowno agp jak i pci-e Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez MiGoMaT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 .... Wiem że asrock dual sataII można dostać za 130zł.Grzechu_1990 za ile ?! :blink: - jeśli można wiedzieć gdzie za tyle ktoś sprzedaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Chyba o to chodzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychoo Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Dobra płytka mam młodszą siostrę 939 dual-sata II i jest świetna - spore możliwości oc. Różnica to inny kodek audio C-Media CM6501 7.1 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Z tego co się orientuję, jest to gorszy kodek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Chyba o to chodzi....Pisalem do DCCOMP.pl i Dual Sata nie maja i miec nie beda, a ta cena to chyba z ksiezyca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Pisalem do DCCOMP.pl i Dual Sata nie maja i miec nie beda, a ta cena to chyba z ksiezyca. Na samym dole pod opisem produktu pisze, że płyta poserwisowa więc tak czy siak się IMO nie opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 To wszystko jasne skad ta cena, gwarancja 3 miesiace :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A ja polecę takie opcje: Tania - ASROCK 939Dual-VSTA Przesiadka - MSI K8N NEO4-F (pod PCI-E przyszłościowo i tańsze grafy są) Zaro kompromisów - DFI LanParty Ultra-D/SLI/SLI-DR/etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A ja wyskocze z innej bańki :-) Bardzo mi zainponowała ;-) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=210480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) ja tez polecam to dfi gutman napisal htt 328 laik zrobi na niej bez problemu tylko male V bo tylko 1,55 (tyle co na asrocku po modach) odnosnie VSATA odswiezona rewizja DS2 Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Laik to chyba tyczy sie mojej osoby:] haha powiem szczerze ze niechcialo mi sie tez dluzej na niej cos kombinowac:) (mysle ze jak sie z tym dluzej pobawic to bedzie naprawde niezle) pierwszy raz tym HTT sie zajmowalem na s939 wiec tak jak moi poprzednicy mowia HTT 328 osoba ktora nie miala z tym stycznosci to nice wynik.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Bezkompromisowo -> Epox 9NPA+ jak dostaniesz gdzieś jeszcze :wink: Ewentualnie nowe rewizje z "3". Wszystkie są dobre :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja tez polecam to dfi htt 328 laik zrobiZłodzej! :D to był mój tekts w temacie o tej dfi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 to sie cieszeto pojutrze będe juz na niej smigał:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 good wybór ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 wybacz mi gutman fajne hasło i utkwilo mi w glowie:) juz zmienilem posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 no pojutrze to to morze nie jest ale jutro ma być i zaraz bd foty i opis jakis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...