romek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Każdy z nas lubi się czasem zabawić. Taniec i muzyka pozwalają na oderwanie się od szarej codzienności. Teraz nie musisz już iść na dyskotekę, aby stać się królem parkietu. Na rynku pojawił się produkt, który umożliwia taneczne szaleństwa w domowym zaciszu. PC DANCE MAT DELUXE to urządzenie, przy którym każdy znajdzie coś dla siebie. Na dokładny opis zapraszam do dalszej części artykułu. Autor: Damian "D2mian" Piotrowski Pełna treść artykułu pod tym linkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Moze ja niekumaty jestem, ale z tego filmu nie bardzo zalapalem na czym tak naprawde polega zabawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Fotki troche nyndza, brakuje 'real' fotek maty w akcji. ;] Nigdy nie bawilem sie tego typu manipulatorami, cana w miare mala a zabawa pewnie przednia. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichon Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Co do zasad funkcjonowania polecam film Wasabi. Co do maty. Tak własnie pomyslalem jak by sie na tym w gry gralo? :-) Polew. Choc pewnie kolejna wersja Nintendo WII ver.b bedzie oprocz dwoch kontrolerow jeszcze mate miala :-) Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Cichon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 A ja myślałem że tu bedzie cos o zwierzaczkach. Co do artu to luzacko fajny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Moze ja niekumaty jestem, ale z tego filmu nie bardzo zalapalem na czym tak naprawde polega zabawa :) Poszukaj na youtube pod hasłem Stepmania albo dance Dance Revolution ;) W skrócie: musisz stawać na odpowiednie pola na macie w rytm utworu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 W skrócie: musisz stawać na odpowiednie pola na macie w rytm utworu. ...co w przypadku gry w dwojke daje mnostwo frajdy - i mimo, ze wyglada dosc latwo i banalnie, to na wyzszych poziomach trudnosci okazuje sie, ze czasami dwie nogi to za malo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 ...co w przypadku gry w dwojke daje mnostwo frajdy - i mimo, ze wyglada dosc latwo i banalnie, to na wyzszych poziomach trudnosci okazuje sie, ze czasami dwie nogi to za malo ;) Najlepiej obejrzeć film maminsynek tam to dopiero gość wymiata. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) Zdeka odkopane, ale wpadło mi to cuś w oko. ;-) Wyapsaiona zabawa na jakąś imprezkę, chyba coś takiego sobie sprawię! Swoją drogą, można odpalać gry z jedną matą z opcją na kilku playerów na zmianę? Edytowane 20 Stycznia 2008 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...