HaNz Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Mam pytanko... czy konta na xbl są po pewnym czasie nieużywania kasowane? Ciekawi mnie to gdyż na okres wakacji(3 jak nie 4miesiące) prawdopodobnie będę musiał rozstać się z konsolą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Mam pytanko... czy konta na xbl są po pewnym czasie nieużywania kasowane? Ciekawi mnie to gdyż na okres wakacji(3 jak nie 4miesiące) prawdopodobnie będę musiał rozstać się z konsolą. nie są :-P Ja też nie widzę, na koncie na UK i na DE... Na DE nie ma większości "krawych" dem (np. FEAR i sporo innych), ale dziwi mnie, że na koncie UK też nie ma nigdzie u mnie tego demka. PS. Nierealny, skończył mi się gold i nie mam jak chwilowo odpisywać na xbl :) i pewnie przez brak Gold'a nie sciągnę tego demka, skoro to stricte MP. ale przecież gold nie jest potrzebny do rozmowy :D ja też nie posiadam obecnie golda ;) a demko mogłem zassać od razu (konto na usa) Edytowane 31 Maja 2007 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 sprawdzałeś w nowościach ??Nie rób ze mnie sieroty proszę... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Nie rób ze mnie sieroty proszę... :wink: nie chciałem Cię urazić :-P czyli wychodzi na to, że tylko usa dostało demko hour of victory?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 nie chciałem Cię urazić :-P czyli wychodzi na to, że tylko usa dostało demko hour of victory?? Pisałem. Mam na UK i też demko do ściągnięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 a ja się pochwalę: KLIK czy muszę coś dodawać? :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Normalnie zazdroszcze:) W ultimie jest za 499, gdzie znalezliscie ja najtaniej? kucyk napisz jaka mini recenzje tego. Bedziemy wdzieczni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Nie no kucyk gratki ^^ Też by mi się przydała, ale niestety mam inne wydatki i nawet FM2 w tym miechu nie kupię :/ Tak jak Przemol^N dołączam się do małej recki na jej temat czy warto :P Aha i napisz jak ona pobiera prąd bo to mnie ciekawi, są jakieś akumulatorki czy kabel do gniazdka czy cuś??? Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Cóż pisać, kierownica jest po prostu rewelacyjna. Ogólnie ciężko mi porównać jej działanie do czego innego, bo nigdy w rękach nie miałem profesjonalnego sprzętu, ale wydaję mi się, że to kawał świetnej roboty. W demko F2 gra się po prostu przepięknie, FF jest zrobiony tak genialnie, że można na kierownicy wyczuć kiedy auto zrywa przyczepność na zakrętach, na razie ogólnie paraolimpiada, jeżdżę jak łajza, ale potrzeba czasu. Na Colin: Dirt odczucia podobne, kamera z wewnątrz to to co tygryski lubią najbardziej, nawet najmniejszy ruch zgadza się z ruchem kierownicy na tv, przy zmianie biegów jak auto traci przyczepność kierownica chcę z rąk wypaść (ale tylko na asfalcie), na wyścigu na asfalcie stawia bardzo duży opór na zakrętach, po zjechaniu na trawę opór znika, zupełnie inaczej jest przy wyścigu na piachu, tam kręci się ją dużo delikatniej, a przy wyskokach opór znika, takie smaczki dają do zrozumienia,że działanie jej z grami jak F2 i Colin: Dirt to kawał przemyślanej roboty a nie na szybko odwalony skrypt, no i standardowo - siadam i gram, zero konfiguracji, ustawiania etc. - wszystko śmiga idealnie. Ogólnie dopiero w weekend ostro przysiądę, ale muszę powiedzieć, że pierwsze odczucia bardzo pozytywne, no i czekam na premierę F2 i Colin: Dirt B) Borys-Tech - kierownica jest na dwie baterie, ale ja tego nawet nie wkładałem tylko od razu pod 220, żeby solidnie trzepało :razz: Edytowane 1 Czerwca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Aha czyli można używać baterii, ale jest również normalna wtyczka aby kiera pobierała prąd z gniazdka?? A takie pytanie co do tych baterii są one w takim samym plastiku jak w padzie?? Może pasuje tam zestaw Play & Charge?? Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 powiem szczerze, że nawet nie wiem gdzie się je wkłada :D potem sprawdzę, na razie muszę spadać do pracy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 poniższa recka odpowie na parę pytań dotyczących kierownicy od MS http://www.onlinecenter.pl/?option=com_con...view&id=538 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Mysle, ze autor ocenilby ja jeszcze lepiej gdyby mial mozliwosc zagrania na niej w F2 i DIRTa B) ----------------- XBL w Polsce paranoja... :mur: Edytowane 1 Czerwca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Pogralem w to demo HOV troche, gra jest slaba strasznie. Nieumywa sie do COD3 czy 2. Nie podoba mi sie sterowanie, grafika jakas taka slaba,, skryptowanie lezy. Moze cos naprawia w pelnej wersji ale wiecej niz 100 zetow za to nie dam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Na moim "Rynku" (:D) Pojawila się ta nowa gra w końcu... Szczerze to mogłaby się nie pojawiać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Microsoft Xbox 360 Wireless Receiver for Windows czy ktoś wie gdzie to można kupić w PL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Nie warto sobie zawracać głowy demem HoV- kiepski gameplay, kiepska oprawa, kiepski tytuł jednym słowem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 draak - co do kiery jeszcze bo topic o F2 znów zamknięty [; naprawdę gorąco polecam to kółko, właśnie jestem po dłuższej chwili obcowania z demem F2, dobrze przykręciłem je do blatu, wygodnie usiadłem i jest odjazd całkowity, auto idzie wyczuć tak, że w zakręty wchodzi się na granicy przyczepności, delikatnie dodając gazu wychodząc z zakrętu i potem full na prostej, FF jest zrobiony w genialny sposób, zanim auto zacznie bączka ty to czujesz na kierownicy, po wjechaniu dwoma kołami na pas zieleni ściąga do boku i stawia opór w drugą stronę, ja jestem naprawdę bardzo zadowolony. Ogólnie kierownica ma potencjał i zapas mocy, w DIRT jak ustawiłem silę na maks to ledwo się nią kręci na asfalcie, tylko, że FF w DIRT to trochę co innego, fajnie trzepie, jak zrywa przyczepność przy zmianie biegów to kierownica fajnie reaguje, przy wyskokach prawie zero oporu, aby mocno szarpnąć przy dotykaniu ziemi przy upadku, według mnie wszystko zależy od programistów, bo np w PGR jeździ się biednie - nie wiem po co to dodają do tej kierownicy, naprawdę żadna przyjemność z jazdy... Moim zdaniem jak ktoś do F2 chce podejść w ten sposób, aby przejechać się kilka razy i odstawić na półkę to nie warto, ale jak ktoś planuje ONLINE i dłuższą zabawę z tą grą to naprawdę warto zainwestować te kilka stówek i kupić to kółko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Microsoft Xbox 360 Wireless Receiver for Windows czy ktoś wie gdzie to można kupić w PL? Ja kupiłem w UK bo nie mogłem w PL znaleźć nigdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 jakiś sklep online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) Game: http://www.game.co.uk/ViewProduct.aspx?cat=&mid=329957 White Dog: http://www.whitedog.co.uk/catalog/xbox-360...ows/p-1137.html A tutaj link do PriceGrabber'a: http://www.pricegrabber.co.uk/search_getpr...erid=33931226// Wpisz w google: wireless gaming receiver i zobaczysz ile jest tych sklepow. :) Pozdrawiam. Edytowane 2 Czerwca 2007 przez .:RoGeR:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 o jest w game, skoczę jutro do nich i sobie kupię, bo chciałbym przetestować kierownicę na PC [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 kucyk, jak kupisz to sprawdz takze jak sie sprawuje z padem, bo moze tez sobie kupie, zeby podlaczyc pada do PC. :P Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) draak - co do kiery jeszcze bo topic o F2 znów zamknięty [; naprawdę gorąco polecam to kółko (...) Dzięki kucyk za wyczerpującą opinię B-) Chyba mnie przekonałeś całkowicie do zakupu tej zabawki :D Edytowane 2 Czerwca 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 uuu jakby pad normalnie chodził na PC to byłoby super bo miałem zamiar kupować Logitecha do PC a tak tylko to coś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Oczywiście, że pad będzie normalnie chodził, nie ma co sprawdzać, bardziej boję się o kierownicę, ale na IGN pisało, że z kierownicą ta zabawka także jest kompatybilna. Jak przestanie rzucać żabami z nieba to wybiorę się do GAME i potem wszystko potwierdzę [; While the wired 360 controllers are decent on the PC, wireless is where it's really at, and Microsoft is finally giving us the tools to make them compatible as well. The Microsoft Xbox 360 Wireless Gaming Receiver will begin shipping later this month and essentially makes a PC fully capable of accepting any and all first-party Xbox 360 wireless peripherals. The dongle connects via USB and can manage 4 wireless 360 controllers and headsets at a time, as well as the new 360 Wireless Racing Wheel and any future 360 controllers from MS. Edytowane 3 Czerwca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Najgorsze jest to, że nigdzie w PL nie ma ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Najgorsze jest to, że nigdzie w PL nie ma ... :( dla kucyka chyba nie jest to problem wysłać do pl kilka sztuk :D Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatrazl Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mam pytanie czy ten naped hd-dvd do xboxa to narazie jest tylko do filmów czy bedą jakieś gry na niego w przyszłości? Bo jak nie to xbox chyba padnie, w przeciwienstwie do ps3 z blueray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mam pytanie czy ten naped hd-dvd do xboxa to narazie jest tylko do filmów czy bedą jakieś gry na niego w przyszłości? Bo jak nie to xbox chyba padnie, w przeciwienstwie do ps3 z bluerayxbox padnie (tylko filmy) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...