Skocz do zawartości
djsilence

Otyłość W środowsku It

Otyłość w środowsku IT  

284 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile ważysz?

• 50 - 60kg
      30
    • 61 - 70kg
      79
    • 71 - 80kg
      80
    • 81 - 90kg
      51
    • 91 - 100kg
      32
    • powyżej 100kg
      12

Rekomendowane odpowiedzi

heh cmx, to tak jak ja ;-)

Za grubasa nie uwazam sie, pare kilo za ciezkiego tak. Silka i rower jest, ale waga trzyma sie, nie ma tendencji przyrostowych wiec dla mnie jest ok.

Najwiekszy problem sprawia 125 cm w klatce - wiekszosc ciuchow robia na jakis waskobarkowcow.

No a to ze jeszcze nikt nie zaczepial i podskakiwal to jest plus :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@raven_88:

Mam dość ciężką budę od kompą - wystarcza ;)

Teraz przydałaby się ankieta, kto nosi okulary... Jeszcze kilka takich ankiet i znajdziemy pewnie może ze dwie sztuki pasujące do jakiegokolwiek stereotypu. Każdy jest sobą i niech się tego trzyma... Po co komu jakieś stereotypy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

180cm ~90Kg, mam mały mięsień piwny, ale jak sama nazwa wskazuje nie jest on od siedzenia przed kompem :D Mam też trochę masy nabitej codzienną jazdą na rowerku, ale to chyba ta dobra masa ;)

Proponuję jeszcze następujące pytania:

Garby w środowisku IT (pytanie dodatkowe ile sztuk)

Hemoroidy w środowisku IT (pytanie dodatkowe ile sztuk)

Samogwałt w środowisku IT itp.

Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz przydałaby się ankieta, kto nosi okulary...

No i czego to ma dowieść? Lece na CRT hohoho lat, i dorobiłem się -0,5 na JEDNYM oku, co jest i tak prawdopodobnie uwarunkowane genetycznie. A są osoby którym się wady pogłebiają co roku, mimo że kompa omijają... Poza tym większośc ludzi z wadami wzroku, okularów/soczewek nie nosi.

Obecna ankieta ma średni sens, bez BMI to nic nie mówi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja 175/60-61 kg, więc jakoś te stereotypy można sobie pomiędzy bajki wsadzić. Ogólnie czuję się bardzo dobrze, nie narzekam, bo nie mam na co ;). BTW chcę w najbliższym czasie dobić do 65 kg, przydałoby się więcej ciałka, bo trochę szczupły jestem. A w nocy np w sobotę o godzinie 3.00 potrafię wstać i sięgnąć po małe co nieco do lodówki. Ogólnie lubię sobie pojeść i po mnie tego nie widać i jestem happy.

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

168 cm -- 48 - 49 kg

Rodzina i kobieta mi mówią że zdechne przed tym kompem albo się wykończe w pracy :?

Od zawsze byłem chudy, nawet jak nie miałem jeszcze kompa i pracy.Jem tyle ile moge, chcę przytyć, próbowałem na wakacjach, coś tam podskoczyło do 53-54 kg, ale zaraz spadłem z wagą do obecnego poziomu.

Może jakieś rady ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

168 cm -- 48 - 49 kg

Rodzina i kobieta mi mówią że zdechne przed tym kompem albo się wykończe w pracy :?

Od zawsze byłem chudy, nawet jak nie miałem jeszcze kompa i pracy.Jem tyle ile moge, chcę przytyć, próbowałem na wakacjach, coś tam podskoczyło do 53-54 kg, ale zaraz spadłem z wagą do obecnego poziomu.

Może jakieś rady ?

dietetyk :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

168 cm -- 48 - 49 kg

Może jakieś rady ?

Wspaniała przemiana materii, ale nie martw się na starośc będziesz "grubasem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi