kardas Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 I do E65. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Chodzi o wpisywanie polskich znakow, ale bez skracania dlugosci smsa? edit. BTW, przypomnialo mi sie. Czy ktos wie, jakim do cholery cudem, posiadajac telefon z Symbianem i 3!! rozne przegladarki (firmowa, Opera, Opera Mini) nie jestem w stanie zrobic przelewu przez WAP?? Bank to Inteligo, a problem polega na tym, ze owszem moge sie zalogowac, ale potem jakakolwiek proba nacisniecia ktoregokolwiek odnosnika konczy sie ponownym logowaniem, a wlasciwie wrzucenie w petle logowan, bo po nacisnieciu OK znowu kaze mi wpisywac hasla i id. Edytowane 13 Grudnia 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Chodzi raczej o używanie T9 który zamiast wpisywać automatycznie słowa z polskimi znakami wpisuje je bez nich i nie skraca tym samym długości sms. Tak sobie myślę...wystawiam właśnie w880i nóweczkę z playa na allegro (ktoś chce? no to PW), mam inne wydatki ale myślę, że jakieś 400 zostanie na telefonik. Jeśli już mam kupować nowy phon to tylko coś porządnego więc... +duży wyświetlacz pod TomTom'a +mocna bateria +bluetooth...to chyba już standard co? ;] +rozbudowana książka adresowa Na czym mi nie zależ...: -mp3 -aparat -małe wymiary Główne pytanie to czy w ogóle jest szansa kupna phona z symbianem w tej cenie. Edytowane 14 Grudnia 2007 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 E61 moze, do tom toma idealna :D za 450zl widzialem na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 E61 byłaby idealna, tyle, że bez simlocka trzeba liczyć gdzieś 570zł http://allegro.pl/item280757166__nokia_e61...in_telkom_.html najtańsze kup teraz! bez sim, wylicytować pewnie da się taniej. do 400 jest 6630/6680 (176 x 208 pixels, 35 x 41 mm), albo E50 (240 x 320 pixels, 31 x 42 mm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Okey, dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 ja mam pytanie, mam symbiana 3rd s60 w nokia E51, czy jest coś do symbiana ala defragmentacja, aplikacje do czyszczenia rejestru ze smieci etc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 z takim czymś sie jeszcze nie spotkałem i wątpię, że taka defragmentacja by coś dała. Najprostszy sposób, zrób kopię danych w nokiaPCsuit, zrób format, wgraj dane do telefonu, może 15 minut zabawy, a wyczyszczony na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 To moge go oddać na gwarancji za rok żeby mi sfleszowali i najnowszy sofcik wgrali, wyczyści się, zgra kopie zapasową i bajka. A jak jest z oprogramowaniem, bo np w nokia software market dokupiłem trochę stuffu i jak potem uruchomić to ponownie na czystym telefonie bez ponownego wpłacania? po IMEI rozpoznają, przesyłają czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Nie musisz go oddawać bo możesz sam wgrać nowego softa bez utraty gwarancji (nokia software updater). Co do pytania nr 2 to nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że jeśli masz te programy zainstalowane na karcie pamięci to po zmianie softu powinny działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 na telefonie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) w nokiaPCSuit możesz zrobić kopię zapasową danych i programów, a po formacie wgrywasz ją (też dzięki nPCs) i telefon wygląda jak przed formatem W #1 poście masz opisane co i jak zrobić ;) Edytowane 15 Grudnia 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) dzięki, nie wiedziałem, ze doinstalowane programy też zapisuje w kopi i je odtwarza :) PS: rejestr sie zapisuje do kopi ? Edytowane 15 Grudnia 2007 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Kocham symbiana za to,ze opera mini pisana w javie jest o wiele szybsza i wygodniejsza niz ta dedykowana e65 :) Nie wspomne juz o roznicy jesli chodzi o komfort surfowania - tu uiq3 bije s60v3 na glowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Poszukuje aplikacji na symbiana s60v3 na e65, ktora bedzie dawac "jakis znak" o dostaniu smsa lub nieodebranym polaczeniu. Nie chodzi oczywiscie o sygnal nadejscia polaczenia, tylko o cos takiego co np bedzie mrugac ekranem przy w/w powodach lub pipac. Cos podobnego jak jest w nokii 5200 (tylko tam nie ma symbiana). Ktos spotkal sie z czyms takim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 np. MobiFun Soft Remind Me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Dzieki. A dokladniej jakby ktos szukal to nazwa brzmi: MobiFun.Soft.Remind.Me.v3.10.S60v3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) mam problem z divx playerem, gdy odpalam dostaje wiadomosc ze program jest stary i "expired", i ze powinienem sciagnac nowy... po czym sie wylacza. przeciez to jest free :blink: wie ktos jak sobie z tym poradzic? lub zna jakas rozsadna alternatywe? a moze wie ktos gdzie jest ta "nowa" wersja, bo nigdzie znalezc nie moge... lacznie z oficjalna strona divx :| Edytowane 18 Marca 2008 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Nowszą wersje znajdziesz tu (wymagana rejestracja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Ten program tak ma. Sprobuj odinstalowac i zainstalowac ponownie. No i ktora wersje posiadasz? Bo komunkiat znam, ale z tego co pamietam po kliknieciu ok, nie zamykal on programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) Nowszą wersje znajdziesz tu (wymagana rejestracja) zapomnialem napisac ze mam n73 :rolleyes: Ten program tak ma. Sprobuj odinstalowac i zainstalowac ponownie. No i ktora wersje posiadasz? Bo komunkiat znam, ale z tego co pamietam po kliknieciu ok, nie zamykal on programu. probowalem, nic nie dalo. wersji juz nie powiem bo wywalilem, ale cos 0.6x Edytowane 18 Marca 2008 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 No to najnowsza jest 0.89 wiec sciagaj ja i sprawdzaj. A na tych starych rzeczywiscie tak bylo, ze jak pisze expired to du.a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 zassalem, dziala :D T!H!X! zapomnialem tylko napisac od razu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) zaczeliście pisać o wiadomościach sms. e51 piszę sms z T9, wstawia mi PL znak jednak sms się nei skraca tak jak to bywało w innych tel. można pisać do końca z polskimi znakami i ciągle widnieje sms 1. reasumując czy jakwyślę smsa takiego to wyśle mi jako 1 sms? czy jako więcej? reasumując. w innych telefonach wskakiwala 2 czyli nastepny sms. w tym jest inaczej :? Edytowane 23 Marca 2008 przez GRANDMASTER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Twojego telefonu ten problem nie dotyczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 nie dotyczy czyli....? mogę z polskimi znakami wysyłać normalnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Tak, możesz. Oczywiście zakładam, że cały czas mowa o E51 o której pisałeś ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) Do tych wszystich co im certyfikaty wygasły - żadna doopa wystarczy cofnąć date ;) byle nie przesadnie bo bedzie w 2 strone nie trybiło (za wczesnie). Poceci ktoś jakiś mp3 playerek na v9.1 (n93) ? Wymogi : działa z zmakniętą klapką (buttonami od aparatu) + rozbudowane funkcje i dobra nie dobita cyfrowo jakosc dzwięku. Edytowane 23 Marca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) coś mnie zaraz trafi :mur: wczoraj wysłałem parę mp3 z innej noki. normalnie podczas włączania odtwarzacza mp3 wszystko śmigało. utwory same się znajdywały i można było słuchać. dzisiaj zgrałem z kompa na kartę parę piosenek (wysłałem przez bluta) i mogę je tylko odtwarzać: galeria-utwory i tam dopiero zaznaczając wszystkie przez odtwarzacz mp3. nie mogę bezpośrednio ich odpalić przez sam odtwarzacz, nic nie znajduje. o co chodzi? edit: pomoglo......ponowne wyłączenie i włączenie telefonu. często będę miał takie jazdy? jak coś nie działa to "reset" i działa? Edytowane 23 Marca 2008 przez GRANDMASTER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 tak już symbian ma. Zazwyczaj jak coś nie pyka, a powinno pykać to restart pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...