krzyysiu Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Co ma patefon do elektroniki? :blink: Wiem, czepiam się ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Taki żarcik.. -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 A niektorzy maja bardzo wybredne poczucie humoru... =_= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 [; Przeczytaj również opisy innych działów :> Jedyne co może przeszkadzać, to że ludzie nie czytają w opisie o jakie audio chodzi (!) i non stop są pytania o odtwarzacze mp3/mp4, itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 rozumem, ze taki problem mozna miec w srodku nocy o 6 lub 7, ale w srodku dnia o 23 :| te opisy sa trend i jezzy oraz el0 i pr0 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 te opisy sa trend i jezzy oraz el0 i pr0 ;) "Tutaj możesz się dowiedzieć co się opłaca teraz kupić i co jest trendy tudzież jazzy ;]" "Dyski, napędy, karty rozszerzeń, zasilacze, obudowy, drukarki, wiertarki, skanery, monitory..." "Wszystko o urządzeniach, do których przenoszenia nie musisz wynajmować transportu." Ten mnie rozwala, ściśle i na temat: "Za umieszczenie reklamy gdzie indziej ban bez patrzenia" :lol: Tak jak nowa emota Na forum jest rygor no i widać patrząc na panujący porządek. Niech opisy działów będą na relaxie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Jedyne co może przeszkadzać, to że ludzie nie czytają w opisie o jakie audio chodzi (!) i non stop są pytania o odtwarzacze mp3/mp4, itd. Tak to nawet biedaki nie widzą co znaczy Hi-Fi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Co ma patefon do elektroniki? :blink: Wiem, czepiam się ;]. Ja robiłem większość opisów, jakiś problem? :> te opisy sa trend i jezzy oraz el0 i pr0 ;) No właśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...