metal Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Czy jedzie ktoś na Metalmanie 2003 ??? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 A kto bedzie gral???? Daj jakiegos linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Mam nadzieje, ze nie posypia sie bluzgi na rodzaj muzyki. Jak to bylo w przypadku HH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Metalmania 2003 5.04.03 [sobota !!! jebneło ich ?!? jak już to miało być w jakiś dzień budy! ghyhyhy...] 12.00 Samael, Opeth, Saxon, Mayhem, Vader, Marduk, Anathema, Immolation, Malevolent Creation, Sweet Noise, Enter Chaos, Delight. Ale ot nie wshyscy bo to jest gł. częśc koncertu ale ok.10.00 startuje "mała scena" na której zagrają m.in. Anal Stench, Thy Disease... więc trochę ciężkiego łomotu się przewinie ghyhy... tylko jest jeden "mały" problem... bilet który kosztuje 90 zeta !!! yyy... :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jak jest Sweet Noise to moze sie wybiore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 METALMANIA 2003 XVII EDYCJA NAJWIEKSZEGO FESTIWALU METALOWEGO W EUROPIE ŚRODKOWO - WSCHODNIEJ!!! Agencja koncertowa Metal Mind Productions informuje, iż 5 kwietnia 2003 w katowickim Spodku odbędzie się XVII edycja największego metalowego festiwalu w Europie środkowo-wschodniej!!! W tym roku po raz pierwszy w historii Metalmanii zespoły zaprezentują się na 2 scenach! Na głównej scenie wystąpi 14 gwiazd, które tworzą światową czołówkę heavy-metalowego grania. W sumie wystąpią aż 23 zespoły a metalowy maraton potrwa ponad 12 godzin. Zaś największymi gwiazdy tegorocznej Metalmanii będą: SAMAEL, SAXON, OPETH, MAYHEM, THE EXPLOITED, VADER, ANATHEMA i SWEET NOISE. Ponadto na dużej scenie zaprezentują się: Marduk, Immolation, Malevolent Creation, Enter Chaos, Delight oraz Lost Soul. Natomiast na małej scenie zagrają: Demise, Never, Parricide, Azarath, Misteria, Anal Stench, Dominium, Crionics, Elysium. Festiwal rozpocznie się już o 10:15 na małej, a o 11:30 na dużej scenie "Spodka". W cenę biletu, który kosztować będzie 99 zł (cena promocyjna), wliczone zostały zarówno płyta kompaktowa jak i plakat festiwalowy oraz naklejka, które fani otrzymają przy wejściu na koncert. Będzie również szansa na osobiste spotkanie z muzykami biorącymi udział w Metalmanii jak też na wylosowanie odtwarzacza DVD oraz płyt DVD. Wkrótce poinformujemy o szczegółach. Metalmanię 2003 patronatem medialnym objęły: Metal Hammer, VIVA TV, Onet, Codzienna Gazeta Muzyczna, Rock Radio Śląsk, Mazowsze oraz Wielkopolska, Rockmetal, Metalopolis. heh... ale będzie jazda !!! jush zbieram kasę na bilet ehh... 99zeta a miał byc zasilacz :] hyhy... ale wole koncert! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 WOOOOOOOOW, Anathema, jade na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 WOOOOOOOOW, Anathema, jade na 100% ghyhyhy... a już myślałem że zamkniesz mi temat buhahaha... dżołk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachar Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 I znów kicha.Czy takie fajne imprezki nie mogą byc bliżej Gdańska.Wszystko musi być robione w tym Cholernym Spodku.Gdyby nie głupi radni Gdańska to byśmy mieli ogromną salę na granicy Sopotu z Gdańskiem. A tak to 100 zybla na bilet tam i spowrotem,100 na bilet na koncert i 100 na chlanie. :)). Kurde troszke duzo a mozna by za to było kupić 6 oryginalnych cd z METALOWĄ MUZYKĄ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 WOOOOOOOOW, Anathema, jade na 100% ghyhyhy... a już myślałem że zamkniesz mi temat buhahaha... dżołk a dlaczego miałbym zamknąć tak szczytny temat :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Proponuje zmiane nazwy z Metalmani na Metalmanioze ghyhyhy... jakoś lepiej brzmi ghyhyhyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 O w mordenke. Szkoda ja chce na Vadera. A tu [gluteus maximus] poprawa z ASO :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jedyne warte zachodu kapele to Samael i SN, ale moze sie wybiore :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Nic tylko sie pochlastac! Opeth bedzie, Anathema bedzie, a ja sie musze do matury zaczac uczyc! I do tego wszystko w Katowicach... Aaaaarrrgghhh! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jak będe miał kase to spoko - pojade :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ja raczej nie-kasy brak :(. Pozatym to moja matka pewnie by mnie nie puscial (taka glupia jest niestety :[). Ale mam nadzieje ze bedziecie sie swietnie bawic :). Jakbym tylko mial kasiorke i pozwolenie starej to spoko a tak to... ;[. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 BEDE !!! na 99% procent sie pojawie :) szkoda tylko ze nie ma nic (prawie ;) ) z PowerMetalu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 HYHY Power Metal ROX :) Trash toze :P. No i Black ;P. HYHY stara mnie mile zaskoczyla :). Zapytalem sie czy moge jecahc a ona jak zbiore $ to moge :D. Wiec moje szanse wzrosly ze sie pojawie :). 3majcie kciuki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Brak kasy + obowiązki - niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Raczej nic dla mnie , mja ulubiona Metalmania byla w 1987 roku Overkill i Running Wild , to byli czasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ja jade na 100% ,co do ceny biletu to kosztuje on z tego co wiem 99zł przedsprzedaz a w dniu koncertu 110zł wiecej wiadomości pod http://www.rockmetal.pl/koncerty.html?tour=1866 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 jeszcze tylko APC i byłoby spox ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 heh gdyby nie ta cena i odleglosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 eeeeeeeee nie pojade bo nie lubie metalu :) wole cos bardziej "normalnego" :) a nie grupke gosci ktorzy sie wydzieraja do mikrofonu, pomachaja glowa i dostana za to kupe kasy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 eeeeeeeee nie pojade bo nie lubie metalu :) wole cos bardziej "normalnego" :) a nie grupke gosci ktorzy sie wydzieraja do mikrofonu, pomachaja glowa i dostana za to kupe kasy :) a co wedlug ciebie jest normalne ? :roll: ...cokolwiek to nie jest mozna napisac o tym to samo co ty napisales o metalu :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Raczej nic dla mnie , mja ulubiona Metalmania byla w 1987 roku Overkill i Running Wild , to byli czasy...No i masters of rock :roll: ale jakoś ostatnio ciężkawa muzyka mnie nudzi :oops: nie dzieje sie nic naprawdę ciekawego. Ostatnio zachwycony byłem PRIMUSEM no i Buckedheadem ale od czasu kiedy PRiMUS zakończył swoją działalność :? nic ciekawego się nie dzieje NIN jest nudny no może ANATHEMA ,a przepraszam TOOL,TOOL jest EXTRA LATERALUS rożłożył mnie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 normalny jest Hip Hop to jest dopiero muza, przynajmniej o czyms sensownym. A na koncertach publika spiewa razem ze składem a nie tak jak na koncertach metalowcyh wszyscy kiwają głową i tyle :twisted: HIP HOP NON STOP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 heh...o hip hopie szczegolnie polskim to ciezko jest mowic jako o muzie - to jest naciagana rymowanka i do tego puszczone 2 dzwieki z keybordu. I tak przez 4 minuty A texty sa zazwyczaj o blokowisku, o tym jak ci hip hopowcy maja ciezko, abo o dziewczynach - ze sa szmatami lub cosw tym stylu Byl fajny artykul na temat hip hopu polskiego w Polityce (nie pamietam juz numeru) i tam wlasnie pisalo o fenomenie dziewczyn - ze szaleja za tym i czesto same "spiewaja" texty na koncertach np o tym ze dziewczyny sa qrwami :? Jeszcze Amerykanie to potrafia zrobic teledysk - maja fajne samochody, do tego niezle dziewczyny i obwiesza sie zawsze zlotem jak choinki- jest na co popatrzec :) A Polacy ? no comment :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ja słucham Jazzu i wszystkiego co mi się podoba między innymi Rock(przeważnie progresywny), muzyka klaszyczna w dobrym wykonaniu, Hip hopu i tym podobnego śmiecia muzycznego nie, Hip hop jazzowaty też mnie drażni Natomiast co do Hip Hopu i innego chłamu muzycznego w stylu techno, to jest bo jest są ludzie którym sie to podoba, są też ludzie co słuchają disco polo i widać że jest im to potrzebne do szćżęścia Najbardziej mnie smuci to, że muzyka powoli zaczyna dzielić i zaczyna nieść za sobą arresję szczególnie HIP HOP i Techno :arrow: Kiedy pojawia się nowy nurt w muzyce to wtedy powstaje dyskusja i oburzenie, :evil: Tak było gdy ELWIS grał swoje Rock& role, gdy SEX PISTOLS się pokazali, gdy DEEP PURPLE zagrali CHILD IN TIME. To samo się dzieje z Hip Hopem czy techno, mnie się to nie podoba i podobać raczej nie będzie, ale to wcale nie znaczy, ze neguję sens istnienia tych gatunków muzyki. Rock & Roll pokazał ,że rytm w utworze może być najważniejszy i to obużało wszystkich Punk odwrócił całą dotychczasową estetykę :P Hard rock był wg krytyków zbyt drapieżny i agresywny Hip Hop nie dość, że zminimalizował rolę melodii to jeszcze wprowadził zrytmizowane melodeklamacje. Techno natomiast czerpie z tego co już było, samplowanie i miksowanie utworów innych twórców, czy to plagiat to już zależy od prawników. Hip Hop i techo są teraz modne na fali mody powstaje mnóstwo kapelek, które to grają bo modne, tak samo było z DICO POLO :D . Pozostaną w pamięci tylko ci twórcy, którzy wniosą w ten nurt coś naprawdę twórczego np. AS THREE czy PUBLIC ENEMY o techo się nie wypowiadam nie byłem w stanie zdzierżyć i wysłuchać. :( do końca. normalny jest Hip Hop to jest dopiero muza, przynajmniej o czyms sensownym. A na koncertach publika spiewa razem ze składem a nie tak jak na koncertach metalowcyh wszyscy kiwają głową i tyle :twisted: HIP HOP NON STOPTrochę OT. Temat był "Metalmania 2003 ? wybiera się ktoś ? :]" Ja się nie wybieram bo mi nie po drodze na Śląsk :? Natomiast może wybiorę się na ARENA, JOHN WETTON, JADIS -12.04, Warszawa Proxima, godz. 17:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ale watek zaczolem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...