Skocz do zawartości
cavarr

Microsoft Xbox 360 - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko... czy konta na xbl są po pewnym czasie nieużywania kasowane? Ciekawi mnie to gdyż na okres wakacji(3 jak nie 4miesiące) prawdopodobnie będę musiał rozstać się z konsolą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko... czy konta na xbl są po pewnym czasie nieużywania kasowane? Ciekawi mnie to gdyż na okres wakacji(3 jak nie 4miesiące) prawdopodobnie będę musiał rozstać się z konsolą.

nie są :-P

Ja też nie widzę, na koncie na UK i na DE... Na DE nie ma większości "krawych" dem (np. FEAR i sporo innych), ale dziwi mnie, że na koncie UK też nie ma nigdzie u mnie tego demka.

PS. Nierealny, skończył mi się gold i nie mam jak chwilowo odpisywać na xbl :) i pewnie przez brak Gold'a nie sciągnę tego demka, skoro to stricte MP.

ale przecież gold nie jest potrzebny do rozmowy :D ja też nie posiadam obecnie golda ;) a demko mogłem zassać od razu (konto na usa)

Edytowane przez Nierealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no kucyk gratki ^^ Też by mi się przydała, ale niestety mam inne wydatki i nawet FM2 w tym miechu nie kupię :/ Tak jak Przemol^N dołączam się do małej recki na jej temat czy warto :P Aha i napisz jak ona pobiera prąd bo to mnie ciekawi, są jakieś akumulatorki czy kabel do gniazdka czy cuś???

Edytowane przez Borys-Tech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż pisać, kierownica jest po prostu rewelacyjna. Ogólnie ciężko mi porównać jej działanie do czego innego, bo nigdy w rękach nie miałem profesjonalnego sprzętu, ale wydaję mi się, że to kawał świetnej roboty. W demko F2 gra się po prostu przepięknie, FF jest zrobiony tak genialnie, że można na kierownicy wyczuć kiedy auto zrywa przyczepność na zakrętach, na razie ogólnie paraolimpiada, jeżdżę jak łajza, ale potrzeba czasu. Na Colin: Dirt odczucia podobne, kamera z wewnątrz to to co tygryski lubią najbardziej, nawet najmniejszy ruch zgadza się z ruchem kierownicy na tv, przy zmianie biegów jak auto traci przyczepność kierownica chcę z rąk wypaść (ale tylko na asfalcie), na wyścigu na asfalcie stawia bardzo duży opór na zakrętach, po zjechaniu na trawę opór znika, zupełnie inaczej jest przy wyścigu na piachu, tam kręci się ją dużo delikatniej, a przy wyskokach opór znika, takie smaczki dają do zrozumienia,że działanie jej z grami jak F2 i Colin: Dirt to kawał przemyślanej roboty a nie na szybko odwalony skrypt, no i standardowo - siadam i gram, zero konfiguracji, ustawiania etc. - wszystko śmiga idealnie.

Ogólnie dopiero w weekend ostro przysiądę, ale muszę powiedzieć, że pierwsze odczucia bardzo pozytywne, no i czekam na premierę F2 i Colin: Dirt B)

Borys-Tech - kierownica jest na dwie baterie, ale ja tego nawet nie wkładałem tylko od razu pod 220, żeby solidnie trzepało :razz:

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha czyli można używać baterii, ale jest również normalna wtyczka aby kiera pobierała prąd z gniazdka?? A takie pytanie co do tych baterii są one w takim samym plastiku jak w padzie?? Może pasuje tam zestaw Play & Charge??

Edytowane przez Borys-Tech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

draak - co do kiery jeszcze bo topic o F2 znów zamknięty [; naprawdę gorąco polecam to kółko, właśnie jestem po dłuższej chwili obcowania z demem F2, dobrze przykręciłem je do blatu, wygodnie usiadłem i jest odjazd całkowity, auto idzie wyczuć tak, że w zakręty wchodzi się na granicy przyczepności, delikatnie dodając gazu wychodząc z zakrętu i potem full na prostej, FF jest zrobiony w genialny sposób, zanim auto zacznie bączka ty to czujesz na kierownicy, po wjechaniu dwoma kołami na pas zieleni ściąga do boku i stawia opór w drugą stronę, ja jestem naprawdę bardzo zadowolony.

Ogólnie kierownica ma potencjał i zapas mocy, w DIRT jak ustawiłem silę na maks to ledwo się nią kręci na asfalcie, tylko, że FF w DIRT to trochę co innego, fajnie trzepie, jak zrywa przyczepność przy zmianie biegów to kierownica fajnie reaguje, przy wyskokach prawie zero oporu, aby mocno szarpnąć przy dotykaniu ziemi przy upadku, według mnie wszystko zależy od programistów, bo np w PGR jeździ się biednie - nie wiem po co to dodają do tej kierownicy, naprawdę żadna przyjemność z jazdy...

Moim zdaniem jak ktoś do F2 chce podejść w ten sposób, aby przejechać się kilka razy i odstawić na półkę to nie warto, ale jak ktoś planuje ONLINE i dłuższą zabawę z tą grą to naprawdę warto zainwestować te kilka stówek i kupić to kółko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Game:

http://www.game.co.uk/ViewProduct.aspx?cat=&mid=329957

White Dog:

http://www.whitedog.co.uk/catalog/xbox-360...ows/p-1137.html

A tutaj link do PriceGrabber'a:

http://www.pricegrabber.co.uk/search_getpr...erid=33931226//

Wpisz w google: wireless gaming receiver i zobaczysz ile jest tych sklepow. :)

Pozdrawiam.

Edytowane przez .:RoGeR:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

draak - co do kiery jeszcze bo topic o F2 znów zamknięty [; naprawdę gorąco polecam to kółko (...)

Dzięki kucyk za wyczerpującą opinię B-) Chyba mnie przekonałeś całkowicie do zakupu tej zabawki :D

Edytowane przez draak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że pad będzie normalnie chodził, nie ma co sprawdzać, bardziej boję się o kierownicę, ale na IGN pisało, że z kierownicą ta zabawka także jest kompatybilna.

Jak przestanie rzucać żabami z nieba to wybiorę się do GAME i potem wszystko potwierdzę [;

While the wired 360 controllers are decent on the PC, wireless is where it's really at, and Microsoft is finally giving us the tools to make them compatible as well. The Microsoft Xbox 360 Wireless Gaming Receiver will begin shipping later this month and essentially makes a PC fully capable of accepting any and all first-party Xbox 360 wireless peripherals. The dongle connects via USB and can manage 4 wireless 360 controllers and headsets at a time, as well as the new 360 Wireless Racing Wheel and any future 360 controllers from MS.

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie czy ten naped hd-dvd do xboxa to narazie jest tylko do filmów czy bedą jakieś gry na niego w przyszłości? Bo jak nie to xbox chyba padnie, w przeciwienstwie do ps3 z blueray

xbox padnie (tylko filmy) :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi