Grimlock Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Sprawdzałem pocztę na Onecie i natknąłem się na taką reklamę: http://www.mobile.pl/ Sprawdź nas i przyłącz się do mBank mobile! Najtańsza cena minuty do wszystkich sieci! Płacąc mTRANSFEREM za doładowanie, korzystasz z usług mBank mobile ... Telefon bez abonamentu od 0 zł? Korzystaj z mSKLEPU - atrakcyjne warunki zakupów telefonów Nokia bez simlocka. Więcej... Pierwszy wirtualny operator komórkowy w Polsce 13 grudnia wystartował pierwszy wirtualny operator komórkowy w Polsce - mBank mobile. Specjalna oferta dla Klientów mBanku! Zbieraj darmowe doładowania, płacąc kartami mBanku. Weź kredyt hipoteczny i odbierz 500 minut. Więcej... Robi się coraz ciekawiej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SU8Z3R0 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja tylko czytałem, że w przyszłym roku Era zmieni nazwę na T-mobile, a Polsat uruchomi swoją telefonię komórkową. A propo tej strony, myślę, że szukają 16latków których głównym zajęciem jest pisanie blogów. Cóż to nie dla mnie .. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadip Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 mam zla wiadomosc testy beda sie odbywac tylko na terenie warszawy i w trojmiescie!pozatym na razie nie ma przewidzinych innych miast, w poznaniu maja 1 nadajnik w srdoku miasta... zalosne ale trzeba jakos zaczac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) mam zla wiadomosc testy beda sie odbywac tylko na terenie warszawy i w trojmiescie!pozatym na razie nie ma przewidzinych innych miast, w poznaniu maja 1 nadajnik w srdoku miasta... zalosne ale trzeba jakos zaczac...Skąd masz to info?? :rolleyes: Edytowane 20 Grudnia 2006 przez kuki1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 zadzwonili dziś do mnie, jednak ja byłem w metrze i nie odebrałem połączenia... :( mam nadzieję, że zadzwonią ponownie. PS do brata też zadzwonili. On odpowiedział na pytanka i pani powiedziała by czekał na list. Może coś z tego będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfi Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) A propo tej strony, myślę, że szukają 16latków których głównym zajęciem jest pisanie blogów. Cóż to nie dla mnie .. :] i tu sie mylisz bo w testach beda mogly brac udzial tylko osoby pelnoletnie... Edytowane 21 Grudnia 2006 przez amfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Do mnie dzwonili 3 razy, za 4 im sie udalo. Zobaczymy co bedzie w liscie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Do mnie nie zadzwonili, pewnie dlatego, ze mam telefon bez bajerów.. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfi Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Do mnie nie zadzwonili, pewnie dlatego, ze mam telefon bez bajerów.. :|moze jeszcze zadzwonia, w koncu rekrutacja wciaz trwa... a widzieliscie ich reklamowki?? http://www.youtube.com/watch?v=MG4wP28C_-8 niezle;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Do mnie nie zadzwonili, pewnie dlatego, ze mam telefon bez bajerów.. :| U mnie to samo :sad: Motorola T192 bez koloreowego wyswietlacza, az wstyd sie przyznac :oops: ale juz kupe lat mi sluzy i zero problemow :rolleyes: i dlatego jeszcze jej nie zmienilem :) Jesli do tej proy nie zadzwonili to juz pewnie nie zadzwonia, zgadza sie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfi Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 U mnie to samo :sad: Motorola T192 bez koloreowego wyswietlacza, az wstyd sie przyznac :oops: ale juz kupe lat mi sluzy i zero problemow :rolleyes: i dlatego jeszcze jej nie zmienilem :) Jesli do tej proy nie zadzwonili to juz pewnie nie zadzwonia, zgadza sie ?? a kedy sie rejestrowales?? do mnie zadzwonili po tygodniu chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 U mnie to samo :sad: Motorola T192 bez koloreowego wyswietlacza, az wstyd sie przyznac :oops: ale juz kupe lat mi sluzy i zero problemow :rolleyes: i dlatego jeszcze jej nie zmienilem :) Jesli do tej proy nie zadzwonili to juz pewnie nie zadzwonia, zgadza sie ?? a co ma telefon jaki posiadasz do tego czy Cię wybiorą? przecież oni nie szukają ludzi z 'odpowiednią' komóreczką, a 'odpowiednich' ludzi. od nich dostajesz telefon UMTS i jedziesz z koksem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 http://www.youtube.com/watch?v=bGkYZARIvoo&NR nie mam pojęcia czemu ale prawie popłakałem sie ze śmiechu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 http://www.youtube.com/watch?v=bGkYZARIvoo&NR nie mam pojęcia czemu ale prawie popłakałem sie ze śmiechu :lol: i najbardziej sie podobal ten z rapujacym gosciem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Wiadomo już coś nowego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Smigacz i co dali ci juz ten telefon do testow:)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 jak dobrze pójdzie (99,9% pewności :D) to we wtorek 16.01 będę pierwszym testerem P4 (który się ujawnił) na PurePC. :) zobaczymy co to będzie. pzdr ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio1 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ja już mam telefon - Samsunga. Jest naprawdę fajniutki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jaki model? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Z370. a mogłeś wybrać telefon czy został Ci on przydzielony? Ja się właśnie zastanawiam, czy jeśli będę mógł wybrać to co miałbym wziąć: Samsunga Z370 czy Motorolę V3xx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 A mnie nie wzięli do programu :( Właśnie dostałem maila treści: Witamy! Dziękujemy Ci za zgłoszenie do programu Nadchodzi4. Skontaktowało się z nami ponad 190 tysięcy osób. Do udziału w programie Nadchodzi4 możemy zaprosić 20 tysięcy uczestników. Doceniamy Twoje zainteresowanie, dlatego przygotowaliśmy dodatkową ofertę, która będzie dostępna dla Ciebie po naszym wejściu na rynek: - Możliwość wybrania i zarezerwowania złotego numeru, - 50 minut miesięcznie na rozmowy, przez pierwsze 3 miesiące, - Wyjątkowy świat multimediów w Twoim telefonie. Nie wiecie może kiedy mają wejść na rynek? Bo w okolicy czerwca kończy mi się umowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 fazi86 też dostałem email i jak chce sie zalogować to nie mogę :/ Niby zły login a podaje dobry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zalogować się mogą chyba tylko osoby, które zostaną Testerami. P4 na rynek wejdzie prawdopodobnie na przełomie kwietnia/czerwca: testy rozpoczęły się w styczniu, mają trwać ok 3 miesięcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ja się nie zaloguję bo nie pamiętam swojego loginu :/ Jakiś dziwny musiałem wymyślić przy rejestracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Wybierają jeszcze testerów czy nie? Bo wygląda na to, że dzwonili dziś do mnie, a nie mogłem odebrać, a ciekaw jestem ocb. Jakieś reklamy, czy może coś konkretniejszego. Przynajmniej tak wnioskuje z analizy numeru + gugle ;) Swoją drogą, to myślałem, że jakieś ciekawsze telefony będą do tych testów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 A jakie sa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 "Każdy uczestnik testu dostał nowoczesny, multimedialny telefon - Samsung Z370 lub Motorola V3xx wraz z aktywacją i Złotym Numerem." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 fazi86 też dostałem email i jak chce sie zalogować to nie mogę :/ Niby zły login a podaje dobry...Tez dostalem. Zastawnawiam sie czy tego maila nie dostal kazdy kto wypelnil ankiete. Zreszta z tego rozumiem to szykuje sie operator dla 12letnich pokemonów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 zazdroscisz bo telefonu nie dostales [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Tez dostalem. Zastawnawiam sie czy tego maila nie dostal kazdy kto wypelnil ankiete. Zreszta z tego rozumiem to szykuje sie operator dla 12letnich pokemonów :lol:Właśnie chyba odwrotnie skoro Ty się nie zakwalfikowałeś, pokemonie. Dziś odebrałem telefon - Z370. Telefonik nawet fajny, choć od mojej Nokii E50 ma tylko dwie rzeczy lepsze - wspiera UMTS oraz ma aparat 2mpix. 150zł miesięcznie, 100 smsów gratis, 30mb transferu gratis brzmi obiecująco. Zasięg 3G w domu mam, zobaczę jak jest w innych miejscach Warszawy. W czwartek spróbuję połączenia video - może wyjdzie. pozdro i jeśli ktoś się dostał niech napisze PW ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...