dziadek lucek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 (edytowane) Cześć składam koledze kompa na AM2 i tak wygląda konfiguracja: Athlon 3000 AM2 plus Freezer 64 PRO ABIT NF-M2 nView 1 GB RAM PC667 DYSK 120 GB DVD DVD-RW Mogę mu oddać swój zasilacz gdyż przesiadłem sie na laptopa ale nie wiem czy on to pociągnie. Mowa tu o zasilaczu ModeCom 350 GTF. Jeśli ten zasilacz nie wystarczy to jaki kupić w cenie do 120 zł ? Kolega chce po wakacjach kupić x2 3600. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi. Takie oznaczenia ma zasilacz Edytowane 30 Kwietnia 2007 przez dziadek lucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 u mnie ciagnie to co w sigu i problemow nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 U mnie ciagnął to co w sigu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Czyli da sobie rade z tą konfiguracja ? Czy zmienić na coś innego ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Czyli da sobie rade z tą konfiguracja ? Czy zmienić na coś innego ? PozdrawiamJeśli koledzy piszą że "da radę" to dobrze jednak ja bym radził kupić coś z mocną linią 12V. Ten model jest "starej klasy" , ma mocne 5V a nowy nabytek będzie wymagał innych proporcji ( mocne 12V ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Bez jakiegoś dużego OC to te 15A na +12 syci z zapasem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Cześć składam koledze kompa na AM2 i tak wygląda konfiguracja: [...] Kolega chce po wakacjach kupić x2 3600. [...] no ja nie wiem czy starczy. jeszcze jak kupi grafe to juz wogole ;) ja bym proponowal kupic delte 400, ale na razie do czasu przyjscia delty mozna uzywac tego modecoma . co myslicie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 (edytowane) Wiem że na razie grafiki nie będzie kupował. Chce zmienić proca i grafe po wakacjach wiec chyba ten ModeCom styknie mu na jakiś czas...co ? Edytowane 30 Kwietnia 2007 przez dziadek lucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Myślę że X2 3600+ brisbane ma taki sam pobór mocy jak to A64 3000+ więc nie ma różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Kolejny na ciagnie++ (nie u mnie, ale u kumpla) X2 3800+ Jakiś Szrasus, 2GB RAM, 120GBHDD, 7300GT, nagrywarki i takie tam peryferia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Pociagnie Nawet z tym dwujajowcem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Panowie rozumiem że mogę spokojnie to tego konfigu władować tego ModeComa i na pewno sie z nim nic nie stanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...