KyCoL Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 facet jest niereformowalny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Jak juz musisz to poszukaj na http://www.gamefaqs.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 ale pl loodzie pl solucja!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Znalazłem tylko to http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra...,27,5366#igbody Tu jeszcze masz forum o SC, tam możesz się spytać: http://splinter-cell.glt.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ale pl loodzie pl solucja!!!Może bedzesz mieć wkońcu motywację by uczyć się języków obcych :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Kup sobie ŚGK tam jest :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 kup kup kup kasy brak :( a net jest wiec po co placic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Jedyne wyjscie chlopie, a jak ci szkoda 10 zl to gnij nadal na tym treningu. :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 :lol: ty nadal sie męczysz ztreningiem :lol: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 lol.. tak sobie strzelilem.Jak trafie to rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ale łby jestem jush w 1misji tam w tej chacie gdzie sąte ognie przyznam sie ze ostantio gralme w czartek w sc a non top gram w emergency 2 :D hyh po niemiecku :lol: i co wy nato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Jestes wielki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vox Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Mam Problem z przejsciem misji "Chinese Embassy" jestem juz w koncowce misji podsluchalem jakiegos generala jak gadal przez telefon potem w limuzynie... I NIE WIEM CO DALEJ ROBIC MAM :( :?: :?: w Goals mam " Rendzvous with Coen for transportation to mouke tsoe meats " co to za Coen gdzie go moge znalesc ??? HELP ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Poprostu dostan sie do muru naprzeciwko ciebie-gdy podsluchiwales... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Ląduje na dachu ambasady(?) schodzę po linie, wchodzę przez okno do pokoju, rozwalam gościa który tam wchodzi, później dwóch na korytarzy, schodzę na dół, na podziemny parking, wypytuje kierowcę, i mam podsłuchać rozmowę jakiś dwóch gości, bez przerwy też pokazuje mi się w abym się udał do południowego skrzydła ambasady, ale się zaciąłęm i nie wiem jak sie wydostać z tego miejsca gdzie teraz jestem, krąże bezcelowo w kółko. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Na piętrze gdzie znajduje się pokój do którego wchodzisz na samym początku gry znajduje się jeszcze jeden pokój (obok tych 2 strażników) wchodzisz wewnątrz nad drzwiami jest kamera gasisz światło wchodzisz na balkon i po gzymsie przechodzisz do okna które zostanie otwarte podczas filmiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Kurde jak przechodze po tym gzymsie to tak w połowie drogi włącza się alarm, a światło wyłaczyłem w obu pokojach, zwłoi też schowałem. Co ty na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 pisze "the corpse has been found czy cos takiego !!!" jak znasz angielski to chociaz bys sie domyslil ze mozna by pochowac cial w ciemne miejsca !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Morel123 ty umiesz czytac nie umiesz? .przeicez napisal ze zgasil swiatla i pochowal ciala... polii- pewnie zle je zchowales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 czy słyszał ktoś o spolszczeniu do Splinter Cell :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Kurde jak przechodze po tym gzymsie to tak w połowie drogi włącza się alarm, a światło wyłaczyłem w obu pokojach, zwłoi też schowałem. Co ty na to? Na 100% ciulato jakies zwloki schowales, tylko w tym wypadku wyje alarm, przelec sie jeszcze raz i popatrz dokladnie, zwracaj uwage na "wskaznik zaciemnienia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom-april Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 No właśnie, przydało by się spolszczenie Splinter Cella! Bo czasami nie wiadomo o co chodzi! Ale i tak gra jest bajer! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 czy słyszał ktoś o spolszczeniu do Splinter Cell :?: nie i raczej nie uslyszymy, po czesci szkoda:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akl Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Hej, Widzieliście wątek na pl.rec.gry.komputerowe o pewnym monitorze w siedzibie CIA ? Jest tam koło głównego serwera taka ściana monitorów i na jednym z nich jest ... obraz kontrolny TV Niepokalanów (niezależnie od wersji językowej gry). A czy komuś z Was udało się dostać do budynku CIA po włączeniu wentylacji ? Wiem że się da, bo po pierwsze gdyby się nie dało to byłby od razu koniec misji po skończeniu czasu a po drugie użyłem cheata "fly" (jakby któs nie wiedział to klika się F2 i wpisuje w konsolę) i wleciałem na ten daszek i tam już jest klapa którą można normalnie otworzyć i wejść do budynku. Jedyny sposób jaki widzę to double-jump od boku tej furgonetki, ale mi się to nie udaje. Można wskoczyć na dach furgonetki ale tam już tylko normalny jump zostaje więc tak raczej nie. Chciałbym też wiedzieć gdzie w grze (poza szkoleniem oczywiście) można zrobić skok ze szpagatem, przeszedłem całą i nie zauważyłem, inna sprawa że nie myślałem o tym specjalnie. Teraz przechodzę drugi raz na trudnym poziomie i chciałbym się tym pobawić. Jako ciekawostkę mogę napisać że kod do drzwi w ostatniej odsłonie Ministerstwa Obrony jest 59259, znalazłem go puszczając szukanie po binarnym pliku zawierającym dane misji. Oczywiście da się tam wejść bez kodu i to na kilka sposobów :-) A ten brak ruszania ustami przez bohaterów w trakcie mówienia w wersji polskiej to jest wielki skandal. I to tym bardziej że wystarczy z oryginalnej wersji skopiować zawartość katalogu lipsynch i chłopaki przestają być brzuchomówcami. Ja sobie skopiowałem z dema więc mam OK tylko w komisariacie i w częście kalinatek. Nie mam niestety znajomego z oryginalną wersją żeby sobie wszystko skopiować. I dziwić się że tyle ludzi zdobywa scrakowane wersje - wydaje się stówę za legalną kopię i nie ma się pełnowartościowego produktu :-( Pozdrawiam wszystkich grającym w SC i IGI2 :-) Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Na ten dach w CIA to można spokojnie wejść po rynnie! i nie trzeba żadnych cudów wyprawiać. Btw przeszedłem tą gierkę 6 razy i poprostu rządzi 8) jej jedyna wada to to że jest bardzo bardzo prosta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Szpagat można zrobić w areszcie (zaraz po wejściu) i ładnie zeskoczyć na spacerującego strażnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Hej, Widzieliście wątek na pl.rec.gry.komputerowe o pewnym monitorze w siedzibie CIA ? Jest tam koło głównego serwera taka ściana monitorów i na jednym z nich jest ... obraz kontrolny TV Niepokalanów (niezależnie od wersji językowej gry). Musze to zobaczyc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Ten Niepokalanow to fake :D:D:D Ma forum juz o tym bylo. Szpagat faktycznie mozna w areszcie gdzie znajdujemy zamordowanego Bliensteina (czy jakos tak). Szkoda, ze tylko raz lub dwa mozna ten swietny manewr zrobic. Czekajmy na Pandore - bedzie sie dzialo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Pozdrawiam wszystkich grającym w SC i IGI2 :-) gralbym w to ale utknalem w jednej misji ... :? daj znac na priv czy moge Ci powiedziec o co konkretnie chodzi i czy bylbys chetny posolucjowac mnie troszke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Jest jeszcze jedno miejsce, w którym mozna zrobic szpagat (pewnie jest więcej ale te narazie sobie przypomniałem :wink: ). W garażu ministerstwa (misja z podsłuchem), jest szyb (którym póżniej uciekamy - jak dobrze pamiętam) i tam można także zrobić szpagat aczkolwiek nic z tego nie wynika :P :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...