MacOSek Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Oficjalna strona: LINK Developer: Ubisoft Montreal Wydawca: Ubisoft Engine: Scimitar Engine Gatunek: Action-Adventure Data wydania: X360, PS3: Listopad 2007 | PC: "Early 2008" Platformy: Xbox 360, PS3, PC, Nintendo DS ------------------------------------------------------------------- Edytowane 9 Października 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Miodzio. To są screeny z której platformy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Miodzio. To są screeny z której platformy? zapewne z PC - za duzy AA jak na konsole A raczej z Xboxa bo po przeskalowaniu to jest coś koło 720 :wink: Robione w 720 lub 1080 i pomniejszone.a to PC nie potrafi wyświetlić obrazu w rozdzielczości 1280x720 albo 1920x1080 ? pierwsze słyszę -.- Edytowane 28 Marca 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) zapewne z PC - za duzy AA jak na konsole A raczej z Xboxa bo po przeskalowaniu to jest coś koło 720 :wink: Robione w 720 lub 1080 i pomniejszone. Edytowane 28 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 :blink: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Imo ta ładniejsza :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Imo ta ładniejsza :lol2: http://www.ps3site.pl/media/2007/06/160.jpg Taka trochę bardziej zablurowana :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Taka trochę bardziej zablurowana :P8 rdzeni robi swoje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Widzialem demo tej gierki. Na poczatku myslalem ze to jakis nowy Prince of Persia. Graficznie fajnie to wyglada, ostra zrecznosciowka. Mimo ze nie przepadam za Pop i TR to na ten tytul czekam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 a gdzie widziałeś demo ?? może trailer ;) giera będzie mocna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Kilka dni temu w jakims sklepie z elektronika. Moze jakas pokazowka silnika, moze demko. Ale wzrok moj przyciagnelo na kilka minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 8 rdzeni robi swoje ;)Nie może się dogadać :lol2: Dobra, EOT z mojej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) 8 rdzeni robi swoje ;)Buahahahaha nieźle mnie teraz rozwaliłeś. Polecam zaznajomić się z architekturą tych "ośmiu rdzeni" :-P A tak dla Twoich informacji te okładki są identyczne tylko mają dodane inne loga i to nie ma nic wspólnego z wyglądem gry, który będzie identyczny na PS3 i X360. Szkoda, że ta gra planowana jest dopiero na wrzesień. Mam nadzieję, że do tego czasu wyjdzie demo, bo nie mogę się doczekać. EDIT: Premiera listopad 2007 ? Jeszcze niedawno był wrzesień :| Edytowane 30 Czerwca 2007 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Nie gorączkuj się. Zwyczajnie przez to, iż mniejsza jest fotka okładki, to i jest mniej szczegułowa. A my sem zwyczajniem jajam robiem ;) Edytowane 29 Czerwca 2007 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 EDIT: Premiera listopad 2007 ? Jeszcze niedawno był wrzesień :|Assassin's Creed -- November 9 http://www.xbox360fanboy.com/2007/06/19/ub...-winter-titles/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Buahahahaha nieźle mnie teraz rozwaliłeś. Polecam zaznajomić się z architekturą tych "ośmiu rdzeni" :-P A tak dla Twoich informacji te okładki są identyczne tylko mają dodane inne loga i to nie ma nic wspólnego z wyglądem gry, który będzie identyczny na PS3 i X360. Szkoda, że ta gra planowana jest dopiero na wrzesień. Mam nadzieję, że do tego czasu wyjdzie demo, bo nie mogę się doczekać. EDIT: Premiera listopad 2007 ? Jeszcze niedawno był wrzesień :| ty tak na poważnie ?? ;) Kurde ale tu niektórzy się gorączkują. Nawet jaj już sobie nie można robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Dziwisz się, iż ludzie mają problemy z odbiorem sensu wypowiedzi, gdy ślina cieknie? Ano właśnie, zapowiada się jakieś demko na PSNet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 E3 2007 MS Press Conference Live Demonstration Pt. 1 E3 2007 MS Press Conference Live Demonstration Pt. 2 kiedy demkoooo? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Moim zdaniem lipa. Właśnie obejrzałem prezentację z E3 w wykonaniu Pani 'Słodkiej Idiotki'. Zaczyna się sławnym leap of faith.. bohater ląduje w wozie z sianem i co? Przenika przez nie tak po prostu! Pani wszystko komentuje swoim głupim śmiechem - mi by było wstyd coś takiego pokazać w ogóle. Druga rzecz do której muszę się przyczepić - przyjrzyjcie się jak Altair odpycha ludzi na ulicy - nawet ich nie dotyka, przechodzi metr od nich i włącza się animacja odepchnięcia, żal! Tak zwalonych 'hitboxów' w grze która koncentruje się na zjawisku tłumu po prostu nie może być. Dalej - Altair radośnie skaczący nad głowami ludzi nie wzbudza ŻADNYCH podejrzeń. Spycha kolesia z budynku - i co? Nikt nie spojrzał w górę? Nikt nie zauważył jak Altair wspina się po ścianie? Widocznie normą byli wtedy spadający z nieba ludzie :P Teraz to, co mnie najbardziej uderzyło: w następnej scenie, bohater zakrada się za strażnika i zabija go, a ten.... upada na powietrze! Tu już mi para poszła, gdzie fizyka, gdzie głupi ragdoll? Pani kwitująca całą scenę swoim głupim i pustym śmiechem dopełnia obrazu żalu i rozpaczy. Pomijam już walkę w stylu "zbieramy się w kółeczku i atakujemy pojedynczo" - no to już nawet śmieszne nie jest. Rozczarowałem się. Widocznie zbyt dużo sobie obiecywałem po tej grze i naiwnie zaufałem autorom. Brak MP przełknę - bo chyba nie dało się go sensownie rozwiązać, natomiast rażących w oczy błędów/uchybień/itp nie wybaczę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Moim zdaniem lipa. Właśnie obejrzałem prezentację z E3 w wykonaniu Pani 'Słodkiej Idiotki'. Zaczyna się sławnym leap of faith.. bohater ląduje w wozie z sianem i co? Przenika przez nie tak po prostu! Pani wszystko komentuje swoim głupim śmiechem - mi by było wstyd coś takiego pokazać w ogóle. Druga rzecz do której muszę się przyczepić - przyjrzyjcie się jak Altair odpycha ludzi na ulicy - nawet ich nie dotyka, przechodzi metr od nich i włącza się animacja odepchnięcia, żal! Tak zwalonych 'hitboxów' w grze która koncentruje się na zjawisku tłumu po prostu nie może być. Dalej - Altair radośnie skaczący nad głowami ludzi nie wzbudza ŻADNYCH podejrzeń. Spycha kolesia z budynku - i co? Nikt nie spojrzał w górę? Nikt nie zauważył jak Altair wspina się po ścianie? Widocznie normą byli wtedy spadający z nieba ludzie :P Teraz to, co mnie najbardziej uderzyło: w następnej scenie, bohater zakrada się za strażnika i zabija go, a ten.... upada na powietrze! Tu już mi para poszła, gdzie fizyka, gdzie głupi ragdoll? Pani kwitująca całą scenę swoim głupim i pustym śmiechem dopełnia obrazu żalu i rozpaczy. Pomijam już walkę w stylu "zbieramy się w kółeczku i atakujemy pojedynczo" - no to już nawet śmieszne nie jest. Rozczarowałem się. Widocznie zbyt dużo sobie obiecywałem po tej grze i naiwnie zaufałem autorom. Brak MP przełknę - bo chyba nie dało się go sensownie rozwiązać, natomiast rażących w oczy błędów/uchybień/itp nie wybaczę :D Zgadzam się w 100%! Zauważcie, że w momencie gdy ten strażnik zawisa w powietrzu, jak szybko uciekła z tamtego miejsca, żeby uniknąc komentarza :lol2: Edytowane 11 Lipca 2007 przez nuras_en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Moim zdaniem lipa. Właśnie obejrzałem prezentację z E3 w wykonaniu Pani 'Słodkiej Idiotki'. Zaczyna się sławnym leap of faith.. bohater ląduje w wozie z sianem i co? Przenika przez nie tak po prostu! Pani wszystko komentuje swoim głupim śmiechem - mi by było wstyd coś takiego pokazać w ogóle. Druga rzecz do której muszę się przyczepić - przyjrzyjcie się jak Altair odpycha ludzi na ulicy - nawet ich nie dotyka, przechodzi metr od nich i włącza się animacja odepchnięcia, żal! Tak zwalonych 'hitboxów' w grze która koncentruje się na zjawisku tłumu po prostu nie może być. Dalej - Altair radośnie skaczący nad głowami ludzi nie wzbudza ŻADNYCH podejrzeń. Spycha kolesia z budynku - i co? Nikt nie spojrzał w górę? Nikt nie zauważył jak Altair wspina się po ścianie? Widocznie normą byli wtedy spadający z nieba ludzie :P Teraz to, co mnie najbardziej uderzyło: w następnej scenie, bohater zakrada się za strażnika i zabija go, a ten.... upada na powietrze! Tu już mi para poszła, gdzie fizyka, gdzie głupi ragdoll? Pani kwitująca całą scenę swoim głupim i pustym śmiechem dopełnia obrazu żalu i rozpaczy. Pomijam już walkę w stylu "zbieramy się w kółeczku i atakujemy pojedynczo" - no to już nawet śmieszne nie jest. Rozczarowałem się. Widocznie zbyt dużo sobie obiecywałem po tej grze i naiwnie zaufałem autorom. Brak MP przełknę - bo chyba nie dało się go sensownie rozwiązać, natomiast rażących w oczy błędów/uchybień/itp nie wybaczę :D no coz dali to co mieli ;) ,jesli nie liczyc zauwazonych bledow to sama gra moze byc zupelnie przyjemna a juz zupelnie rajcuje mnie mozliwosc dotarcia do kazdego punktu w miescie po dachach :) .Taki wlasnie tekst pada kiedy glowny bohater stoi na jednym z dachow i rozglada sie po miescie(Jerozolima) ps.slodka idiotka moze jest idiotka,ale podczas wczesniejszych trailerow, z bliska jest bardzo fajniutka laska :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krenan Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Ech niektorzy już mieli szczęscie i w to grali :( : http://www.gaminator.pl/newsy/zapowiedz/57...%27s+Creed.html ja też chce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Z perspektywy ww filmików gra nie przedstawia się przesadnie interesująco. Poza dobrą grafiką (co przy next-genach niczym szczególnym nie jest) żadnych przełomowych innowacji ani śladu :? . Oby kolejny tytuł nie skończył się na samym tylko hypie reklamowym :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Mimo ze tylko miesiac do premiery, to na oficjalnej stronie Microsoftu w dziale nadchodzacych gier,o AC nie ma nic ! :huh: dziwne to troche dla mnie,no ale moze to zaktualizuja-chyba ze wiedza cos o zmianie premiery <_< co wcale by mi sie nie spodobalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 hmmm ostatnio był news o przesunięciu premiery ale tylko wersji PC Xbox 360, PlayStation 3: November, 2007 PC: Early 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Dałem to temacie PC , ale tutaj też nie zaszkodzi. Mega Spoiler dotyczący fabuły gry. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Komiks z gry. O wiele lepsza jakość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Dałem to temacie PC , ale tutaj też nie zaszkodzi. Mega Spoiler dotyczący fabuły gry. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Komiks z gry. O wiele lepsza jakość » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « co to za go... ten komiks!!,rozumie ktos cos z tego??,faceci w garniturach,gosc z jakas futurystyczna giwera!!,podroze w czasie?? Tak namotali ze sie pogubilem. ps. a mialo byc tak pieknie <_< ,jeszcze niech Jezusa dadza jak ktos z developerow wczesniej proponowal to chyba padne Edytowane 9 Października 2007 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Nie po to byl ten spoiler, zebys napisal co w nim bylo !!! :mur: Edit Tak powinno byc od razu. Edytowane 9 Października 2007 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « co to za go... ten komiks!!,rozumie ktos cos z tego??,faceci w garniturach,gosc z jakas futurystyczna giwera!!,podroze w czasie?? Tak namotali ze sie pogubilem. ps. a mialo byc tak pieknie <_< ,jeszcze niech Jezusa dadza jak ktos z developerow wczesniej proponowal to chyba padne Spoiler dotyczący fabuły gry. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Angielskiego się nie umie ? :) Chodzi o to , że przygody głównego bohatera nie będą miały miejsce tylko i wyłącznie w przeszłości, ale również w przyszłości. Ogólnie to komiks nawet niezły, tylko nie po kolei jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Spoiler dotyczący fabuły gry. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Angielskiego się nie umie ? :) Chodzi o to , że przygody głównego bohatera nie będą miały miejsce tylko i wyłącznie w przeszłości, ale również w przyszłości. Ogólnie to komiks nawet niezły, tylko nie po kolei jest. no co ty!!,nie wpadlbym na to :lol2: mi wystarczyly obrazki aby napisac wczesniej o podrozach w czasie ty musiales o tym jeszcze czytac?? :wink: a tak na powaznie-dla mnie gra z mieszaniem w czasie odpada!!,mialo byc wczesne chrzescijanstwo,assasyni,tajemnice, anie podroze w czasie i pewnie Jezus astronauta.Jak to wszystko sie potwierdzi to moj pewny zakup odjedzie w niepamiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...