Sens Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam! Po jutrze lece samolotem do USA. Lot razem z czasem przesiadki trwa około 11h. Ostatnio jak lecialem dwa razy to za koazdym razem mialem problem z gazami :P to znaczy nie moglem w samolocie ulotnic gazow z zoładka (wstyd :P) po czym po przylocie strasznie mnie bolal brzuch w ktorym kumulowaly sie niewydobyte gazy i tez nie moglem sie dalej wyproznic bo jechalem z rodzina kolejne 2h samochodem i tez wstyd :P. W zwiazku z ta przypadłościa czy zna ktos z Was moze jakis srodek, lek ktory spowoduje ze zoladek nie bedzie bolal? Czy te obiawy to wzdecia?? xD Moja mama doradza mi Espumisan, ktory jest na wzdecia - tylko czy to sa wzdecia? Ojciec ktory czesto lata doradza mi puszczanie tzw cichaczy, bo twierdzi ze klima to rozproszy, no ale jakos ciezko mi bedzie sie przelamac :P Zdaje sobie sprawe, ze nie jest to przyjemny temat, ale piszac go nie robie sobie jaj tylko szukam jakiegos rozwiazania :P Z gory Dziekuje za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zapytaj swojego gastrologa... Albo nawet sie nie fatyguj... :google: Poteznym narzedziem jest... http://zdrowie.flink.pl/forum/index.php?ac...=1&topic=68 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Czasami jak sobie walne bąka w samolocie to odwołują lot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Własnie sie o to boje :P /\ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Albo trzymamy jakiś poziom, albo nie. :] Edit: Otwarte na prośbę autora. Have fun. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 W samolotach są toalety więc o co kaman ;] ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 To jest uciazliwe za kazdym razem przepychac sie przed nosem pasazera obok i czekac w kolejkach zeby sobie pryknac xD Czy ktos mial wogole taki problem jak ja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 ... n/c Zamknijcie to w cholerę, chcecie mieć tu powtórkę z tweaka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 jakiś sens w tym jest, wczoraj widziałem na JM temat jak puszczać bąki, aby nie były szkodliwe dla otoczenia, jak znajdę to ci podeśle :lol2: więcej majonezu! :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witajcie. Mam problem podepne sie pod temat. Strasznie mnie bolą cebulki włosowe gdy jade na hulajnodze. Czy powinienem udać się do psychiatry? ps. LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE! Nawet jesli jestescie na tyle glupi ze z byle problemow mosicie zalozyc nowy temat!!!! Jest masa medycznych for, tam pytaj o takie bzdety! Juz nie mowie ze normalny czlowiek idzie do lekarza. Jak mialem wrzody i czarne stolce nie zakladalem tematu tylko zawitalem u gastrologa. Dla mnie to wydaje sie oczywiste, dla niektorych jednak nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 ...Ojciec ktory czesto lata doradza mi puszczanie tzw cichaczy, bo twierdzi ze klima to rozproszy, no ale jakos ciezko mi bedzie sie przelamac :P... Kandydat na topic roku? :D A może poprostu nie jedz i nie oddychaj przez te 11+3h? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 eh tam odrazu pociski ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) Wiec nic co ludzkie nie powinno nam byc obce;), ale temat ten w tematyke forum raczej nie trafia. I autor niech nie oczekuje konstruktywnych porad, prędzej lolowania. Dziwie sie dlaczego ludzie z takimi pytaniami (to już nie pierwszy raz) zwracają się tutaj a nie na przykład do takiego portalu, gdzie lekarz, w tym przypadku gastrolog, udzieli ci rady. Edytowane 2 Czerwca 2007 przez Caehl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Dość. Tylko wstyd Toruniowi przynosisz. I tak nie będziesz lepszy niż taki Rydzyk, Sobecka czy Girzyński. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...