mozi Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 przyznam racje - ja tez mam 64 mb karte i przy max wszystkim nie bardzo da sie grac . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Girka super... no i ten tryb SLOW... piękna sprawa. Pełno krwi, wrzasków i świstu kul - polecam. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ja puszczalem na moim wszystko na max i gra apierdalaa rowno :D moze ktos zrobi recke? jak wiecie mam swoj seriws o grach... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=445267#445267 www.hitshunter.friko.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 mi ta gierka nie przypadla do gustu.. grafa fajna, klimat swietny, ale walka biedna strasznie. nie to co matrix:D no i slow powinien sie konczyc bo tak jest za latwo. i co najwazniejsze gra jest nuuuuuuudna nie mowiac o tym jak bardzo liniowa. a pozatym fabula jest (tu nowosc) nuuuuudna. opiera sie na znajdz i zabij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ja mam problem z hederoxem czy cos kolo tego. Tne goscia na kawalki a z tych kawalkow powstaja nowi i tak w kolko. A energia wcale mu nie ubywa. Jak go ukatrupic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Rozwalaj te ukosne filary i tak 2 czy 3 pietra, ich olewaj, bo im wiecej tego tym bardziej prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Po zabiciu paru niemców w koszarach (czy czyms takim) udaje się do wyjścia zapada się podłoga i spadam poziom niżej. Co dalej bo na dole nie zlokalizowałem wyjścia wyskoczyłem na góre i nic. Wiem że to musi być proste ale znależć nie mogę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Jesteś na dole, obróć się twarzą do ściany tak, jak stałeś u góry (czyli na przeciwko zawalonych drzwi) :!: Po prawej stronie masz pęknięcie, musisz rozbić tą ścianę i wejść TAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Podepnę się do tematu: Zmieniłem sobie niedawno grafię na radka 9100 sapphire i chciałem zobaczyć jak mi pójdzie na nim gra. Wczesniej na gf2mx jakoś chodziła, za to teraz wyskakuje mi błąd: Can not mount PCSET.POD File is corrupt File: podmain.cpp Line: 142 Pisze że niby jakiś plik jest uszkodzoy, ale niechce mi się w to wierzyć wkońcu przedtem jakoś był sprawny... jakieś pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ja teswh sie podepne do tematu... jak ktos wie skad to sciagnac to niech mi napisze na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Podepnę się do tematu: Zmieniłem sobie niedawno grafię na radka 9100 sapphire i chciałem zobaczyć jak mi pójdzie na nim gra. Wczesniej na gf2mx jakoś chodziła, za to teraz wyskakuje mi błąd: Can not mount PCSET.POD File is corrupt File: podmain.cpp Line: 142 Pisze że niby jakiś plik jest uszkodzoy, ale niechce mi się w to wierzyć wkońcu przedtem jakoś był sprawny... jakieś pomysły ? Reinstalka systemu po zmianie grafy lub całkowite wyczyszczenie sterowników itp. po starej grafie np.: Driver Cleaner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 niestety niepomolo. Wygląda na to że plik na płycie się faktycznie jakimś cudem uszkodził :/ Od nowa postawiłem system próbowałem z masą sterów, i nic. Demko chodzi bezproblemowo więc to jednak wina plików... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Jestem w III akcie i mam gonic kolesia z którym biłem sięw młynie (ten co po udeżeniu mieczem rozdwajał się).Po wyjściu z młyna jest pole minowe, a za nim most który rozwala się.Co mam robić zeby przejsc most :?: Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 A jak bys mogl dac screena. Bo jakos nie kojarze. Przeszedlem ta gre ale jakos nie kojarze. Bardzo bym prosil o screena :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Joz nie trzeba, to bylo dla mnie, tylko netu nie moglem odpalic, wiec kumpel zalozyl ten temat za mnie. Joz przeszedlem. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 sluchajcie wiecie co gram jestem daleko zabijam ssmanow i gdzies tam musze cos zrobic rzucam granat i robie dziure w podlodze woda na dol i co dalej spadam a wyjscia nie ma i na gore nie moge wskoczyc-to bym 6-7 gosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 NO no.. przeczytalem 5 razy i chyba wreszcie cos zrozumialem z tego ciagu wyrazow :roll: Poszukaj miejsca w scianie gdzie trzeba wybic kopniakiem dziure. btw, co to to na koncu - "to bym 6-7 gosc" PS Co ten internet robi z ludzi ;) :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 kurde sluchaj to takie pomieszczenie gdzie wchodze i na niebiesko widze wiesz klawisz "3" wlaczam i ide jest woda dookola i sa drzwi zawalone ja granatem rozpiprzam ale podloga rozwala sie i woda zlewa razem ze mna w dol a co dalej-oki doszukam szczeliny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Hmm... polecam Ci napisac jeszcze raz jutro, bo ja mimo ze przeszedlem cale (no prawie.. jeszcze Wolf mi zostal ;]) to nie wiem o czym piszesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 dobra nie wazne juz przeszedlem --fajna gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Mam problem z Rayn'em ... Otóż ... Gdy włącze widok w którym wykrywam źródła ciepła obraz zaczyna się zacinać (w sensie załamuje się). Mam najnowsze stery do GF'a. Kiedyś gierka normalnie mi działała, teraz się zwaliła :? WTF ??? Reinstall systemu ? Czy jest może na to inna rada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastak Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Kurcze nie moge przejsc tych 3 guardianow... ma ktos na nie sposob? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Jakich 3 guardianów ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastak Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Temple Guardians... Pod koniec trzeba zasiekac 3 guardiany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Spróbuj ustawić się tak żebyś miał koło siebie tylko jednego - max. dwóch guardianów. Oni idąc do Ciebie blokują się czasami na tych 'kołkach' wystających z podłogi. Jak będziesz miał ich naprzeciwko - po drugiej stronie 'koła' to zaczną iść do Ciebie, w końcu któryś się zahaczy. Wykorzystaj to - lej tego który przyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 HEh a ja nawet jeszcze w to nie gralem ;[ Chyba kupie CD-Action i wreszcie w to zagram ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 beliar byl cienki, zdecydowanie najgorszy byl ten wolf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastak Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Spróbuj ustawić się tak żebyś miał koło siebie tylko jednego - max. dwóch guardianów. Oni idąc do Ciebie blokują się czasami na tych 'kołkach' wystających z podłogi. Jak będziesz miał ich naprzeciwko - po drugiej stronie 'koła' to zaczną iść do Ciebie, w końcu któryś się zahaczy. Wykorzystaj to - lej tego który przyjdzie. Kurcze juz tak probowalem... chamy nadchodza od tylu wtedy :/ Nie ma innej metody na nich? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 beliar byl cienki, zdecydowanie najgorszy byl ten wolf beliara zalatwialo kilka pociskow z granatnika, a WOLF-a to mozna bylo zaciachac chyba tylko BloodRage...zawsze atakowalem jak chcial we mnie strzelic i dostawal w pupe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Mam problem na poziomie "old gaustadt" nie mogę znależć tych dwóch gostków, których mam poddać anihilacji. Na początku jest ich trzech. Pierwszego pozbyło sie coś w stylul przerośniętego kota. Biegam po tym zamku i nie mogę ich znaleźć. A tak swoją drogą czemu ona boi się wody :?: rozumiem czosnku, ale wody :?: W takim razie jak ta biedna dziwczyna się myje :?: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...