Syrob Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 na pudelku jest ADAPTOR wiec sprawa rozwiazana, ze ten konkretny produkt to adaptor a inny moze byc ADAPTER :-)) pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 a tu na pudełku jest ADAPTER ;) może ADAPTORy to podróbki? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 może ADAPTORy to podróbki? :lol2:W takim razie moja podroba dziala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) A moze to zalezy od kontynentu? Ameryka - adaptor Europa - adapter To ja sie jeszcze moze zapytam: posiadajac pada bezprzewodowego, trzeba go chyba czyms ladowac :P kolejny wydatek, co polecacie? Edytowane 24 Listopada 2007 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) Faktycznie, przechodząc dziś koło empiku zajrzałem i mieli ADAPTER, dziwna sytuacja... :? mastha - gdzie kupowałeś? ;) UPDATE: Na pierwszej stronie tego tematu w FAQ masz podane propozycje ładowarek :) Edytowane 24 Listopada 2007 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Na Allegro. W ogole tez zdawalo mi sie ze powinno byc adapter, ale dziala to mi lata czy to sie pisze przez O czy E ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 A moze to zalezy od kontynentu? Ameryka - adaptor Europa - adapter W wersji UK tez jest "adapter" : http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox3...lessnetadapter/ Aczkowliek slownik traktuje obie wersje jako zamienne, wiec podejrzewam, ze po prostu obie sa poprawne i znacza to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Jakas ladowarke do baterii AA mam, bo do aparatu cyfrowego kupiona ;P Mi chodzilo raczej o to co sie podpina pod pada ;) Ktos z tego korzysta? (chyba play and charge kit to sie nazywa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Miałem taki zestaw, ale praktycznie nie używałem go, więc sprzedałem. Akumulator z zestawu Play&Charge "trzymał" krótko, dużo lepiej sprawują się dwa accu AA (2500/2650mah), a granie na kablu w moim przypadku było po prostu niewygodne. Obecnie sprawę załatwia 6 akumulatorów AA - 2 x 2pady + jeden zestaw zapasowy (przy jednym padzie wystarczą 4 accu) . ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Słyszeliście o promocji na wersję Core w sklepach Careefour za 499zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Słyszeliście o promocji na wersję Core w sklepach Careefour za 499zl ?Gdzie, co, jak, dlaczego?! W gazetce nic nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Cichooo nooo. Bo nie zostanie nic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Widac tylko raty 20x24,95. Chyba sobie kupie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 No za tyle to i ja bym kupił. Nawet za gotówkę. Zawsze jako mebel się przyda. :) Od kiedy promocja? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 o kurna 500zł? A za ulicą mam Carrefoura :D od kiedy ta promocja ma byc? I czy we wszystkich Carrefourach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remauser Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Od kiedy ta promocja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Wersja core: nie masz dysku, przewodowy pad, nie ma chyba kabla HD :P Nowy pad - 170zl, dysk - 200zl, no to razem 870zl. (jezeli core ma hdmi to mamy praktycznie premiuma za 870zl :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Tu macie wiekszew zdjecie: Słuchajcie to jest niby z gazetki która obowiązuje od 28.11 - 06.12, ale na allegro widze, ze ludzie juz kupili wczoraj, tu macie jedną z nich - http://allegro.pl/item275715254_nowy_xbox_..._3_okazja_.html U mnie za ulicą otworzyli niedawno Carrefoura, zaraz sie przejde i zobacze czy są te Xboxy i czy naprawdę kosztują 500zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Jak gdzies w Warszawie znajde to jade kupic od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Panowie obdzwoniłem rano wszystkie Carrefour w Warszawie i co się dowiedziałem, że już nic nie zostało lol, wczoraj wszystko sprzedali, a promocja miała być od jutra. Edytowane 27 Listopada 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Ma to cos hdmi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 draak a po co ci hdmi za 499zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Ludzie to hieny! Za te pieniądze sam chciałem kupić! I jak tu Sony ma walczyć z Microsoftem gdy cena ich konsoli (z grą!) kosztuje 1/4 PS3. Pytanie. Czy to wyprzedaż z zawalonego magazynu czy cena tej konsoli faktycznie zmierza ku spadkowi również w sklepach "normalnych" :] O i tajemnica sukcesu.... C E N A :] PS. Na Allegro już można znaleźć "najszybszych" którzy spadają konsolkę za 700 zł. Ciekawe czy dało by się wynegocjować niższą cenę :P Edytowane 27 Listopada 2007 przez Soundwave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) draak a po co ci hdmi za 499zł :Dtez chetnie bym opchnal swoja i wzial wersje z hdmi :) za 500 zl mysle, ze dlugo bym nie musial szukac kupca, nawet sprzedajac bez dysku :D swoja droga to po prostu wyprzedaz starych wersji, teraz ma wejsc (albo weszla) arcade zamiast core Edytowane 27 Listopada 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Przeszukałem cały dział z elektroniką i grami w Carrefourze i żadnych konsol nie widziałem. Jesli to co pisze cavarr to prawda to sobie w chu** polecili, przeciez w tej gazetcie oficjalna data promocji to od 28 listopada. Jeszcze jutro i pojutrze sprawdze, czy może są. I jesli sie jeszcze okaze, ze tylko w Warszawie, to juz w ogóle podwójne draństwo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 A ja mam zakup z bani. Najbliższy carrefour mam w Krakowie czyli 100kilosów z czego pewnie i tak nie będzie bo sami pracownicy powynosili sprzęt, wystawili na allegro i po promocji. :) Ważne, że jutro będzie Uncharted. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Wlasnie jade po konsole. W jednym carrefour w w-wie zostalo jeszcze 18 sztuk z dzisiejszej dostawy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 W ktorym??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Dzwonilem, pytalem czy maja xbox core za 500zl. Powiedzial typ, ze rano wykupiono jedna dostawe (jeden czlowiek) ale teraz maja 18 sztuk nowe. Pojechalem 45min. po telefonie i okazalo sie, ze sa to xbox arcade, ktore kosztowaly 1100zl... Troche sie wnerwilem bo z ojcem jechalismy 40 minut w jedna strone bo korki w centrum :P To ja sie moze o jeszcze jedno zapytam: Czy roznica pomiedzy xboxem z hdmi i bez jest az tak wielka? Grajac z 3m ja zauwaze? Czy to jest na prawde taka kolosalna roznica, zeby doplacac 300-500zl do premiuma? ;) (bede gral na 32" hd ready i na starym 14" lub 17" SD :P ) Edytowane 27 Listopada 2007 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...