stranded Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) :cry: Wow jeśli oni schrzanią tę aplikację tak, że będzie zabierać 5175239568923 ramu (tak jak oficjalny BitTorrent) to będzie baaardzo źle. Autor µTorrent sprzedał go za...25 000 000 $ :mur: :lol: Więcej info: http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=17278 Edytowane 9 Grudnia 2006 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zacytuje tu słowa z 2 posta w tamtym temacie: this sucks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Coz, bedzie trzeba zostac przy 1.6 i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) za 25mln zielonych to i ja bym sprzedal :] jezu.. ile ja bym mogl sobie za to kupic.... Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Echh, a wszystkiemu winne te głupie pieniądze i chęć zysków. Nie pozostaje nic innego jak poczekać na rozwój wypadków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Echh, a wszystkiemu winne te głupie pieniądze i chęć zysków. Nie pozostaje nic innego jak poczekać na rozwój wypadków. Nie mów że Ty byś honorowo nie sprzedał :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Echh, a wszystkiemu winne te głupie pieniądze i chęć zysków.Zgadzam się. Przez takich brudnych kapitalistów nasz kochany Karolek Marks się w grobie przewraca niczym kaczka na rożnie :lol: A tak poważnie czy oficjalny bittorrent rzeczywiście jest aż taki zły ? (Jestem użytkownikiem Azureusa od tak dawna, że o innych klientach nic już nie wiem...) Edytowane 15 Grudnia 2006 przez Złodziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Nie mów że Ty byś honorowo nie sprzedał :lol2: Jakbym był na miejscu, tego co ją stworzył, to bym się mocno zastanowił. Ale teraz myślę, że bym nie sprzedał uTorrenta, gdybym był jego autorem. Przecież jego autor ma sporo kasy, to po co mu jeszcze więcej? Taki to już człowiek jest... stfu i to mi się nie podoba u ludzi. BTW żadnym komuchem nie jestem, dalece mi do takich poglądów ;). Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ale teraz myślę, że bym nie sprzedał uTorrenta, gdybym był jego autorem. Przecież jego autor ma sporo kasy, to po co mu jeszcze więcej? Taki to już człowiek jest... stfu i to mi się nie podoba u ludzi.Już to widzę jak nie sprzedajesz ,no chyba że w planach była by sprzedaż za 50 000 000 $ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) @securite ja tam bym poczekal az by byl wart 5 000 000 000 ;) Edytowane 16 Grudnia 2006 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 A tak poważnie czy oficjalny bittorrent rzeczywiście jest aż taki zły ? (Jestem użytkownikiem Azureusa od tak dawna, że o innych klientach nic już nie wiem...) Jest zenujacy. Omijac szerokim lukiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Jest zenujacy. Omijac szerokim lukiem. Dokładnie lepszy jest już bitlord , utorrent :-| A reszta to syf. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Echh, a wszystkiemu winne te głupie pieniądze i chęć zysków.Jak by Ci ktos przyszedl do domciu i zaczal machac 25 milionami zielonych to nie wierze ze bys powiedzial "nie" ;) Dokładnie lepszy jest już bitlord , utorrent :-| A reszta to syf. :mur: oojj malo jeszcze wiesz.... poczytaj o bitspiricie, azureusie... i dopiero wyrazaj swoja opinie :) Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zaryzykowalbym teze, ze od oryginalnego klienta to wszystko inne jest lepsze ;) A utorrenta jednak nic IMO nie przebije, szczegolnie stosunku wymagania/mozliwosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...