MacOSek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Sega Rally Revo Developer: SEGA Driving Studio Wydawca: SEGA Gatunek: Racing Data wydania: 2007 Platformy: PC, Xbox 360, PS3, PSP ---------------------------Sega released these images of Sega Rally, from both the PS3 and X360 versions. The game uses a new technique, making it possible for the wheels to create patterns in the ground - which makes it harder for the cars behind to pick the right track to go in.więcej informacji oraz garść screenów z wersji na X360 i PS3:http://www.xboxyde.com/news_4485_en.html ----- filmik ukazujacy deformacje terenu:http://www.gametrailers.com/player/usermovies/66104.html Edytowane 22 Czerwca 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 deformacja robi wrazenie, zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Deformacja może i tak, ale ogólne wrażenie graficzne jakiegoś szału na mnie nie zrobiło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Demo już na XBLM!!! :-P Pannowie ssać i dawać wrażenia, ja obstawiam, że będą negatywne :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Pogralem; Sa dostepne dwie trasy i 2 samochody. Model jazdy i styl grafiki jest typowy dla segi. Albo to ktos kocha lub nienawidzi. Mi bardzo podpasowal model jazdy. Graficznie rewolucji nie ma ale efekt blota na samochodzie jest zrobiony fenomenalnie. Nowoscia sa tez drazone slady opon w piasku. Fajny efekt daja tez lecace spod kol kamienie. Kupie na pewno. Podoba mi sie duzo bardziej niz collin dirt. Tam nie chcialo mi sie jezdzic a tutaj mily arcadowy segowy klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 a jak framerate? 60 płynnych klatek? i czy gra się przycina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Demo nie przycina ale wyglada mizernie moim zdaniem. Sama jazda tez niezbyt przyjemna. Przynajmniej dla mnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Muszę powiedzieć, że recenzje napawają optymizmem(sprawdzimy :)): Eurogamer - 9/10 IGN UK - 8.8/10 7.0 Presentation Menus consist of a series of photographs, which aren't particularly special. Plus, there are no stats for cars. 9.0 Graphics Gorgeous. Absolutely Gorgeous. A great contrast of locations, giraffes and not a hint of slow down, even in the thick of it. 7.5 Sound A pumping soundtrack that certainly adds to the excitement but feels little over-the-top. Meaty sound effects are nice though. 9.0 Gameplay It's got classic SEGA Rally gameplay stamped all over it. And although the AI's a bit tricky, the deformable tracks are a brilliant addition. 8.0 Lasting Appeal Single-player is over a little too quickly but there's a decent online multiplayer and split-screen mode for those who like to kick it old school. Edytowane 17 Września 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 To ja chyba grałem w inna grą dziś rano ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Do mnie tez jakos ten tytul (demo) nie przemawia- choc dobrze bawilem sie przy automatach w sega world w Londynie wieeele lat temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Zassalem demko. No i tak. Na plus: sterowanie ;) bo latwe i szybko sie mozna nauczyc, takie niestresujace, dla relaksu. Graficznie miazgi nie ma, ale nie jest tez kiepsko, solidny poziom. Na minus: sterowanie ;) bo mozna ukonczyc wyscig nie zdejmujac nogi z gazu, dziwnie troche sie poczulem jak z marszu grajac pierwszy raz bez zadnego wysilku dojechalem jako 1. Generalnie tytul ma cos co ciagnie, ale czy az tak zeby kupic fulla? Moze kiedys, na razie chyba nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Sega taka se. Myślałem, że trochę fajniejsze to to będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Heh nie kminie tej gry :/ Co to za gra rajdowa gdzie po wewnętrznej stronie zakrętu stoją nie widzialne ściany? Nie idzie ściąc zakrętu po "rajdowemu" bo dziobem się haczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Za bardzo szukacie tu (namiastek) realizmu. To Sega. No przypomnijcie sobie jak to było kiedyś? ;] Powiem Wam że jak początku zobaczyłem grę to mi się odechciało grać, a teraz myślę poważnie o fullu ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zagrałem w demko. Pierwsza myśl - tylko kiera i poczuć się jak za automatem. Później coś mnie natchnęło i odpaliłem demo MS i druga myśl - co było ciekawego w SRR? Poza teksturamy przecież dosłownie nic. No, może to "maybe" przy niektórych zakrętach. Imo wieje nudą... Chyba jedyne demko SEGI, które mam ochotę wywalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 A mnie tam demko się podoba! Taka bezstresowa arcadeówka z miękkim sterowaniem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Pograłem chwile na psp, i ta wersja mi się podoba. Do psp się nadaje idalnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...