oldskul Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Kto odpadnie, kto zostanie? co jutro zjemy na śniadanie? do wypłaty jeszcze trochę jak tu z życia mieć radochę? Nie ma grosza na sprzęt nowy, bardzo dobry i szałowy, na nic te niskie pamięci ceny, kupimy stuff, a za co żyć będziemy? Wielka bieda, wielka nędza padł bank w USA, trza oszczędzać tylko gdzie? do skarpety? a może miedzy babcine berety? A nuż znajdziemy jakieś zaskórniaki, nalejemy pełne ropy baki, przejeździmy, przepijemy, razem w zgodzie żyć będziemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) coś tu john nam sie panoszy ciągle piórka swoje stroszy komentuje, dzieli, rządzi czyś ty chłopcze nie zabłądził? a te rymy na kolanie idź i pokaż swojej mamie. mych po alko się nie czepiaj idź tematy poprzylepiaj. i pamiętaj stary emce nas jest tutaj coraz więcej ja dziś talent swój pokażę i cwaniaków też ukarzę. więc nie z góry rym oceniaj bo wysoka tego cena. wujek miłosz dziś tu uczy tłusty rym to, a nie tuczy więc go tutaj zapodaje kto dziś ze mną w szranki staje? podnieś ziomuś rękawice a przestrzelę ci miednicę poznasz co to młoych gniew i usłyszysz tupot mew. :P B-) Edytowane 5 Października 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Dissy z Częstochowy, wam widzę w głowie, Otóż mądrze człowiek, wam zaraz powie. Czas tracicie na tej amatorce, mości panowie, Podsumuję te wybryki, po krótkim słowie. Czapki z łysin, boż to Kochanowski wymięka, Aż po polskich rymach, szczęka wam popęka. Jednym zdaniem, zdam wam sprawę, Kończę tą że - PARAOLIMPIADĘ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Nieźle bajasz lecz to mało, jedno co mi pozostało, to nauczyć cię pokory, sprawić że napiszesz „sory”, dam więc pokaz ci techniki, co potrafią stare pryki, i gdzie miejsce jest młodziaka, bo inaczej będzie draka. Zmierzmy zatem się na słowa, kto polegnie niech się schowa, pod tapczanem lub w piwnicy, u rodziny z zagranicy, lub zwyczajnie w sukni mamy, my ten schemat dobrze znamy. Nie jest klęską dostać baty, tak od Mistrza jak i Taty, to normalne w gruncie rzeczy, i nikt temu nie zaprzeczy. Jonathanie jaśnie panie, racz tu zajrzeć w błogim stanie, dać chłopakom do myślenia, dość już tego marudzenia. :lol2: :wink: Edytowane 5 Października 2008 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) tu się zgodzę duży nyga szacun jeśliś stary wyga lecz jeśli mnie oceniałeś wyrok na siebie wydałeś mimo że tu tylko sprzątam nie rozstawisz mnie po kątach jam jest młody i ambitny poziom dumy mej jebitny choć szacunek wam za skilla nie zrobisz ze mnie debila ja nie bajam tylko bije niczym zwyrodniały stryjek baty to zły adres bracie sierpa w maskę i nie ma cie spróbuj sobie, sprawdź to ziomal nie pomoże ci ketonal ani siostra, ordynator bo ssać może mi predator znam te bajki o szacunku zamiast gadać-okaż ćpunku mówisz fajna twa technika lecz mój stajl gęby zamyka stara dobra szkoła rapu nie żadne śmieszne pół-na-pół nie sadzaj [gluteus maximus] na tronie bo to nawet nie jest koniec nie myśl że tak tylko huczę ja rozwijam się i uczę ja wiem co to jest powaga i mówię ci dziś: Uwaga! miną tylko dwie minuty i będziesz czyścił mi buty i nie myśl że chcę tu rządzić chcę byś tylko przestał błądzić nie myśl więc se żeś jest wielki spadaj mały, zluzuj szelki i nie spinaj się na tronie królu w tekturowej koronie joł joł, wiedza óliczna i rymy ab-ab prosto od sysaka dla wszystkich prawdziwych. przebij to dzifko ;-) Edytowane 5 Października 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Sysak jak nam zarymował wnet nam tutaj zawojował chłop się uczy i probuje coraz wiecej kombinuje kto dzis jeszcze nas zaskoczy strzeli rymem tak jak z procy ja dam teraz dobre rady spiep*&^*&ać mi stąd wszystkie dziady kto rymować nie potrafi tego niechaj piorun trafi niech zostanie tu elita którą jutro tłum powita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Twarda sztuka się trafiła, piurpisowców pożądliła. Mordkę ma nie od cholewy daje ostro, mocne śpiewy. Rym nietęgi tu nawija, Nicpoń drapie, słowem zbija. Lecz chłopino zbastuj nieco, bo zaczyna lecieć hecą. Słowem rzucasz po omacku Starych straszysz nędzny wacku? Zluzuj z tonu, weź pokory główka na dół, chyc do nory. Nie pomogą syki węża, wszak brakuje Ci oręża. W tłumie siła - to zanotuj, lepiej odpuść, będzie spokój. Morał z tego jest więc krótki Mocnyś w gębie, lecz malutki. :-D Z pozdrowieniami dla Oldtimerów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Cóż to tutaj? Rym się ściele? Treści jednak nie za wiele. Kto jest lepszy, kto się chowa, Przepychanki wciąż na słowa. Hip-hop tak wam miesza w głowie, Otrząśnijcie się Panowie. Jam nie bajarz, przyznam szczerze, Lecz nikt mnie tu nie nabierze, Że jest w tym temacie królem. Na to, choć przyznaję z bólem, Jeszcze nikt nie zapracował, Każdy tylko bajerował. Co sprzed roku to historia, Niech więc zniknie ta euforia. Co do 'Mistrza', tudzież 'Taty', Nowy etap - nowe staty. Edytowane 5 Października 2008 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Czy to prośba, czy pogróżka? Choć zbierałem się do łóżka, rzucę jeszcze klika zdań, ku uciesze wszystkich pań. Sam już nie wiem o co chodzi, kiedyś wszyscy byli młodzi, ale żeby tak się wozić, starym wygom z forum grozić, to jest coś niesłychanego, ale kur*wa dosyć tego. Pozmiatam dziś w topiku, będzie raptem trochę krzyku, ale spokój na dekadę, zatem wnet po rymach jadę. Sprawa prosta jest z zasady, doświadczone stare dziady, z młodzikami tak pograją, że ci drudzy się posrają. Trudno czytać wasze prace, może zrzućcie się na tace, kupcie słownik i zeszyty, bo inaczej będą zbyty, nie z tych treści, lecz ich formy, co przekracza wszelkie normy, dopuszczalnej tolerancji, w końcu nie jesteśmy w Francji. Spadam spać i mam to gdzieś, czy w tu zrobicie wieś, tyle moich dobrych rad, i nie jestem żaden dziad Edytowane 18 Lipca 2012 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 (edytowane) znowu wszyscy narzekacie tak, wy sie na wszystkim znacie myślisz stary- więcej warty to są chyba jakieś żarty ja odkrywam swoje karty i wciąż jestem byk uparty ja mam dumę i szacunek obrałem już swój kierunek i nie wmówisz mi kolego że hip-hop hop to jest coś złego han mówi że w tłumie siła dla mnie to jest jakaś kiła moja siła- moja duma nie duża userów suma tu człowieku pojedynek nie żadna bitwa pacynek powiedziałem to co moje i jak widać twardo stoje nie ma szansy zmienić tego zejdź racz ze mnie więc kolego starą gwardią nic nie wskórasz nie rób ze mnie tu też gbura ja nie żądle bez powodu lecz nie będę tu lał słodu jak mi ktoś tu podskakuje a nic w zamian proponuje jestem łysy lecz mam klasę wolę mózg niż cycki basen pomyślunkiem zamiast pięścią też załatwiam sprawy z chęcią teraz tu dwie opcje mamy jednoczyć czy się scieramy? hip-hop walki rozgrywamy słowem klasę ustalamy lub też pokój zawieramy przecież wspólne cele mamy pierwszą opcję preferuję ta emocje oferuje humor cięty, świeży ostry styl orginał a tak prosty zamiast tego narzekania że nie ma nic do szamania że ceny, życie i sąsiad [gluteus maximus] z tego a nie chłosta więc chłocy zaciskać pięści sprawdźmy kto tu jest największy choć na siebie nadajemy nic do siebie nie bierzemy to że słowo tu nie miłe to oznacza tylko siłę nie że ziom ciebie nie lubie czy myślę o twojej zgubie słowem zioma ustawianie motywuje jego banię by z zadaniem dał se rade czego jestem tu przykładem to jak ziomy wybieramy? walczymy czy narzekamy? Edytowane 6 Października 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Racja Sysak drogi kumie wujek Spylon cię rozumie wybieramy walkę bezwzględnie chociaż to pojęcie względne motywacji nie brakuje lecz nie wszystko człek kontroluje czasem się wycofuje trzeba szukać nowych możliwości w nierealnym świecie nicości gramy razem czy przeciwko sobie niech każdy na te pytanie odpowie w kupie siła - każdy to powie zjednoczeni myślą i szacunkiem z obranym nowym kierunkiem wytyczymy nowe standardy człowiek musi być uparty WALKA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Jak to było w prywatnej publicznej toalecie, Na Ćwiartki 3 przez 4 w lubelskim powiecie. W kupie siła, głosił ambitny napis, Klozetowa poezja, mądrości kaprys. Wszakże tu chyba inne zasady, Bo każdy wprowadza różne łady. Nie chcę wam robić, chłopaki przykrości, Ale ta zabawa, to już nie gra w kości. Nowe standardy? Z jakiej racji, Tu potrzeba KONTRREFORMACJI. Dopiero się rozgrzewam, na szybki BIF, W kajeciku korektorem, poprawiam szyk. Oszczędźcie sobie ziomy trudu, Bo to nie igraszki w łubu-dubu. Ciężki charakter, duma i wiara, Pozwala mi spijać zimnego browara. Jeszcze nie kończę, chwila, zara, Po mału wsiadam na Ogara. Tyle mych prawideł, bądźcie zdrowi, Kumy, bajtle i świadkowie Jehowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Hola, hola ! Co to znaczy ? Vidi rymem nam kozaczy ? Powiedz przeto, miły panie Cóż Ci z rymów Twych zostanie ? Czy też popiół, czy okruchy ? Bądźmy szczerzy, niechaj buty Czyszczą mi Twe wypociny Bom jest dzisiaj, panie miły Nie do zdarcia, chciałbyś przeto Być dziś chłopem, nie kobietą Zejść lecz musze z Ciebie panie Bom tu zaczął lansowanie Nie ma tu standardów zwykłych Bitwa, walka ludzi chytrych Wszyscy lans na nowe słowa A gdzie dawna polska mowa ? Przeto wszyscy z jednej matki Z matki Polki, drogie dziadki To ja kończę te wywody Bo nauka, ale oby Jutro babol nie zapytał Bo tam w ławce będę zdychał ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) Co tu dzisiaj tak cicho Gdzie się podział wujek Zdzicho Czemu nikt tu nie napisał Może wkładzik się wypisał Neostradę odłączyli W Netii nic nie zamówili Tele 2 leci w ch...rząszczygrzegoszczyce Żul się po osiedlu buja Nie ma tu żadnego artysty Postindriustialnego pozytywisty Egocentrycznego romantyka Co po osiedlu BMW pomyka Gdzie się podział wujek Mietek Od kogo ja kupię żyletek Zarost mam już trzydniowy Bardzo fajny i szałowy Lecz na podryw nie ma kasy Lepiej kupić trzy kilo kiełbasy Najeść się do syta Wtedy lepiej stoi py...tajcie a traficie Rzyć mnie boli niesłychanie Nie wiem co zjem na śniadanie Chleba nie ma piekarz zapił Chyba się za dużo napił Woda sodowa uderzyła do głowy Założył swój nowy dresik szałowy Wybrał się na potańcówkę Uszkodzili mu spojówkę Był ciemno nic nie pamięta Na nic tu babcina mięta Do lekarza poszedł struty Założył nowe buty Nie spodobał się na mieście Gdy wcinał kebaba w cieście Banda żuli ucieszona Wyżebrała na wymiona Lecz to żebry były straszne Dostał w szczękę starym kapslem Wyleciały z hukiem kły i siekacze Nieopodal wyśmiały sytuację smarkacze Tak to jest to nie przelewki I kupili żule wódeczkę A do tego utopili rybeczkę Później udali się na wycieczkę Narobili szumu we wsi Stare radio z chałpy wynieśli Sprzedali na bazarze Noc spędzili w barze Goloneczka i udka Dobry soczek i tania wódka Nie wiem od czego zacząłem I na czym skończyłem Koniec opowieści Bo to bardzo pieści Edytowane 7 Października 2008 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Znowu sobie pozwalacie robić rozbój w tym temacie jednak to już nie to samo coś tu rymu nam za mało konkretnego, nie pierwszego gdzieś na boku rypniętego. Jednak wszystko w naszych rękach choć urodzić może w mękach się rym skierowany prosto w zagadnienie nam tu mocno dziś potrzebne, wyróżnione i w całości uchwycone. A nie morskie opowieści typu: żule i wódeczki, czy też przechwalanie własnej swojej pięknej, gładkiej ciasnej... :blink: Co ja piszę? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) Kto by tu coś czytać chciał? Taki z słów zlepiony kał, ni przecinka, ni kropeczki, będą w szkole jedyneczki. Potem czeka was łopata, nie kupcie dysków SATA, co najwyżej obudowę, by tam schować pustą głowę. Przestaniecie zgrywać głupa, kiedy goła będzie d*pa, a w lodówce żadnej strawy, wtedy skończą się zabawy. Lepiej lekcje odrabiajcie, tematowi spokój dajcie, poczytajcie se lektury zamiast ciągle pisać bzdury. Ktoś się chwalił że jest pro, chyba naćpał się czy co? Wciąż daleko mu do bossa, póki ostra moja kosa. Tak się pisze, tak rymuje, nie głupoty konstruuje, więc zaklinam was koledzy, poszerzajcie zakres wiedzy. Nie jest wcale ten najlepszy, co największe bzdury pieprzy, mą zaś bronią jest logika, no i co – ktoś jeszcze fika? Edytowane 18 Lipca 2012 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Boze drogi co zrobilem... jakas klutnie nakrecilem. Nie to bylo moim celem, w koncu jestem tu moderem. Tylko troche mnie nie bylo, co ujrzalem mnie dobilo. Kilku mlodych tu szaleje, ja to czytam i sie leje. Coz za duma i uparcie, i to juz na samym starcie, moze lepiej dac se siana, by na pysku wyschla piana. Siasc spokojnie i radosnie, rymem sypnac, smiesnie, sprosnie. Temat ten to trening maly, by radosnie nasze galy, widzac wszystkie tu wyrazy, przegladajac liczne frazy, pomagaly sie rozwijac, aby polskim fest nawijac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Mod jonathan apeluje, Sam się pewnie mocno czuje. Zobaczymy z czym wyskoczy, Gdy nacieszy swoje oczy Tym, co zaraz tu przeczyta. Śmiesznie, sprośnie? Nie ta płyta. Konkurencję też mam w rzyci, Grunt to własny styl przemycić. Aby tego tutaj dowieść Zapodaję więc przypowieść, Którą pewnie dobrze znacie, Lecz nie w takim to formacie. Szedł raz gostek ciemną nocą Do kolegi na wódeczkę, Ale że się nogi pocą, Usiadł sobie na chwileczkę Przy cmentarzu na kamieniu. Nagle słyszy jakieś dźwięki! Patrzy z duszą na ramieniu, Powstrzymując nagłe lęki. Nieruchomy obserwuje Jak parami idą koty, To procesja maszeruje. Już na twarzy zimne poty, Bo to przecież niemożliwe! Myśli sobie zatrwożony. Lecz to wszystko jest prawdziwe, Przecież nie jest nawalony. Trumnę małą niosą zgrabnie Dwa kocury co na czele. Coś na trumnie błyszczy ładnie, To korona, przyjaciele! Bez wątpienia rozmiar koci, A do tego złota chyba. Pewnie nie jest ze staroci, Połyskuje, jest prawdziwa! Zmyć się pora, myśli sobie, Czort wie co się tutaj dzieje, Jeszcze wyląduję w grobie. Zatem buty wzuł i wieje. Dotarł w końcu gość do celu, Szybko złapał za kielicha, "Hej, powoli, przyjacielu! Bez pośpiechu, tam do licha. Coś ty taki roztrzęsiony? Mówże w końcu, coś się stało?". Kumpel jest zaciekawiony, "Nie bój nic, nawijaj śmiało". Więc zapoznał go z tematem, Co się stało, gdy był w drodze. Wtem to jak strzelony batem Kot się zerwał na podłodze. "A więc teraz to ja wreszcie jestem nowym królem kotów!" I przez okno! Jak to w mieście, Zniknął szybko w ulic mroku. To już koniec moi drodzy, A jak komuś nie pasuje, Trzymać czas język na wodzy, Bo tak właśnie się rymuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) Dzisiaj z rakna sobie patrze, Co za pseudo rymowacze? Że na Pure topik mają, Fest sie sobą zachwycają. A ja pytam ku*wa sie, Gdzie jest młodych ziomków gniew, Teksty średnie - szanse marne, Toż to forum ekstremalne. Apeluje więc do wszystkich, Z klas wysokich i z tych niskich, Niech pro poziom wciąż trzymają, Niech sie nie opierdalają. Mi nie dane MC być, Chce cichutko sobie żyć, Tutaj zerknę, tam pomogę, Zawsze znajdę dobrą drogę. Teraz już się szybko żegnam, Droga jest do sklepu kręta, Lecz na końcu drogi tej, Paczka fajek czeka mnie. Ps. nie bijcie :) Edytowane 13 Października 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Celeb jak zwykle w topiku kosi trawę, a jak przyjdzie co do czego to grzeje ławę. Borsuczy król dzisiaj debiutuje, pięknie nam wszystkim tutaj rymy lutuje. Ciasteczkowy jonathan powrócił, wziął do góry nogami topik obrócił. Szpachla nam tu soplicą chlapną, zalał topik i wszyskie rymy wódą pachną. Ja tu też już dawno nie byłem, ale wróciłem bo się za wami stęskniłem. Nie ma to jak rymem trzasnąć, bo na tym świecie z nudów można zasnąć. Może teraz coś o naszej planetce, bo problemy już pięknie widać w lunetce. Teraz świat w kryzysie finansowym zanóżony, trzeba od kont odciąć nasze żony. Problemy z efektem cieplarnianym są spore, za kilka lat będziemy obgryzać z drzew korę. USA przed biało czarnymi wyborami stoją, jak wygra Mc Cain to zobaczą jak weteranów gnoją. A tak w ogóle to jakiś atak kosmitów się zapowiadał, nie wiem teraz czy szarak bzdur nie opowiadał. W sobotę groby bliskich odwiedzamy, wówczas czas zadumy sobie damy. Dziękuję wszystkim za ciągłe rymki, jaki byłby świat gdyby nie te topikowe zadymki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Lat mięło wprost bez liku, odkąd w skromnym tym topiku, fala rymów panowała, teraz martwy niczym skała, stracił prestiż i znaczenie, ale ja to zaraz zmienie. Dobrze jest wspominać czasy, kiedy słowne wygibasy, przyciągały całe tłumy, pękaliśmy wtedy z dumy, że o niemal każdej porze człowiek coś zrymować może. Czy to admin, czy redaktor, moderator, kiepski aktor albo ksiądz z twojej parafii, każdy przecież TO potrafi! I w tych słowach brak przesady - tylko leń by nie dał rady. Ale ja tu w innej sprawie, że tak powiem luźno - bawie - jest idea i wyzwanie, wielu z Was do walki stanie o nagrody i uznanie, wysłuchajcie więc kazanie. Znacie naszą politykę: chociaż ciężko wygrać brykę, to konkursów nie brakuje. Lud to kocha - nie żartuje - każdy wszak lubi prezenty, na nic ściemy i wykręty. Setki osób wciąż próbują, grożą, krzyczą, lamentują, kombinują na całego, niezły ubaw mając z tego, więc zapraszam dziś każdego do konkursu następnego. PurePC Wam dobrze znane przez Intela wspomagane, znów wytacza nowe szlaki, hej dziewczyny i chłopaki - konkurs kroi się na miarę, ot wystarczy rymów parę. Bierzcie kartki i ołówki, gumki, kredki, temperówki aby twórczość swą utrwalić, potem przesłać, się pochwalić, zaś najlepsze trzy wywody otrzymają wnet nagrody. Temat tyczy komputerów, podkręcania i moderów czyli Waszej codzienności, nie powinno być trudności z znalezieniem inspiracji - sprawa prosta - nie mam racji? Konkurs z rymowaniem, gdzie do wygrania są dyski SSD Intela? Część z dawnych bywalców tego tematu raczej się ucieszy :> Wszystko pod poniższym linkiem: Konkurs! Kręć z Intelem rymy swe, może wygrasz SSD! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...