nappy Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 @Koowi Buchnijcie dziennik przed mikołajkami, i oddaj go zawiązany w kokardkę 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 czekoladowego penisa lub stringi 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Czekam na ciekawsze pomysły hehe 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Myślałem nad jakimś pluszakiem. Co Wy na to?Osobiście uważam, że to paskudztwa, te pluszaki. ja swojej ukochanej raczej kupie perfumy lacoste pink rozwazałem szklanke ze wspolnym zdjeciem, poduszke, kalendarz, aleeee chyba perfumy to jedyna rzecz ktora mi sie tak spodobała :)A jej się podobają? Bo to ważne!! Też mam elo mikołajki klasowe i niestety wylosowałem wychowawczynie 8O Co kupić babce w średnim wieku , która nie lubi dostawać pierdół z porcelany ... Siostra doradziła mi ten notes z kalendarzem , ale jak widziałem to babka taki ma hehe . Doradźcie mi co mam tej babce kupić 8OKsiążkę. Ładny album np z fotosami z filmu, albo ze zdjęciami z NG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja kupuje swojej bielizne (waidomo jakie kolory 8O) i przy okazji bede mial mile widoki. Do tego niezly perfum i juz po sprawie... Wiem ze perfum i bielizna to juz jest tandetne, i nudne, ale co innego kupisz Kobiecie, z czego bardziej sie ucieszy ;) 8O :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) To ja się dorzuce: Co dla dziewczyny która mi się podoba kupić na mikołajki do 50 zeta? Wiek - ok. 16 lat, czyli tyle co ja ;D Ale lamca jestem i nie wiem co by jej kupić, w każdym bądź razie zaje..... jest :D Fajny dżołk ;] Ale wolałbym coś, za co się nie obrazi :D widze że nikt Ci nie odp dlatego ponawiam i podczepiam się pod pytanie... niby pluszak jest zawsze elo ale jak napisała agnes np ona nie trawi... szczerze to pierwszy raz widzę taką reakcje ale to dobre doświadczenie życiowe :) moja sytuacja jest trochę trudniejsza ponieważ ona ma jeszcze 3 dni po mikołajkach urodziny... a na mikołajki klasowe też wylosowałem koleżankę, na pytanie 'co chcesz' otrzymałem zajebistą odpowiedź "zobaczę jaki masz gust, wymyśl coś" - tak super elo pro, tak trudno dać normalną odp.? 8O 8O stwierdziłem że kupie kalendarz na ściane z empiku, taki elo z nagimi panami (ofc w granicach dobrego smaku) ;) Edytowane 2 Grudnia 2006 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 @Kaaban kup jej plyte blog 27 i Tokio Hotel, no co? O gustach sie nie dyskutuje... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) @Kaaban kup jej plyte blog 27 i Tokio Hotel, no co? O gustach sie nie dyskutuje... :Dta bardzo śmieszne 8O jak ktoś tu napisał, też nie chcę hedszota zaliczyć :) Powiesz, że to nie ty tylko Święty Mikołaj wymyślił prezent ;)taa 8O [OT] omg hary zmienił nicka! dopiero zauważyłem :D [/OT] Edytowane 2 Grudnia 2006 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Powiesz, że to nie ty tylko Święty Mikołaj wymyślił prezent 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja kupuje swojej bielizne (waidomo jakie kolory 8O) i przy okazji bede mial mile widoki. Do tego niezly perfum i juz po sprawie... Wiem ze perfum i bielizna to juz jest tandetne, i nudne, ale co innego kupisz Kobiecie, z czego bardziej sie ucieszy ;) 8O :)?diamenty [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Hmm, a może dziecko jej zmajstruj ? prezent na lata - no i masz też z głowy podarunki dla rodziny i przyszłych teściów... ;P 8O Czy to aż tak trudno kupić coś dziewczynie ? Książka, muzyka, perfumy, czekoladki (tylko nie jakieś najtańsze)... Zaczyna się okres świąteczny - sklepy aż uginają się od pomysłów na ciekawy i fajny podarunek, wystarczy ruszyć kuper sprzed monitora 8O Ja na przykład, swojej kupiłem pluszaka + perfumy na mikołaja, a na gwiazdkę dobrą książkę + plytę z muzyką + czekoladki + srebrny wisiorek (który się jej podobał)... Bieliznę i biżuterię, zostawiam sobie na inną okazję :) Edytowane 2 Grudnia 2006 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) nie odbiegajmy od tematyki forum, dziewczynie na pewno się spodoba klik 8O oczywiście with force feedback żeby nie było 8O Edytowane 2 Grudnia 2006 przez truman20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 nie odbiegajmy od tematyki forum, dziewczynie na pewno się spodoba klik 8O To może od razu jakiegoś selekta i wypaśną płytkę, niech se dziewczyna posmakuje OC... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) a na mikołajki klasowe też wylosowałem koleżankę, na pytanie 'co chcesz' otrzymałem zajebistą odpowiedź "zobaczę jaki masz gust, wymyśl coś" - tak super elo pro, tak trudno dać normalną odp.? 8O 8O stwierdziłem że kupie kalendarz na ściane z empiku, taki elo z nagimi panami (ofc w granicach dobrego smaku) ;) Od samego poczatku dawanie prezentow na Mikolajki polegalo na zaskoczeniu. Co to za zabawa jak sie jej pytasz co chce. Czego oczekiwales? Podania nazwy sklepu, a Ty łaskawie kupisz jej to co sobie wybrała... ? :) // Ostatnio kupilem ksiazke z bajkami ;] Edytowane 2 Grudnia 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) W sumie to te mikołajki szkolne to z grubsza beka powinna być, kup jej jakieś tanie wino... albo jakieś stringi wypaśne z futerkiem 8O edit: oooo http://allegro.pl/item146973143_stringi_pas_cnoty_.html 8O Edytowane 2 Grudnia 2006 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 niech se dziewczyna posmakuje OC... 8O oczywiście mowa o Oczyszczaniu Cery 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Oczywiście płytka kupiona, a nie tłoczona w nakładzie limitowanym - 1 egzemplarza 8OPorzadnie zrobiona skladanka (nadruk/naklejka na CD, jakas porzadnie wydrukowana okladka) wcale nie jest zlym pomyslem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 TO takie cuś, lub TO. BTW jaki nick sprzedawcy 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 niby pluszak jest zawsze elo ale jak napisała agnes np ona nie trawi... szczerze to pierwszy raz widzę taką reakcje ale to dobre doświadczenie życiowe 8OTo przez mój podeszły wiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Tematów tyle było na forum ,że wystarczyło poszukać Dla elo prO młodzieży polecam: http://www.allegro.pl/item145567312_mikola...p_prezent_.html http://www.allegro.pl/item143701643_tancza..._w_polsce_.html http://www.allegro.pl/item145598385_grzeja..._mikolajki.html http://www.allegro.pl/item144845768_podusz..._mikolajki.html http://www.allegro.pl/item145123959_rekawi..._na_swieta.html http://www.allegro.pl/item147204007_kajdan..._wszystkie.html I tak można wymieniać 8O Zależy od charakteru danej osoby A tak ogólnie to dla dziewczyny jakieś perfumy ,ale co ważne dowiedz się wcześniej jakie preferuje 8O Dla facetów to nie wiem... jakieś gadżety.... Pomysłów jest od groma. Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 ja rok temu kupilem kolezance mucholowke. kolezance sie podobalo 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Takie? http://www.allegro.pl/item145875521__odjec...producenta.html ja bym się ucieszył :] ten bardziej dla chłopaka http://www.allegro.pl/item146074166__odjec...producenta.html Ja z tego to bym dopiero się ucieszył 8O http://www.allegro.pl/item146574388__odjec..._imprezke_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 O tym mówisz?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zwierciadełko powiedz przecie, że jesteś niezłym prezentem. Rzecz jasna dla kobiet albo metroseksualnych mężczyzn 8O Ale nie takie ze sklepu "wszystko po 4,50", tylko nieco lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 zawsze tez mozna samemu prezent zrobic, w koncu wiekszosc z was modduje kompy nie? kawalek plexy jakies ledy ne555 jakas grawerka i lampka nocna gotowa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Od paru lat poprostu rozmawiamy, co chcielibyśmy z lubym kupić, na uwagę zasługuje armaflex i w tym roku dremel:D Ja sugeruje tysiącpięćsetstodziewięćset rzeczy, żeby kupił mi coś z nich, ale jak grochem o ścianę8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 no to piszcie co kupiliście ciekawego? potem zamiast następnego tematu zrobi się jakieś FAQ ;] ja koleżance z klasy na mikołajki kalendarz z elo panami z kaloryferami na klacie itd ;] koleżance na urodziny-mikołajki - kwiaty tylko wam radzę sprawdzić wcześniej symbolikę kolorów 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja narazie nic, bo na mikołajki nie kupujemy, tylko na gwiazdora 8O Ale w tym roku może tego nie być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja kupiłem. Gdyby nie to, że wcześniej mi tata kupił kufel wypaśny dla kolegi, to bym mu kupił książkę o tematyce politycznej, np "Polska, Głupcze!". Myślę, że kupowanie prezentów które tylko sprawią problem jest trochę bez sensu. Wiadomo, że ma być z jajem, ale jakoś tak dziwnie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja wiem, że dziadkowi kupie jakąś latarke lub wycieraczki do samochodu, matce jakieś perfumy a z klasy to zależnie kto sie trafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...