ULLISSES Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Jak już znajdziecie ten temat roku 2006, to ja typuję ten na temat roku 2007 - tak na zapas. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Kupujemy Next Gen'a, Ceny, koszty itp czyli next-genowy rachunek oszczędnościowy. :lol: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=200128&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Prawie cały dział Kulinaria powinien się tu znaleźć :lol2: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Prawie cały dział Kulinaria powinien się tu znaleźć :lol2: . Od kulinarni mi wara :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 eh, my tak daleko szukamy, a taki rodzynek jest kilka postów obok: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=202330 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) A ja proponuje Nudę na forum PPC, niestety temat został zamknięty i gdzieś zniknął, ale to była dopiero zabawa Od maja do sierpnia, chyba ze 200 stron czystej głupoty, w tym opisy moich wycieczek rowerowych (tych o 5tej rano), dzielenie się linkami do DB na MegaUploadzie i takie tam rozmowy o [gluteus maximus] Maryny - po prostu fajnie było ;) I ta szkółka ortograficzna dr Sikora - tylko jeden błąd popełniłem przez te parę miesięcy Po tym skrócie nie ma kropki.. Procenciki? :lol::D Edytowane 1 Lutego 2007 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 A ja proponuje Nudę na forum PPC, niestety temat został zamknięty i gdzieś zniknął, ale to była dopiero zabawa Od maja do sierpnia, chyba ze 200 stron czystej głupoty, w tym opisy moich wycieczek rowerowych (tych o 5tej rano), dzielenie się linkami do DB na MegaUploadzie i takie tam rozmowy o [gluteus maximus] Maryny - po prostu fajnie było ;) I ta szkółka ortograficzna dr. Sikora - tylko jeden błąd popełniłem przez te parę miesięcy jestem za ;) oprocz tego chyba wszystkie topici na temat serwisu tweka.pl tez by sie nadawaly ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 To mial byc lol roku, a nie fajny temat roku. Jest roznica no nie? "Nuda na forum PPC" to byl zwykly postfuckerski temat:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...mhz+Full+Stabil ahh to był spoko temat ale jako "Topic roku 2006" a nie lol 2006 ;) dobry typ był, nie pamietam jak to się skończyło ale nawet na dysku sobie wtedy zapisałem z myślą na nominację na topic 2006 ;) no i sentymencik bo to jest tweak.pl był... ;) Edytowane 1 Lutego 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 I ta szkółka ortograficzna dr. Sikora - tylko jeden błąd popełniłem przez te parę miesięcyPo tym skrócie nie ma kropki.. Procenciki? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Po tym skrócie nie ma kropki.. Procenciki? :lol: :lol2: Coś chyba jednak nie do końca :-P doktor - dr ale doktora - dra lub dr. Jakby nie patrzył to dopełniacz tam lepiej pasuje. Ale wspominacie :-P Nuda na forum... to był temat! Ach te % rozdawane półdarmo ;] Edytowane 3 Lutego 2007 przez MRJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 :lol2: Coś chyba jednak nie do końca :-P doktor - dr ale doktora - dra lub dr. Jakby nie patrzył to dopełniacz tam lepiej pasuje. Ale wspominacie :-P Nuda na forum... to był temat! Ach te % rozdawane półdarmo ;] Potwierdzam. W tym przypadku powinna występować kropka, albo skrót "dra" (dużo mniej popularna forma), bo mój pseudonim podlega odmianie. BTW, jakie półdarmo :?: Zasady były proste i procenty się należały. :razz: Przywróciłem ze śmietnika, skoro chcecie nominować: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...199&hl=Nuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...