Duelist Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 To jest oficjalny patch? Nie podoba mi się, że próbuje włączyć jakieś "Internet Explorer Passwords Viewer". Sam jeszcze nie zainstalowałem tego, ale jeśli ktoś chce uniknąć wyżej wspomnianej akcji, może kliknąć prawym na instalce, dać "Otwórz przy pomocy WinRAR-a" i uruchomić plik 2.exe <- to jest sam patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Przed patchem 42 fps po patchu 39, tyle w tym temacie żadnych zmian na +. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) w benczu fpsow tyle co bylo moze mniej.w grze dalej piczowizna ,o ile nie gorzej.kolejny nic nie dajacy patch Edytowane 22 Grudnia 2008 przez adrian1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 U mnie jest zdecydowanie plynniej, nie gram z frapsem wiec nie podam cyferek ale czuc roznice, oczywiscie na duzy plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Z tego co widzę to patcha chwalą sobie osoby z kartami NV natomiast posiadacze ATi (w tym ja) nie odczuli żadnej różnicy na plus ba nawet powiedziałbym, że jest gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Przed patchem 42 fps po patchu 39, tyle w tym temacie żadnych zmian na +.Jest gorzej, gra potrafi nieprzyjemnie rwać, czuć to tym bardziej gdy słuchamy radia wtedy słychać jak radio "przerywa"... Kolejny ciach!iany patch od tej śmiesznej firmy R*, po co ja tą grę kupowałem na PC to nie mam pojęcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 To leczenie przez pogotowie to strasznie drogie jest, prawie 1k $$ zabuliłem :DJak tego dokonałeś? Ja dzwonię, przyjeżdżają i... kupa <_< siedzą sobie w autku i nic. Podchodzę do auta to też nic. A chciałem być dobrym człowiekiem i po rozwaleniu przechodnia, chciałem mu pomóc dzwoniąc pod 911 :rolleyes: (ani mu, ani mi nie pomogli) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 tu chyba chodzi o te szpitalne jak zginiemy to kase trzepią od nas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 2 mnie różnicy na oko niewidać, w bench2 minimalnie w dół w granicy błęd2 1omiarowego, ale za to nic mi j2ż nie miga ani nie 1ojawia się 1rzed samym nosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ten patch to jakaś lewizna :lol2: - data pliku to 12 grudnia. Nie mówiąc o dodatkowym exeku, który robi kuku w systemie :D Macie jakieś oficjalnie potwierdzenie wycieku, czy ktoś się posikał zawczasu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trab Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) Ludzi uposledzila juz was ta gra czy jak ??........ zostal wydany tylko 1 patch , ten to jest stary patch + virus ci co go zaisntalowali niech skanuja kompa Edytowane 22 Grudnia 2008 przez trab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jak tego dokonałeś? Ja dzwonię, przyjeżdżają i... kupa <_< siedzą sobie w autku i nic. Podchodzę do auta to też nic. A chciałem być dobrym człowiekiem i po rozwaleniu przechodnia, chciałem mu pomóc dzwoniąc pod 911 :rolleyes: (ani mu, ani mi nie pomogli) Siedziałem sobie w aucie, jak przyjechali to wysiadłem i stałem obok karetki. Koleś z mega strzykawą do mnie podszedł, dostałem shota w rękę i od razu full hp - 1k $$ mniej :) tu chyba chodzi o te szpitalne jak zginiemy to kase trzepią od nasNieee, chodzi o pomoc co się po nią dzwoni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 przecież gra się aktualizuje sama w momencie odpalenia (tak miało miejsce z pierwszym patchem)... Wczoraj jak i dzisiaj nic takiego miejsca nie miało, poza tym na stronie producenta nie ma nawet słowa o kolejnej łacie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Dlatego pytałem o ewentualny wyciek - ostatnio microszkop tydzień trzymał patcha. Pierwszemu który wrzucił linka podziękować... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Siedziałem sobie w aucie, jak przyjechali to wysiadłem i stałem obok karetki. Koleś z mega strzykawą do mnie podszedł, dostałem shota w rękę i od razu full hp - 1k $$ mniej :) Nieee, chodzi o pomoc co się po nią dzwoni :) no co wy :blink: ale jajca zaraz lece sprawdzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ostatnio gta coraz czesciej mi sie wysypuje do windowsa bez powodu(Vista SP1):/ Na samym poczatku gdy mialem tylko jedna wyspe moglem grac po 5h bez problemow teraz gdy mam juz cala mape gra potrafi sie wysypac po 15 minutach. Dzis np skopiowalem sobie troche wlasnej muzy, jade ulica nagle zmienia mi sie piosenka na ktoras ze standardowych z gta, znikaja tekstury drogi budynkow i gra sie zawiesza - o co chodzi? jakby nagle gra przestala czytac z dysku tekstury i muzyke. Mial ktos podobny problem? Ja powoli trace cierpliwosc, az odechcialo mi sie wykonywac misje bo w drodze do nich lub w trakcie wykonywania gra sie zawiesza lub resetuje sie komp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Nie mam pytań... kedly dobijasz mnie... Teraz pewnie będzie trzeba wywalić całą grę bo pewnie to dziadostwo coś popierniczyło w plikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Sądząc po tym co chciało się instalować, to raczej nie trzeba się martwić o instalkę gry To jest oficjalny patch? Nie podoba mi się, że próbuje włączyć jakieś "Internet Explorer Passwords Viewer". Sam jeszcze nie zainstalowałem tego, ale jeśli ktoś chce uniknąć wyżej wspomnianej akcji, może kliknąć prawym na instalce, dać "Otwórz przy pomocy WinRAR-a" i uruchomić plik 2.exe <- to jest sam patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 widać różnice po tym patchu :D jeszcze jeden patch i gta4 będzie grywalne xDlol zainstalowales trojana i widzisz roznice, oczywiscie na + mam rozumiec? mistrz :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 to tylko pokazuję jak ludzie potrafią być naiwni i polecieć na wszystko co się im podsunie... przykre ale prawdziwe... Cieszmy się jedynie że niektórzy odczuli poprawę... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Właśnie skanuję tego patcha wszystkim co możliwe i nic. Widzę poprawę, bo po formacie nie zainstalowałem patcha 1 <lol>. Grałem bez patchy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) dopiero po ponownym uruchomieniu kompa zaczął się system sypać i antywir wariować;/ skonczylem :P Edytowane 22 Grudnia 2008 przez Helldud3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 a co do płynności widzę różnice lepiej idzie nie wiem czym to jest spowodowane jeśli miałem patcha 1 już zainstalowanegoNie no skończ... widzisz dodatkową różnicę na + po instalacji wirusa? nie wiem kogo chcesz oszukiwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Nie ma w tym patchu zadnego wirusa, trojana, czy innego syfu. Zrobiłem skana samego pliku patcha, folderu z zainstalowana gra i całego dysku systemowego najnowszym Kasperskim 2009, z najnowsza baza o wirusach i nic nie wykryło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ile czekaliście na rejestrację konta na social? Czy obecnie są z tym jakieś problemy (przeładowane serwery, święta itp.)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 heheh, macie racje z tym patchem. co prawda nod i adaware nic nie wykryl ale po rozpakowaniu exe'ka widac ze patch jest ten sam co oficjalny i dodatkowo jakis syf. Widocznie zadzialal u mnie efekt autosugestii i zobaczylem to co chcialem czyli poprawe dzialania gry :D no szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Też skanowane kas1erskym na różne s1osoby i nie ma żadnego 1roblem2 z tym 1likiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 No z tym patchem, to sciema i jest to ten sam co został wydany wczesniej, ale nic groźnego w systemie nie instaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zaszło małe nieporozumienie jak ktoś odpala plik "GTA IV TitleUpdate v2.exe" to rzeczywiście jest możliwość, że jakiś syf się ładuje bo po jego wypakowaniu widać trzy pliki "launch.exe", "1.exe" (prawdopodobnie to jest syf) i "2.exe" co jest zapewne najzwyklejszym patchem do GTA IV w wersji 1.1. Czyli jak ktoś wypakował te 3 pliki i uruchomił samo "2.exe" to raczej żaden syf się nie załadował. Jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n3mo Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Rety, mam już dość tej gry. Nie da się przenieść save na inny komputer, wywala błąd przy wczytywaniu. Komentarz Rockstar: Hello, The problem you are having is that because of the introduction of trophies to the game, it is no longer possible to transfer saved games between accounts. This was done to prevent an exploitation of the trophy system. Sorry for any inconvenience this has caused. Koniec z tym, jutro GTA wraca do sklepu bo kosztowała mnie więcej nerwów niż dała zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...