msn Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Od jakiegoś czasu były pogłoski, że Camele mają wrócić do sprzedaży w Polsce, ale za bardzo w to nie wierzyłem, a jednak. Wczoraj znajomy kolegi powiedział, że kupił paczkę w sklepie. Schodziliśmy pół miasta, ale jeszcze nigdzie nie było. Dzisiaj poszliśmy do osiedlowego sklepiku i okazało się, że są. Polskie napisy, polska akcyza, wygląda na to, że wróciły na stałe. Cena? - 6,50zł wydaje mi się śmieszna, do w wakacje kupowałem w Czechach za prawie 10, a w Austrii po 4€. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 A fuj, papierosy! Swoja drogą, to pamiętam Camel'e z dzieciństwa (logo ;) ) Ps Fajne skarpetki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 W trafice placilem za nie 5,95 :P prawie jak za LM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 jak narazie u mnie w miescie nigdzie nie moge znaleźć , ale zamówiłem juz 3 paczki u kumpla z innego miasta i na dzisiaj bede juz miał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Są juz - zeby nie sklamac - od 2 tyg chyba.. Zwykle, lighty - u mnie w zaprzyjaznionym kiosku - 5.64zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Camele znam z siusiajacego chlopczyka na przedniej nodze wielblada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Już myślałem że coś o mnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 palilem ostatnio... ale malo ich :) normalnie jade na pall malach albo LM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 "... Ja ? Radomskie, ale jak pan major woli to MSN ma camele ..." ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 To Ci nowość w Wwie są od ok 3tyg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 a fuj, nie szkoda wam 6,50zł dziennie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Mnie np. to taka paczka starcza na tydzień - półtora. Są "palacze" i "palacze", jedni palą, bo muszą - drudzy palą, bo im smakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Mnie np. to taka paczka starcza na tydzień - półtora. Są "palacze" i "palacze", jedni palą, bo muszą - drudzy palą, bo im smakuje.przynajmniej "dłużej" pozyjesz niż Ci palecze typu paczka = 1dzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 szybko się zmienisz w palacza tego drugiego typu : paczka - 1 dzień :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 szybko się zmienisz w palacza tego drugiego typu : paczka - 1 dzień :twisted:Ja się nie zdążyłem zmienić po 5 latach palenia ;] Nadal paczka starcza mi w zależności od pogody i planu zajęć na 3-7 dni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 szybko się zmienisz w palacza tego drugiego typu : paczka - 1 dzień :twisted: Niema reguły, jak jakoś od dwóch lat nie odczuwam ciągłej potrzeby zapalenia. Nawet jak mam ochotę i ktoś mnie częstuje szlugiem, którego nie lubię, to nie zapalę - nie smakuje i nie czerpię żadnej przyjemności z palenia, wiec po co? B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Camele mniam, mniam :) u mnie 6.30zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Kolejny sposob trucia sie? Mało jest innych? Czy to az takie wazne? Nie wydaje mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 msn, ciekawe ile tak bedziesz palił dla przyjemności :lol2: Nawet nie będziesz wiedział kiedy, a już będziesz palił nałogowo. Ja rzuciłem 1,5r temu i jak na razie mnie nie ciągnie z powrotem, a rzucałem już 3 raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 msn, ciekawe ile tak bedziesz palił dla przyjemności :lol2: Nawet nie będziesz wiedział kiedy, a już będziesz palił nałogowo. dobra, dajmy już sobie spokój z tym dochodzeniem co i za ile, bo temat zamkną i tyle będzie... Motyw przewodni - CAMEL W PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Pytanie do palących: jak jest ze smakiem wielbłądów w porównaniu do innych marek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Pytanie do palących: jak jest ze smakiem wielbłądów w porównaniu do innych marek? Osobiscie wole Marlboro, ale ile ludzi tyle gustow ;) Nie są złe, ale jakos sie nie wyrożniaja z posrod innych L&M czy choćby West'ow (imho). Jedynie fajna paczuszka z wielbładem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 A ja zrobiłem :huh: bo myślałem że chodzi o camel trophie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Lubiłem Camele, muszę poszukać... Mają dosyć wyróżniający się 'smak', chociaż tak naprawdę to i tak jedno i to samo. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 oh Camele... mniam... szczególnie te Tureckie... tylko, że na lotnisku zareagowała na nie bramka do wykrywania metali :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Kupiłem wczoraj w Wawie w centrum . Widze je tylko w Centrum (okolice centralnego , Al Jerozolimskie na Mokotowie w kioskach nie widac ) Cena 6.50 . Zaczynałem palic od cameli niebieskich (z 10 lat temu ) i kiedys tylko Camele na zmiane z Marlboro Lightami paliłem . Pozniej przez wiele lat mtylko M L i według mnie Camele są o wiele gorsze od ML mają taki drapiący , ostry smak pomimo tego , że wcale nie są mocniejsze w smaku , fajnie ze znowu są , ale do Marlboro Lightów to się nie umywają według mnie. Lepsze są z kolei od Lm , chesterów ale do Marlboro Ligtów im sporo brakuje według mnie. I niech da jasnej ciasnej wprowadzą w końcu do Polski Marlboro Medium , nie wiem czemu w tym kraju , któremu daleko do raju nie ma szlugów rodzaju medium pomiędzy lightami a normalnymi dla mnie imho np marlboro medium są idealne w pewnych momentach w których lighty są za słabe a regular za mocne (nie trawię mocnych szlugów) Generalnie Camele (lighty) nie są złe , ale jak dla mnie nic ciekawego wolę ML Edytowane 27 Lutego 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 pall male wymiataja... cameli nie pale bo nie ma ich u mnie... marlboro palilem - gorsze od pall mali nawet ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) ile ludzi tyle opinii , dla mnie pall male są niepalne, dawidoffy lighty są jeszcze palne dla mnie czasami i pachna jak ciasteczka Edytowane 27 Lutego 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 L&M red rzadzą :) Davidoffy sa dla mnie troche... bezplciowe ;) Dobre,ale nie wyróżniają sie zbytnio. Camele - niezle,mocny i charakterystyczny smak.Ciekawe tylko,jaka bedzie różnica między polskimi a irlandzkimi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suckmyrocket Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 To Ci nowość w Wwie są od ok 3tyg :) w Warszawie to są nieprzerwalnie od bardzo dawna. sprowadzane ze wschodu na bazarze :) tylko bez napinki. pozdro :) a tak się składa, że jestem tym kolegą założyciela tematu, który poinformował go o tych Camelach. i małe sprostowania od razu: to nie on kupował w Czechach tylko ja kupowałem i mu przywoziłem :D nie w Austrii tylko w Szwajcarii. kupowane w oficjalnym sklepie Camela, gdzie są stoliki z parasolami tylko dla palaczy Camela. no i musze napisac, ze najlepsze wydawalo sie byc w Czechach. ale mozliwe, ze tylko sie wydawaly, bo to był moj pierwszy raz :) Osobiscie wole Marlboro, ale ile ludzi tyle gustow ;) Nie są złe, ale jakos sie nie wyrożniaja z posrod innych L&M czy choćby West'ow (imho). Jedynie fajna paczuszka z wielbładem :wink: serio smakują Tobie jak L&M lub West? dla mnie L&M to siano. już wolę Nevadę mocną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...