Neo_x Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Gdybym miał kase.. prawdopodobnie byłbym własnie takim "lolem" ktory by kupił przynajmniej domene, serio :)Chyba nie doczytaliscie ;) 10 000,00 zł Cena minimalna nie została osiągnięta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Chyba nie doczytaliscie ;) 10 000,00 zł Cena minimalna nie została osiągnięta. to ustawic musial minimum przed chwila, bo wczesniej bylo 10 wywolawczo bez min. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 musialbys otworzyc ta strone i zobaczyc czyja twarz wita czytelnikow - dla ulatwienia zespół redakcyjnyZespół: Piotr Lisowski LOL? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Zespół: Piotr Lisowski LOL? :lol: OT: Jakiś czas temu wyp***** część starego składu Chipa i zatrudnili jakichś chłystków. Poziom gazety spadł, część artykułów jest żenująca ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 to bylo od dluzszego czasu do przewidzenia... lisek znalazl robote w chip-ie wiec forum olal... bo po co mu kolejny problem na glowie... zreszta co tu duzo pisac :) Zespół: Piotr Lisowski LOL? :lol: Wlasnie o tym pisalem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 a ja tylko powiem w tym momencie - dzięki Wam za PUREPC B) :twisted2: Troche nietrafne okreslenie. Bo rozumiem, ze dziekujesz za to ze jest cos poza tweakiem. Nie byloby tej calej sytuacji gdyby nie haja wiec wtedy komu bys dziekowal ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 chodzi mi o to, że gdyby się obecna redakcja nie zebrała do kupy w odpowiednim momencie i nie stworzyłaby purepc, to z haja czy bez i tak prędzej czy później pod wodzą Liska Lisa Lisowskiego :lol: trafilibyśmy na allegro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 No to wtedy poszlaby delegacja z nelonowym workiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Dobra, marco, czy romek.. moze sie pokusza na kupno tłika i bedzie .. prawie tak jak kiedys ;) ps. na forum tłika powstały juz dwa tematy z pytaniem o zaistnialem sytuacji.. odzewu brak. Dziwnie musza sie czuc tamtejsi forumowicze :? .. choc nie szkoda mi dzieciarni, dzieci neo i temu podonych bo ci znajda miejsce gdziekolwiek :P Edytowane 23 Października 2006 przez Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 tylko po co ? dla samej nazwy ? jest forum , praktycznie wiekszosc ludzi ktorzy tworzyli jego poziom jest teraz tutaj . dla serwisu ? nie warto bo taki sam poziom jest ten teraz na purepc -czyli bardzo niski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Dobra, marco, czy romek.. moze sie pokusza na kupno tłika i bedzie .. prawie tak jak kiedys ;) marco i romek maja juz serwis i pewnie nie widza potrzeby by to zmieniac :P Tweak juz nigdy nie bedzie taki jak kiedys, nawet prawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 raczej nie ma szans na to, że marco i romek zgodzą się na nowego wspólnika :] a szkoda. domena tweak imo warta jest tych pieniędzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 niedługo na www.tweak.pl bedzie jakas stronka z nagimi kobietami ^-^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 a dlaczego lisek sprzedaje Tweaka? Co, tak poprostu mu sie juz znudził? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 mnie jedno zastanawia dlaczego zawsze na tweaku jest ok 200 gości :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 a ja zgłosiłem aukcje jako nielegalną "zespołowi allegro", bo oferowana jest sprzedaż poza allegro :] aukcja do usunięcia :] ale bym zlewał, jeśli nawet tam by go moderzy wyru...szali :) Ewidentnie chodzi o kase, skoro haxor Li53k ma prace w c(h)ipie. Tylko PPC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 A mnie ciekawi prawo on tak po prostu nasze posty może sprzedać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 A mnie ciekawi prawo on tak po prostu nasze posty może sprzedać? Może, wkońcu one są na jego serwerze :P A prawa autorskie raczej nie wchodzą tutaj w grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) przeliczając, o ile mnie calc.exe nie myli, jesli tweak.pl pójdzie za 10.000pln to za moje 2.968 postów jakimi wsparłem tamtejszy półświatek powininem dostać 14 złotych i 64 grosze.. w końcu posty należą chyba do ich autorów - zazwyczaj na forach jest napisane ze właściciele forum nie ponoszą odpowiedzialności za wpisy użytkowników.. zatem posty są nasze :) już wystarczy że google wykupiły mnie i całą społeczność userów YOUTUBE.com bez mojej wiedzy i zgody... a teraz chcą mnie sprzedać razem z tłikiem... skandal! :D Edytowane 23 Października 2006 przez PelzaK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Nierealny: Jakiego nowego wspolnika? Chodziło by tu o przejecie serwisu, obecna administracja straciła by przeciez swoje prawa do serwisu i forum, choc konta z prawami uzytkownika by pozostały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Nawet jesli mialo by to pojsc za 10 tys zl to dla samej domeny sie oplaca? wg mnie nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 a ja sie wogole spytam czy Lisek ma prawo do czegos takiego? przeciez jezeli sie nie myle to baza forum jest wspolna, a jesli tak to powinien najpierw dostac zgode od kazdego admina (bylych tez) z osobna :? chyba ze sie myle, to poprawcie i nei bijcie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) a ja sie wogole spytam czy Lisek ma prawo do czegos takiego? przeciez jezeli sie nie myle to baza forum jest wspolna, a jesli tak to powinien najpierw dostac zgode od kazdego admina (bylych tez) z osobna :? chyba ze sie myle, to poprawcie i nei bijcie :D Według mnie baza danych należy do własciciela serwera, więc jesli admini nie mają żadnej innej umowy podpisanej to Lisek może zrobić z tweakiem wszystko co mu sie podoba :sad: Edytowane 23 Października 2006 przez .Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 no tak, ale przeciez to oni rowniez tworzyli tamto forum, no nie? :? chyba, ze Lisek sam napisal wszystko od poczatku :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Jeżeli chodzi o posty to czy przypadkiem każdy serwis nie zabezpiecza się w tym wypadku regulaminem? Trzeba sprawdzić co jest w nim napisane odnośnie postów, czy właściciel serwisu może je ot tak sprzedać. A tak btw po co w ogóle ten temat i te czcze gadanie? To jest purepc i trzeba się martwić (pozwole sobie użyć takiego określenia) naszym serwisem. Tweak to przeszłość, dlatego nie wiem po co w ogóle ten topic i te dywagacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 OT: Jakiś czas temu wyp***** część starego składu Chipa i zatrudnili jakichś chłystków. Poziom gazety spadł, część artykułów jest żenująca ......Tak, a widziałeś jak spadł nakład CHIPa? Bodajże o 20 tysięcy aż! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) xact no racja, ale (nie wiem dokladnie, przypsuzczam :P) posty nie mają żadnych praw autorskich. Dokladnie to prawa polskiego nie znam i moge sie mylic, ale nie jest to chyba zanotowane w żadnym kodeksie, że autorzy postów mają do nich jakies prawo :) Edytowane 23 Października 2006 przez .Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 mi nie chodzi o same posty, ale ogolnie o cale forum ;) przeciez ten szkielet / dzialy / to napewno wszystkiego lisek sam nie wymyslil (stworzyl) - do tego rozne zmiany w kodzie, ktore wprowadzali admini... to tez na pewno nie lisek.. :? a poza tym to tweak jest juz na liska czy dalej na jego ojca? :lol: bo jesli tak to on go sprzedac nie moze - tylko ojciec ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Do tematu: 'do kogo należy forum' przydalby sie jakis prawnik :> My nie jestesmy wstanie niczego rozstrzygnąc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Do tematu: 'do kogo należy forum' przydalby sie jakis prawnik :> My nie jestesmy wstanie niczego rozstrzygnąc :)popieram :) a do twaka jako nazwy nie byłem zbytnio przywiązany, jak już to do hardtecha :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...