Skocz do zawartości
kuki1989

Play. Czwarty Operator Komórkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdzałem pocztę na Onecie i natknąłem się na taką reklamę:

http://www.mobile.pl/

Cytat

Sprawdź nas i przyłącz się do mBank mobile! Najtańsza cena minuty do wszystkich sieci! Płacąc mTRANSFEREM za doładowanie, korzystasz z usług mBank mobile ...

Telefon bez abonamentu od 0 zł? Korzystaj z mSKLEPU - atrakcyjne warunki zakupów telefonów Nokia bez simlocka. Więcej...

Pierwszy wirtualny operator komórkowy w Polsce 13 grudnia wystartował pierwszy wirtualny operator komórkowy w Polsce - mBank mobile.

Specjalna oferta dla Klientów mBanku! Zbieraj darmowe doładowania, płacąc kartami mBanku. Weź kredyt hipoteczny i odbierz 500 minut. Więcej...

Robi się coraz ciekawiej :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko czytałem, że w przyszłym roku Era zmieni nazwę na T-mobile, a Polsat uruchomi swoją telefonię komórkową.

A propo tej strony, myślę, że szukają 16latków których głównym zajęciem jest pisanie blogów. Cóż to nie dla mnie .. :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moadip napisał(a):

mam zla wiadomosc testy beda sie odbywac tylko na terenie warszawy i w trojmiescie!pozatym na razie nie ma przewidzinych innych miast, w poznaniu maja 1 nadajnik w srdoku miasta... zalosne ale trzeba jakos zaczac...

Skąd masz to info?? :rolleyes: Edytowane przez kuki1989

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zadzwonili dziś do mnie, jednak ja byłem w metrze i nie odebrałem połączenia... :(

mam nadzieję, że zadzwonią ponownie.

PS do brata też zadzwonili. On odpowiedział na pytanka i pani powiedziała by czekał na list. Może coś z tego będzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SU8Z3R0 napisał(a):

A propo tej strony, myślę, że szukają 16latków których głównym zajęciem jest pisanie blogów. Cóż to nie dla mnie .. :]

i tu sie mylisz bo w testach beda mogly brac udzial tylko osoby pelnoletnie...

Edytowane przez amfi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fipa napisał(a):

Do mnie nie zadzwonili, pewnie dlatego, ze mam telefon bez bajerów.. :|

U mnie to samo :sad: Motorola T192 bez koloreowego wyswietlacza, az wstyd sie przyznac :oops: ale juz kupe lat mi sluzy i zero problemow :rolleyes: i dlatego jeszcze jej nie zmienilem :)

Jesli do tej proy nie zadzwonili to juz pewnie nie zadzwonia, zgadza sie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sbchp250 napisał(a):

U mnie to samo :sad: Motorola T192 bez koloreowego wyswietlacza, az wstyd sie przyznac :oops: ale juz kupe lat mi sluzy i zero problemow :rolleyes: i dlatego jeszcze jej nie zmienilem :)

a kedy sie rejestrowales??

do mnie zadzwonili po tygodniu chyba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sbchp250 napisał(a):

a co ma telefon jaki posiadasz do tego czy Cię wybiorą? przecież oni nie szukają ludzi z 'odpowiednią' komóreczką, a 'odpowiednich' ludzi. od nich dostajesz telefon UMTS i jedziesz z koksem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie nie wzięli do programu :(

Właśnie dostałem maila treści:

Cytat

Witamy!

Dziękujemy Ci za zgłoszenie do programu Nadchodzi4.

Skontaktowało się z nami ponad 190 tysięcy osób. Do udziału w programie Nadchodzi4 możemy zaprosić 20 tysięcy uczestników.

Doceniamy Twoje zainteresowanie, dlatego przygotowaliśmy dodatkową ofertę, która będzie dostępna dla Ciebie po naszym wejściu na rynek:

- Możliwość wybrania i zarezerwowania złotego numeru,

- 50 minut miesięcznie na rozmowy, przez pierwsze 3 miesiące,

- Wyjątkowy świat multimediów w Twoim telefonie.

Nie wiecie może kiedy mają wejść na rynek? Bo w okolicy czerwca kończy mi się umowa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybierają jeszcze testerów czy nie?

Bo wygląda na to, że dzwonili dziś do mnie, a nie mogłem odebrać, a ciekaw jestem ocb. Jakieś reklamy, czy może coś konkretniejszego.

Przynajmniej tak wnioskuje z analizy numeru + gugle ;)

Swoją drogą, to myślałem, że jakieś ciekawsze telefony będą do tych testów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzechu_1990 napisał(a):

fazi86 też dostałem email i jak chce sie zalogować to nie mogę :/ Niby zły login a podaje dobry...

Tez dostalem. Zastawnawiam sie czy tego maila nie dostal kazdy kto wypelnil ankiete. Zreszta z tego rozumiem to szykuje sie operator dla 12letnich pokemonów :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

leborg napisał(a):

Tez dostalem. Zastawnawiam sie czy tego maila nie dostal kazdy kto wypelnil ankiete. Zreszta z tego rozumiem to szykuje sie operator dla 12letnich pokemonów :lol:

Właśnie chyba odwrotnie skoro Ty się nie zakwalfikowałeś, pokemonie.

Dziś odebrałem telefon - Z370. Telefonik nawet fajny, choć od mojej Nokii E50 ma tylko dwie rzeczy lepsze - wspiera UMTS oraz ma aparat 2mpix.

150zł miesięcznie, 100 smsów gratis, 30mb transferu gratis brzmi obiecująco.

Zasięg 3G w domu mam, zobaczę jak jest w innych miejscach Warszawy. W czwartek spróbuję połączenia video - może wyjdzie.

pozdro i jeśli ktoś się dostał niech napisze PW ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi