KaszaWspraju Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Nie, ok 3 w nocy dopiero. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Mieliśmy niestety znowu problemy z kolegami którzy testowali dosyć skutecznie wytrzymałość maszyn bawiąc się w DDOSa, stąd ostatnie problemu :( Przetwarzania nocne zaczynają się o 3 w nocy więc o północy powinno działać dobrze. Zmiany na lepsze planowane do końca miesiąca - w planie sporo zmian od strony softu i sprzętu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam! Ogólnie nie udzielam się na żadnym z forum odnośnie jego funkcjonowania, bo mi to tito - zazwyczaj. Jednak to co tutaj jest to drażni mnie jak drzazga w stopie. Mianowicie, jestem sobie na topicu, jakiś taam znalazłem poprzez gogle, nie jestem zalogowany, klikam na lewej kolumnie zaloguj, wyskakuje fajny flashowy pop up z oknem logowania, wpisuje dane i myśle fajnie przeładuje mi zaraz i bede zalogowany i odpowiem na ciekawe mnie zagadnienie. Jednak system mi przeładowuje wychodząc z topicu na główną stronę forum. IRYTUJACE - łagodnie mówiąc. Nie można tego zmienić, aby zostawał w tym temacie co byłem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Nie chciałem specjalnie tworzyć nowego tematu więc pisze tutaj. Czy można prosić o zaktualizowanie wtyczki do tapatalk? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Ten fajny flashowy popup nie reaguje na autouzupełnianie danych, irytujące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Panowie, od kilku minut Kaspersky zawala mnie informacjami jakoby w obiekcie (i wielu innch w ad.purepc.pl): http://ad.purepc.pl/www/delivery/ajs.php?zoneid=4@cb=4845969597&charset=UTF-8&loc=http%3A//forum.purepc.pl/forums.html znajdowal sie HEUR: Trojan.Script.Iframer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ja żadnych trojanów nie uświadczyłem, ale mam momenty, że adserwer (ad.purepc.pl) zwalnia dość mocno, co ciągnie za sobą całą stronę - ładuje się wtedy 20-30 sekund. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Panowie, od kilku minut Kaspersky zawala mnie informacjami jakoby w obiekcie (i wielu innch w ad.purepc.pl): http://ad.purepc.pl/www/delivery/ajs.php?zoneid=4@cb=4845969597&charset=UTF-8&loc=http%3A//forum.purepc.pl/forums.html znajdowal sie HEUR: Trojan.Script.Iframer U mnie to samo. KIS 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 potwierdzam każde odświeżenie czy otwarcie podstrony forum powoduje komunikat kasperskiego o trojanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 (edytowane) Ja również potwierdzam. Edytowane 13 Czerwca 2012 przez seba_999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Fałszywy alarm? Tylko kasper to wykrywa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opcje są dwie: - albo openx używa obfuscatora przy generowaniu kodu reklam - albo było niepołatane, przez co jakiś bot wbił na serwer przez którąś dziurę i popodmieniał pliki. Drugą opcję przechodziłem jakiś czas temu przy odziedziczonym po kimś oscommerce. Nie polecam. Od kiedy połatałem, jest spokój, a i nachalnych botów z Azji zdecydowanie mniej :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 chyba coś zrobili bo już jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Potwierdzam - u mnie tez sie uspokoilo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Potwierdzam - u mnie tez sie uspokoilo :) Zmieniony został sposób generowania kodu OpenX i Kaspersky się uspokoił :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Czytaj: Teraz wgrywamy wam trojany przez niewykrywalny backdoor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Szybkie pytanko. Dawno mnie nie było na forum, jednak czasem tu zaglądam. Na 2 komputerach które posiadam widok forum jest rozjechany. Korzystam z IE9. Sytuacja występuje od dawna, wcześniej jakoś nie miałem czasu tego pisać. mogę wrzucić screeny, wygląda to tak że główna zawartość forum znajduje się 2strony pod menu z lewej strony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 To znow ja i moj nieszczesny Kasperski :P dostaje to na kazdej stronie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) U mnie to samo co u kolegi Trawienny, na stronie i forum tak samo. Edytowane 29 Czerwca 2012 przez Wiedzmin_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...