ryba Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Od międzyczasów nie zależy wynik końcowy tak bardzo - wszystko zależy w jaki sposób winda jest zoptymalizowana ale po miedzyczasach widzisz czy spi przyspiesza czy zwalnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Czyżby ktos: - dorwał fajne DDR3 - jadł codziennie 2kg ryzu - wykupił szkolenie u skośnookich - miał wyższe fsb niż reszta ;) - zdobył es peryna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Czyżby ktos: - dorwał fajne DDR3 - jadł codziennie 2kg ryzu - wykupił szkolenie u skośnookich - miał wyższe fsb niż reszta ;) - zdobył es peryna :D - zatrzasnął się w piwnicy z windowsem? Nie - to tylko nowy celek z 10mb keszu i fsb 66 ;) ale po miedzyczasach widzisz czy spi przyspiesza czy zwalnia. ale te 0.3 sek przewagi może się do końca zniwelować i czas może być gorszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Mi tam wyglada na to ze NewBeetle ma lepsze opty (lepiej dobrany maxmem), a z tych zdjec wynika ze ktos tu nie bal sie V i dolozyl sporo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 asus blitz formula + e6850es + 2x1gb ocz reaper 8500. zaczelo sie dosc niewinnie wczoraj w nocy... 6.57.656 i 6.07.453 troszke pozniej bylo juz 6.56.469 i 6.06.141 a dzis skonczylo sie na 6.54.547 i 6.04.187 wiecej na ten moment juz nie wydusze z tych gratow. nie ten el0 skill niestety. vdimm daleko poza granica przyzwoitosci :wink: . ramki zyja i maja sie dobrze, mobo oczywiscie tez. znajdzcie mi drugia taka plyte, ktora po wyjeciu z pudelka i bez jakichkolwiek modow bedzie zdolna do takich harcow :). bezproblemowo, stabilnie i przyjemnie. asus gora :). kazdorazowo boot na fsb 500, memset, cw i pi. zadnego setfsb. jakies fotki miedzyczasow rowniez mam dla ew. zainteresowanych B-) . podziekowania dla pmp za graty, ent & gemmy za pomoc w ogarnieciu systemu oraz dla wszystkich, ktorzy pomagali w jakikolwiek inny pozytywny sposob :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 GRATZ :D bomba spadla :D, nic tylko zazdroscic mi pozostalo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 te raperki nawet są niezłe- nie wżne już vdimm -moje goody niewiele więcej robią na cl5 i to w okolicy 3v :lol: Tak czy siak jest co gonić B) Gratki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Takie pytanko - czy z G0 nie jest wydajnościowo tak jak z B1/Ax w spi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Takie pytanko - czy z G0 nie jest wydajnościowo tak jak z B1/Ax w spi? Nie, G0 to normalny procek = B2 :] vdimm daleko poza granica przyzwoitosci :wink: . ramki zyja i maja sie dobrze, mobo oczywiscie tez. znajdzcie mi drugia taka plyte, ktora po wyjeciu z pudelka i bez jakichkolwiek modow bedzie zdolna do takich harcow :). bezproblemowo, stabilnie i przyjemnie. asus gora :). Ot tak dla przykladu MSI P35, zapewne jeszcze Foxconn, Abit i Biostar.... swiat nie konczy sie na Asusie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 asus blitz formula + e6850es + 2x1gb ocz reaper 8500. zaczelo sie dosc niewinnie wczoraj w nocy... 6.57.656 i 6.07.453 ..... wiecej na ten moment juz nie wydusze z tych gratow. nie ten el0 skill niestety. vdimm daleko poza granica przyzwoitosci :wink: . ramki zyja i maja sie dobrze, mobo oczywiscie tez. znajdzcie mi drugia taka plyte, ktora po wyjeciu z pudelka i bez jakichkolwiek modow bedzie zdolna do takich harcow :). bezproblemowo, stabilnie i przyjemnie. asus gora :). kazdorazowo boot na fsb 500, memset, cw i pi. zadnego setfsb. jakies fotki miedzyczasow rowniez mam dla ew. zainteresowanych B-) . podziekowania dla pmp za graty, ent & gemmy za pomoc w ogarnieciu systemu oraz dla wszystkich, ktorzy pomagali w jakikolwiek inny pozytywny sposob :). no .. gratuluje ... bardzo ladne czasy ... ile dales reaperom V? i ile robily na 2.55 ... jestem ciekaw? moze i moje bym powoltował ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 dzieki za gratki :). @ chaos. mialem 2 komplety reaperow przez kilkanascie godzin jedynie, nie umiem powiedziec ile robily na 2,55v bo niespecjalnie mnie to interesowalo ;). a wyzej? po prostu testuj :)... drugi komplet reaperow (pc9200) nie chcial pracowac stabilnie nawet na 600 4-4-4-4 ;). moze ta parka akurat jakas lepsiejsza byla? z pewnoscia do wykorzystania w duzym czelendzu pi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 No no no :) Kiełbaski zaszalały :D Gratulacje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Oooo, saaajgonki :D Dochodzimy do perfekcji? :P Jako że nikt o tym nie pisał, ja to zrobie:) Copy waza lepiej działa kiedy kopiujemy folder z duzą ilością małych i średnich plików, niż kiedy robimy kopie jednego wielkiego pliku (np. 2GB iso, czy też rar). To tak ode mnie:) Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez victor89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ja właśnie tak robię :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Takie pytanko - czy z G0 nie jest wydajnościowo tak jak z B1/Ax w spi?Wydajnosc normalna, ale normalne te CPU nie sa. Kolejna sztuka i kolejna o kant wiadomo czego rozbic. FSB na poziomie 540-550MHz to se mozna :angry: Wracam do B2. Gratki dla kielbasek - sie Panowie ucza szybciutko. ps. Masell te CF w koncu ogarnalem i dzialalo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davvid Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Celina 420 pokazuje pazurki :) [update] ??. 7'42.875 - davvid - Celeron 420 (8x375), mem @ 468MHz 4-4-4-5 (dual DDR2) | SCREEN Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez davvid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) wiecej na ten moment juz nie wydusze z tych gratow. nie ten el0 skill niestety. Czyżbyś już ustawienia usług opanował? :wink: Gratki :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « BTW: a te reapery ode mnie ile leciały i na jakim V? Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez kretfr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A te Twoje w Gdańsku nam wogóle nie leciały. Coś kiepsko to wyglądało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Celina 420 pokazuje pazurki :) [update] ??. 7'42.875 - davvid - Celeron 420 (8x375), mem @ 468MHz 4-4-4-5 (dual DDR2) | Ładnie,ładnie nawet 1,2,4megowce powciągane :D Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez Gemmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Oto i moj wyniczek w kategorii 3,5ghz c2d Kinslayer - E6400 (7x500), MSI P35 Platinum (P35), mem @ 600MHz 5-5-5-15 (dual DDR2) :) Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez Kinslayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Tak, mam uzycie pamieci na bufor systemu, a o copy waze pierwsze slysze :) Pozatym system mam slabo zoptymalizowany :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 AMD 2.5GHz ??. 12'47.610 - hary - A64 3500+ (8 x 312), DFI Infinity SLI-M2/G, mem @ 500Hz 4-4-3-3 (dual DDR2) | SCREEN Myliłeś się Lordzie MaSell'u :D THX dla ent'a za udostępnienie memek i wymyślanie cygańskich sztuczek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hary GRATZ! Jak zaczynales juz benchowac to wiedzialem ze rybe przeskoczysz :D AM2 jednak cos tam potrafi, memki sredniawka, szkuda ze wiecej MHz nie mozna z nich wydusic. Pozostaje tylko zalowac ze CPU to padlo totalne i 3GHz nie ustrzeli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 gratki ode mnie rowniez hary :)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hary GRATZ! Jak zaczynales juz benchowac to wiedzialem ze rybe przeskoczysz :D AM2 jednak cos tam potrafi, memki sredniawka, szkuda ze wiecej MHz nie mozna z nich wydusic. Pozostaje tylko zalowac ze CPU to padlo totalne i 3GHz nie ustrzeli :D nie AM2, tylko ta DFI wydusza wszystkie soki z pamieci, hary juz to przetestowal ;) no coz, a mialem nie kupowac dfi.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 AMD 2.5GHz ??. 12'47.610 - hary - A64 3500+ (8 x 312), DFI Infinity SLI-M2/G, mem @ 500Hz 4-4-3-3 (dual DDR2) | SCREEN Myliłeś się Lordzie MaSell'u :D THX dla ent'a za udostępnienie memek i wymyślanie cygańskich sztuczek :D No i nie mam co się przymierzać ;) GRATKI! Świetny wynik... ale poniżej 12:50 postaram sie zejść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 nie AM2, tylko ta DFI wydusza wszystkie soki z pamieci, hary juz to przetestowal ;) no coz, a mialem nie kupowac dfi....Twoj skill w tweakowaniu i robieniu wind oczywiscie stoi na bardzo ponad przecietym poziomie i zniszczyc w low-clockach mozna Cie tylko lepszym sprzetem. W koncu nawet NewBeetle chyli przed Toba czola robiac na Twoja prosbe 16M do rankingu. Po prostu mistrza nad mistrzami. ryba wszyscy Cie prosimy kup DFI i zrob 12:3x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 thx za graty :D szkoda tylko że ten proc się na 2700MHz kończy bo by się drugą kategorie jeszcze zrobiło :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Twoj skill w tweakowaniu i robieniu wind oczywiscie stoi na bardzo ponad przecietym poziomie i zniszczyc w low-clockach mozna Cie tylko lepszym sprzetem. W koncu nawet NewBeetle chyli przed Toba czola robiac na Twoja prosbe 16M do rankingu. Po prostu mistrza nad mistrzami. ryba wszyscy Cie prosimy kup DFI i zrob 12:3x. eee, jak juz ty sie plaszczysz przede mna, to odechcialo mi sie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Gratki hary :wink: Chyba musze google odpalic i sprobowac cos lepszego strzelic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...