gallp Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 mi bardzej chodzi o zachowanie proporcji samochodów a tego nie uzyskasz bez dodania pasów na górze i dole ekranu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Jak już pisałem przy rozdzielczości 1280x1024 samochody zachowują proporcje, a obraz jest ściągnięty tylko o centymetr. Wstawić fotę ? Edit. Zdjęcie robione telefonem. Edytowane 6 Marca 2008 przez Limak122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Czy ktos sie orientuje czemu nie mam zakupionych fur w grze? Czy musze miec polaczenie z Livem zeby dalo sie je wybrac? Konsolke zmienilem na Arcade HDMI, ale przeciez dane byly na dysku, ktory mialem z poprzedniej wiec WTF?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 słuchajcie ludziska! Ktoś ma może 1 miejsce w karierze? Potrzebuje achievementa, który mówi o pokonaniu przeciwnika który zdobył Numero Uno w karierze ;) Z chęcią odpłace się tym samym. W ogóle to może jakiś wspólny wyścig? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Larry "Major Nelson" Hryb z Microsoftu poinformował za pośrednictwem swojego bloga, że znowu raz na tydzień będzie obniżana cena jakiegoś pliku (gra XBLA, Xbox Originals, dodatek) dostępnego na Rynku Xbox Live. Promocja rozpocznie się już dzisiaj, zredukowaniem kwoty potrzebnej do zakupu pełnej wersji zeszłorocznego hitu z Xbox Live Arcade - Braid. Od godziny 14:00 spadnie ona z poziomu 1200 MSP na 800 punktów MS. Z oferty będą mogły skorzystać wyłącznie osoby opłacające abonament Xbox Live Gold. Ponadto Major zdradził, że jeszcze w tym miesiącu obniżone zostaną ceny rozszerzeń do Ninja Gaiden II, Project Gotham Racing 4 oraz gry Fable z Xbox Originals. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 [gluteus maximus], nie sciagam tego dodatku. Wystarczajaco sie napocilem nad platynami, by teraz jeszcze jakies platyny plus miec do zrobienia. A wiem ze jak sciagne to bede musial je zrobic. Wiec nie... odpuszczam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 s0lid napisał(a): [gluteus maximus], nie sciagam tego dodatku. Wystarczajaco sie napocilem nad platynami, by teraz jeszcze jakies platyny plus miec do zrobienia. A wiem ze jak sciagne to bede musial je zrobic. Wiec nie... odpuszczam ;]OMFG znowu musze isc grac, chyba lepiej sie powiesze na kablu od pada bezprzewodowego, nie zniose po prostu tej katorgi ani sekundy dluzej :wink: Tak ciezko byc graczem w dzisiejszych czasach :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 poprostu za punkt honoru postawilem sobie zrobic te platynki tak jak niegdys na zloto jezdziłem w gran turismo. Ogolnie dalo rade, ale dwa wyscigy na nurburing w wyscigach elit to sobie po prostu zyly wyprowalem. jak zaczne Platynki+ i trafi mi sie podobny etap to chyba bede musial zniszczyc xO. Bo taki jestem, ze co zaczne to musze skonczyc ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) co prawda w wyscigach elit mam złoto ale ten niesławny nurburgring reverse przejechałem na 1wszym miejscu, powtarzalem moze 2 razy :) F50GT bodajże. Edytowane 24 Lutego 2009 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 zloto to banał. przeciwnicy jada o wieeele wolniej mimo ze tego tak na pierwszy rzut oka nie widac. Ale maja o jakies kilkanascie sekund gorszy czas na okrazeniu, no i jak juz ich wyprzedzisz to cie tak nie dojezdzaja. na platynie jeden zakret zle i juz sa za Toba i jeszcze jak ich nie puscic to cie pukaja w tyl przez co cie znosi, dostajesz poslizgu i caly wyscig idzie w pi.zdu do platyn na normalnym nurburingu polecam f50gt na reversie polecam mercedesa clk-gtr pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Naprawdę nikt nie gra już w PGR4 na XBL, czy u mnie jest coś nie tak? Praktycznie zawsze gdy wybieram Xbox Live -> Gra rankingowa -> cokolwiek, nawet Szybka Gra, to pojawia się ekran z szukaniem graczy i stoi, minute, dwie, pięć... Bardzo rzadko znajdzie jakąś grę po paru minutach. To samo z grą nistandardową, nawet wybierając dowolny typ gry rzadko kiedy coś znajdzie. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Tak to niestety wygląda - również miałem problemy z ustrzeleniem sieciowych osiągnięć. Możesz albo liczyć na farta(i ktoś się pojawi), albo ratować się znajomymi... Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Jak coś to jestem chętny to pogrania po sieci w pgr. // u mnie to samo, po weekendzie Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Możemy się umówić jakąś większą grupką ;) Ja niestety będę mógł się pościgać dopiero po weekendzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Chętnie pośmigam z Wami :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek.r Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ja tez chetnie sie przylacze. jakby co, dodajcie mnie do przyjaciol (woj314). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MightyMiggy Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Tez moge posmigac w weekend :) GT:FluffierMiggy Ps. Czy wam tez przy duzej ilosci bryk zarywa,charczy,pyrka dzwiek ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 u mnie dzwięk się sypie jak gram z dysku, w eventach z innymi samochodami, z płytki wszystko hula ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 mi brakuje juz tylko "team domination" (4 czlonkow druzyny musi miec w koncowym rankingu mistrzostw cztery pierwsze miejsca). Jest masakrycznie trudno znalezc 4vs4, a jak juz sie znajdzie (po godzinach wyszukiwania) to i tak, mimo ze dojezdzam pierwszy, to pozostali sie wysypuja moze uda sie zebrac team 4 osobowy i jakos damy rade. Jest taka opcja by zrobic wlasna druzyne i startowac w meczach rankingowych? Jesli tak to odezwicie sie jutro, moj gt to "VoiTech PL". Wieczorem bede na bank i z checią juz mialbym tego aczika za sobą. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) No i co z tą ustawką? :) Co powiecie na jutrzejszy wieczór? Koło 20-21 np.? Tylko trzeba wcześniej ustalić co jeździmy, co by czasu nie tracić ;) Edytowane 11 Maja 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Pasuje dzisiejszy wieczór. Gdzie? dla mnie trasa bez różnicy ;) Czym? może amerykańskie muscle cars ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 szit! bo zostawilem pgr'a4 w bydgoszczy a do piatku jestem w poznaniu ;( a bym pogral z checia by tego acziwka zdobyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Tylko dwóch nas będzie? :P Trasa jaka? Nordschleife? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Może ktoś się jeszcze zgłosi do wieczora. Nordschleife mówisz? niechętnie ale może być na dobry początek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek.r Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 cholera, nie wlazilem na forum wczoraj.... siedze chory w domu wiec moze dzis wieczorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 ja jutro moge grac jesli by byli chetni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...