Neo_x Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Z nudow zmeczylem dzisiaj http://www.monetta.xt.pl bo jak niektorzy tu pamietaja to stara stronka bardziej odpychala niz przyciagala ;) Mysle ze stronka w miare skonczona i poprawek juz raczej nie wiele bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Przepraszam, ale mnie się nie otwiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 nie tylko tobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 mi się otwira, ale nic na niej ciekawego nie ma. strona główna to jeden duży obrazek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Moim zdaniem to nic ciekawego. Nawet powiedziałbym, że słaba... Nie pamiętam jak wyglądała stara odsłona, ale jeżeli twierdzisz, że stara bardziej odpychała niż przyciągała... to ta niby ma przyciągać ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Bardzo kiepski 'design'. Widać że robiona przez osobę która nei ma nic wspólnego z grafiką a już na pewno z web designem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Nie przesadzajmy. Jak na taką ilość informacji, to strona może być. Jedyny problem, to że na głównej stronie w stopce jest wpis "69". Tego chyba nie powinno być. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jedyny problem, to że na głównej stronie w stopce jest wpis "69". Tego chyba nie powinno być.To jest chyba liczba odwiedzajacych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Hmmm dziwne... u mnie i wielu innych osob stronka dziala normalnie :) stronke robilem z godzinke na szybko bo wiecej czasu nie mialem hehe :) Ma byc przyjemna dla oka i szybko sie uruchamiac co mysle udalo mi sie osiagnac :) To ma nie byc jakis ogromny portal tylko bardziej forma wizytowki :) Jakims pro elo grafikiem to ja nie jestem (jak Ty skinny500 hehe :) ) ale mysle ze stronka tragiczna nie jest.. a i info ktore mialo byc to jest :) Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Znaczy się, możemy cię tylko pochwalić, krytykować już nie można? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 no bez przesady hehe :) Pochwaly jak i krytyki sobie cenie dlatego wiem co bede musial zaczac poprawiac w przyszlej odslonie stronki :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Mi sie podoba akurat :) Tylko kolor czcionki moglby byc troche inny - bardziej czarny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 tło - masakrycznie pastelowe... Chcesz przyciągnąć ludzi czy uśpić? :) kod - brak definicji dokumentu = quirk mode- choc w przypadku tak prostej strony ma to niewielkie znaczenie galeria - z tych zdjęć absolutnie nie widzę jak wygląda cały lokal skoro organizują tam rózne zabawy to chciałbym wiedzieć jak wygląda cały obiekt.. może plan z lotu ptaka by się przydał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladymc2 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Tak z kobiecego punktu widzenia to popieram jeden z powyższych komentarzy, że niesamowicie usypiająca i nieciekawa kolorystyka. Aż się prosi, żeby te napisy były czarne a tło żywsze bo wygląda jak za brudną szybą:) Ale info jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Kolorki pomijam, bo kwestia gustu, ale masakrycznie mnie osłabia fakt, że ani bajta tekstu tam nie ma. Wszystko to grafika. Wg mnie przesada. Niepotrzebne przeładowanie strony grafiką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 No całkiem ładnie wygląda pod linksem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) o kurna :lol: Co do kolorystyki.. postaram sie ja zmienic w tym tygodniu jak bede mial czas... zdjecia... takze beda inne tylko zgram je z cyfrowki :) linux... pod to ni cholery strony nie dostosuje bo linuxa nie uzywam :P Pozdrawiam :) edit: jednak kolorystyka narazie zostanie jaka jest... nie mam czasu w tej chwili na ogarniecie tego do konca. W ciagu kilku dni bedzie domena. Edytowane 18 Czerwca 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...