Skocz do zawartości
kenfollet

Jaka Licencja Do Offica 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Więc... Pogubiłem się już w tych wszystkich wersjach offica EduAkcjach itd, dlatego proszę o radę. Potrzebuję licencji na 3 komputery, wszystkie są własnością uczniów/studentów. Zainteresowany jestem wersją 2007, miałem Bete 2 i robiła naprawdę dobre wrażenie. Wersja OEM... bo zazwyczaj jest tańsza.

Proszę o pomoc bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji co jak chcę licencję na 3 stanowiska:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W proline.pl znalazłem wersję home/student za 405 zł. Czy można w jakimś innym sklepie znaleźć taki pakiet taniej? I jak wygląda sprawa licencji w przypadku wymiany sprzętu. Za około pół roku planuję modernizację kompa (wymieniam też płytę główną), czy stracę wtedy jedną z licencji? Dodam że wersja za 405 zł to BOX.

Link do produktu: http://proline.pl/shop.php?prodid=OFFICE+2007+HS+PL+1P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kupilem w empiku za 380 z karta euro26. taniej raczej nie kupisz, bo jak sprawdzalem sobie w hurcie to mialem od 381 do 385 brutto hurt.

co do licencji to na pudelku mam taki adres: www.microsoft.com/userterms i tam wynajdziesz licencje do tego office.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To za ok. 400zl to jest wersja BOX, wiec nie jest przypisana do zadnego kompa. Ergo, po wymianie sprzetu i ponownej instalacji bedzie nadal legalna.

BTW. nie trzeba byc juz chyba uczniem/studentem/nauczycielem, zeby to zakupic i miec licencje na 3 stanowiska. Na moim pudelku jest wielkimi wolami napisane "Office 2007 dla uzytkownikow domowych", nigdzie nie ma najmniejszej wzmianki, ze to jakas wersja studencka, edukacyjna itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi