Orgiusz Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 KiMR Dazenie do wyjasnienia - tak. Obrazanie innych uzytkownikow - nie. Nagminne lamanie zasad - nie. Argumenty z [gluteus maximus] - jaknajbardziejniedourwynedzy. Mam dziwne wraznie ze znow bedzie duzo krzyku wielce pokrzywdzonych :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) KiMR Dobrze napisałeś , brawo jednak sprawa i tak będzie miała ukręcony łeb władza władza władza :) b.t.w nie skomleć skomlą psy , nieprawdaż ? samo określenie że jakiś user skomle już jest poniżające , nie ? proponuje lekko wyluzować z tymi dyktatorskimi zapędami i będzie miło i wesoło jak kiedyś na pradawnym tweaku Edytowane 14 Lutego 2007 przez Mario2k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 wiec prosze Cie droga wladzo o ujawnienie, ile % otrzymal uzytkownik Dziuby za nazwanie uzytkownika SamoDobro "debilem". uzytkownik sialala za nazwanie innego uzytkownika "debilem" otrzymal bana bez zadnego ostrzezenia. uzytkownik dziuby zmienil posta, w ktorym nazwal uzytkownika SamoDobro "debilem" kilka godzin po tym, jak uzytkownik SamoDobro otrzymal ZKU, zatem pewne jest, ze nie dostal ani procentow, ani ZKU ani nic w tym rodzaju.A forum na to... 11:30 - SamoDobro pisze posta 17:08 - Dziuby pisze posta 17:13 - Dziuby edytuje posta 17:16 - SamoDobro dostaje ZKU, w innych postach nie ma nic za co mozna ukarac innych uzytkowników twierdzicie, ze bana dostalem za powielanie kont - odpisalem, ze od momentu, gdy Administrator Forum napisal mi, ze "kara mini, wrocisz" - zadnych nowych kont nie zakladalem.Ostatnio pisałes ze to napisal moderator... na PW do moderatorow/adminow reakcja jest ban na konto - pare kont zostalo tak zbanowanych, mimo, ze nie wyszly z nich zadne posty.No zadziwiajace ze zostało zbanowane kilka twoich kolejnych kont zanim zdązyles coś napisac. innej mozliwosci niz zalozenie konta na PurePC na kontakt z moderacja/administracja nie ma. jak masz ZKU czy bana czy cokolwiek - nie mozesz korzystac z wiadomosci prywatnych, nie mozesz wyslac wiadomosci do admina - nie masz zadnego kontaktu z wladzami Forum.No jak się nie potrafi korzystac z poczty lub komunikatorów to nie ma. czy warto walczyc? zobacz na date rejestracji mego konta. bylem na tym Forum praktycznie od samego poczatku.A to ciekawe. Jestem na forum dłuzej a nie bylem na nim od poczatku. P.S. zasugerowalem SGJ, ze Dziuby to jego kolega z gimnazjum sugerujac sie datami urodzin danych uzytkownikow dostepnymi w profilach. jesli sie nie myle, to te roczniki juz chodzily do gimnazjum? jesli sugerowanie komukolwiek posiadania kolegow z gimnazjum skutkuje banem, to zrobicie sobie dobrze i umiesccie taki zapis w Regulaminie. A teraz wszyscy uzytkownicy potrafiący czytac proszeni są o kliknięcie w tego linka i zobaczenie co mam w profilu. calosc mozna rozwiazac w bardzo prosty sposob: 1. SGJ wkleja tutaj PW ode mnie ciekaw jestem ile % dostal gentleman okreslajacy jezyk angielski za pomoca zdecydowanie okreslenia o wydzwieku rasistowskim - jezyk murzynski. nastepnie obrazil mnie na Forum, nazywajac debilem - jednak jakos nie otrzymal zakazu umieszczania postow - jedyne co zrobil, to edytowal post, w ktorym zostalem obrazony. ja rozumiem, ze wy - chlopcy z gimnazjum - macie nieco inny system wartosci. ale wystawiacie tym wizytowke tylko i wylacznie sobie. bez szacunku i bez pozdrowien. No wiec sugerujesz tutaj ze administracja to chlopcy z gimnazjum, a nie to co napisałes w poscie. Konca wiadomosci nie musze komentowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Oj tak, bo wszystkiemu winna jest wladza i nie dopuszcza do siebie krytyki :| Postawcie sie na naszym miejscu - ludzie chca sobie spokojnie pogadac, wymieniac poglady na poziomie... Musicie miec naprawde ogromna tolerancje skoro nie przeszkadza wam takie zachowanie. Gratuluje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Mario2k moze chcesz moja zajebista posade moderatora?? Widze ze lubisz slowo "wladza" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Orgiusz Masz w 100% racje Robicie swoje i jest OK porządek musi być. ale czasami są upomnienia za odmienne zdanie !! a to już przegięcie pały Forum Dyskusyjne a nie Forum kolesi gdzie kolega koledze wchodzi w tylną część ciała po czym ma zagwarantowaną jego przychylność na forum . w polityce to się zwie Korupcja :) Pasowało by ten temat przerzucić / podpiąć w inne miejsce ;) jonathan Nigdy :) Edytowane 14 Lutego 2007 przez Mario2k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Upomnienie za odmienne zdanie :?: Pokaz mi cos takiego. Bo co innego to odmienne zdanie a co innego pisanie -jow, -now, -ew. Albo wyzwiska po rodzinie za to ze biale jest szare a czarne... Az mi szkoda slow... jonathan Tygodniowy maraton bez mozliwosci moderowania? Piszesz sie? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Chryste Panie... zamknijcie ten temat. Jest jak zwykle przezabawnie. Czasami zastanawiam się, czy ciekawiej jest na oślej, czy w o serwisie i forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Temat nie powinien istnieć, Sialala czy SamoDobro kiedyś na pierwszym swoim koncie zarobił bana, dostał szanse i znowu dostał bana. Tyle. Jest wielu użytkowników którzy NIGDY nie dostali nawet procentów. Niezależnie od wszystkiego "mistrz zakładania nowych kont" nie ma prawa tu istnieć choćby dlatego że już dawno na to zarobił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Dobra, dosyć tego. Podsumowując: Moderatorzy są wstrętni i źli, powinno się ich zutylizować. Czyli jak zwykle. ;> No i niech tak zostanie. Temat . EDIT: Acha, sialala, SamoDobro, czy tam Wciach!ionyWielce ( ja bym się nazwał na Twoim miejscu Wciach!iającyWielce) zostałeś uznany na PPC za persona non grata i nie zmieni tego fakt, że uważasz to za niesprawiedliwe. NIE MA DLA CIEBIE MIEJSCA NA FORUM PurePC. Możesz sobie darować zakładanie kolejnych kont, nikt z Tobą nie będzie dyskutował. Będziesz sukcesywnie BAN'owany. Amen. Edytowane 14 Lutego 2007 przez Sikor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...