KonradGT Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Jakby co to mogę Ci pomóc kręcić, izolować i kruszyć lód, daleko nie mam ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja muszę się 200+km fatygować po DI albo płacić miliardy złotych za wysyłkę, a ten nie może na drugą stronę miasta podjechać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mhrok Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) Ja muszę się 200+km fatygować po DI albo płacić miliardy złotych za wysyłkę, a ten nie może na drugą stronę miasta podjechać...Wbrew pozorom jakbym miał dziś jechać to pewnie pół dnia bym jechał... a jakoś w ciągu kilku dni będe jechał... Poza tym, dowiem się ile w Linde kosztuje, jak nieznacznie mniej to przecież mam punkt DI bliżej :D Wybieram najbliższe, i najtańsze :) Edytowane 17 Grudnia 2009 przez Mhrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja tam swego czasu po 70km w jedną stronę jeździłem po DI i to sam, komunikacją miejską i pks'ami, a pudło i 10kg DI nosiłem w torbie podróżnej :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheri Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dowiadywałem się ostatnio w airproducts. (śląska filia) 7zł/litr 70 zł podjazd cysterny pod dom, gdzie spuszczaja wsześniej umówioną ilość ln2 dewar 25 litrowy 150zł/mies. (minimalny czas 1 mies.) ceny netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Chore ceny mają... a w Messer 160 zł za ilość do 80 litrów, tylko znowu kwestia tego że trzeba mieć swój dewar :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Chore ceny mają... a w Messer 160 zł za ilość do 80 litrów, tylko znowu kwestia tego że trzeba mieć swój dewar :(A podjeżdżają pod dom? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Tak, 160 to jest właśnie cała usługa - dostawa do klienta i =<80 litrów LN2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ciekawe tylko czy obejmuje to wszystkie miasta PL czy tylko te większe. W sumie nie najgorsza oferta porównując do reszty, ofc jeżeli ma się dewar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ciekawe tylko czy obejmuje to wszystkie miasta PL czy tylko te większe. W sumie nie najgorsza oferta porównując do reszty, ofc jeżeli ma się dewar.A najlepiej jesli ma sie z dwa mniejsze, lub jeden wiekszy. W sumie taka ilosc to na dwa dni spokojnego benchu starczy, a cena nie wysoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 50zl za 70L co tydzien :) a i tak czasami brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jakby ktoś szukał dewara - aktualnie na niemieckim ebay'u są 50 litrowe za grosze i wysyłają do Polski :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 a jak to sie po niemiecku nazywa ? ja ni znaju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 a jak to sie po niemiecku nazywa ? ja ni znaju http://cgi.ebay.de/Labor-Behaelter-fuer-LN...=item45f0434b8e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zobaczymy na ilu ojro się skończy licytacja :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 (edytowane) na wielu :-) Grunt, żeby sobie wzajemnie nie podbijać cen tak jak ja kiedyś z maniakalnym na allolgro. Więc jak coś to PW :-D Edytowane 9 Stycznia 2010 przez majk3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 152 Euro to chyba nie tak dużo porównując z naszymi cenami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheri Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Cena całkiem przyzwoita, tylko jeszcze trzeba do tego doliczyć za przesyłkę, co może podnieść cenę o następne 70 euro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) Cena za przesyłkę była podana - 54 Euro, więc w sumie nieco ponad 800 zł z dostawą. Znajdź w tej cenie u nas :wink: Edytowane 11 Stycznia 2010 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 50zl za 70L co tydzien :) a i tak czasami brakuje. Moge ci Tyle zatankować za flaszke :rolleyes: ale musialbys na podlasie przyjechac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Może ustawimy się w Warszawie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheri Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) Może ustawimy się w Warszawie? :) Był jeszcze 2 dewarek, ale on już wyżej poszedł: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=300384092788 Ktoś od nas licytował? Edytowane 12 Stycznia 2010 przez sheri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ten był już całkiem pro, ale sprzedający pisał że nie ma możliwości wysyłki do Polski chyba że sobie załatwisz swoją spedycję. Taka ciekawostka - na uczelni Messer dostarcza azot w ilości 400 litrów/miesiąc. Cena za litr jest wyższa dwukrotnie niż przy zamówieniu 80 litrów z dojazdem pod dom :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacu Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 jakby ktoś z Lublina potrzebował suchego lodu to możemy ustawkę zrobić bo mam w pracy trochę i jak łopata zginie to wątpię aby ktokolwiek się zorientował ;P helo Podbijam temat, potrzebuję suchy lód, gdzie w lublinie można go dostać? Linde odpada, Puławy za daleko; najchętniej granulat 1-2 razy w tygodniu. JaX_CCC, masz jeszcze dostęp? proszę info tu lub gad: 825066 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TM3K-BN&N Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 (edytowane) ja szukam DI na dolnym slasku. messer drogi bo 6,50 za kg (przy czestych zamówieniach mozna sie stargowac na ~4-4,50) a w linde niewiele taniej bo 6zł z tym ze dowóz na ich koszt z oddziału w Kościanie i troche wyparuje. A do tego benza 40zł mnie wyniesie wiec 20kg lodu do 3D paru kart za mniej jak 170zł nie dostane.. oczywiscie wszedzie potrzebna firma by zamówic ale to nie az taki problem dla wiekszosci. Co do messer to mozna kupić 10l ln2? mamy taki dewar XD chcialbym mieszkać w w-wie. tam di to jak bułki ze sklepu. nawet w żabce mozna kupić co do ln2/di. w jaki sposób pytac o to na uczelni? jakieś koło czy jak? będe teraz na 2 roku i może bym coś skręcił przez prw'ke Edytowane 29 Lipca 2010 przez tomekk600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Z tego co sie orientuje, to w messer/linde, nie maja tak malych nalewakow, zeby nalac Ci do dewara 10L. W Wawie jest latwo o DI i LN2, ale gdzie Ty widziales DI w żabce? :blink: "Czesc panie dziekan, potrzebuje troche di/ln2 do rozwijania swoich zainteresowan zwiazanych z chlodzeniem komputera, w zamian za pomoc moge zrobic widowiskowy pokaz na dniach otwartych/wykladach czy co tam jeszcze" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Czy do DI zamiast spirytusu można używać denaturatu :lol: ? O wiele tańszy jest :P Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez krudki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Pół litra acetonu można za 5zł kupić, więc nie wiem po co kombinować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pr0 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 niee, robi się taka galareta w kontenerze - sprawdzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelerr Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 To chyba nie masz acetonu. Tyle razy na DI + aceton i zero jakiejkolwiek galarety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...