Grimlock Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19610 Po nabyciu Big Typhoona rozpocząłem natychmiastowy motaż. A właściwie demontaż. Płyty głównej. Niestety musiałem usunąć podstawkę pod socket 478 (zgodnie z instrukcją). Podczas montażu zapomniałem o izolatorze od spodu płyty głównej (mam Intela) i w ten sposób częściowo uszkodziłem płytę (jeden kanał RAM, jeden kontroler DMA, i część kontrolerów USB padła co najmniej częściowo). Usterki znośne do obejścia. Ale błąd mój, bo źle prześledziłem instrukcję. Cóż, po kilku okaleczeniach palców, długim choć nietrudnym montażu owego "grzmota", odpaliłem system i... Rewelacja! Wiatraka przy moich 3 dyskach twardych nie słychac w ogóle! (poprzednio miałem Titana W5TB/TC2). A temperatura procka po całodziennym użytkowaniu kompa (sprawy codzienne - internet, muzyka...) 42'C! Przy Titanie w idle to było 55'C! Nie wspomnę o "stresie". Titan - 70'C, Typhoon - 44'C! W momencie pisania recenzji parametry nastepujące (na obudowie dwa wiatraki Arctic Cooling FAN PRO TC). CPU:43'C, dyski twarde: po 43'C każdy! Przyjemny widoczek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) Jaki koles jest zadowolony. Tacy ludzie to skarb dla serwisatnow :D Edytowane 11 Października 2005 przez stregobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras-pl Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 http://rapidshare.de/files/6143022/Mistrz_No_y.rar.html - Co 2 Mistrzów Noży to nie jeden http://rapidshare.de/files/6142121/Kozak.rar.html - 12MB ale naprawdę WARTO ubaw po pachy http://rapidshare.de/files/6143469/Prawdzi...telmen.rar.html - 3MB, Prawdziwy Dżentelmen Z jakiego filmu są te scenki o dżentelmenie i kozaku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 A z jakiego jest mistrz noży? Bo cholernie chory film z tego co widać [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 W napisach dolaczonych do filmu jest napisane jaki to film :] Tranquility dzieki za film ;) ogladam dobrze sie zapowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Jaki koles jest zadowolony. Tacy ludzie to skarb dla serwisatnow :D 1695712[/snapback] Szczególnie wtedy jak wmawiają, że samo sie popsuło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Kandydaci na prezydenta 1 2 3 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 http://media.putfile.com/dan_osman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Cały komentarz do wczorajszego meczu Anglia-Polska: Bąk miał katar Rasiak drewno a Ebi działke No i przegralismy 2-1 :cry: RASIAK Edytowane 13 Października 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 http://media.putfile.com/dziewczyno el0 ...mam nadzieje ze nie bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK :] Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Ogólnie nie lubie polskiego HH, ale ten rządzi :lol2: :lol2: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@t Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Ten "kawałek" ostatnio mnie zniszczył więc powinien się podobać: Dwóch kolegów siedzi w kinie czekając na początek projekcji, przed nimi siada duży i łysy pan, który przyszedł z ładną panią i zasłonił część ekranu tym kolegom. Jeden mówi: ej założymy sie o 20zl, że nie klepniesz tego łysego w głowe? drugi się zgadza i klepie łysego w głowe mówiąc: Zbychu kope lat, co u Ciebie- widze, że ładną żone masz. Łysy się troche zdenerwował, ale wybaczył pomyłke i siedzi spokojnie dalej. ten drugi znowu: Ale za 50zl nie klepniesz go 2-ugi raz w głowe. ten pierwszy klepie łysego i mówi: Zbychu no co ty kolegów nie poznajesz? A kto Ci książki pożyczał na matmie. Łysy w ostatniej chwili powstrzymany został przez swoją toważyszkę od pobicia upierdliwego jegomościa i dla świętego spokoju przesiada sie do pierwszego rzędu. Drugi kolega nie daje za wygraną i mówi: Ale za stówke to go 3-ci raz nie klepniesz!!! Śmiałek schodzi na dół do 1 rzędu, wali Łysego w głowe i mówi: Zbychu k.....wa ty tutaj, a ja tam u góry jakiegoś debila w łeb nap....alam. Sory za łacine na końcu ale tak jakoś lepiej "brzmi". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Stary kupił w poslce autko sprowadzane z niemiec... zadbane odwalone Audi A4... zasiadam na fotelu pasażera i co widze?... napis tóż nad schowkiem po niemiecku który mówi o tym że tam znajdauje sie kopia testamentu :blink: samochód widmo? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Jako że lubimy naszą reprezentacje to .......... [; no i pare ku chwale imć : Rasiak grał jak młody buk... - Jak się nazywa osoba, która oglądała mecz Polska - Anglia z najlepszego miejsca? - Rasiak. Z cyklu słynne cytaty: "Mieć zryw jak Rasiak do piłki" no i trochę odpuśćmy [; Przedsiębiorca do młodego absolwenta: - Dostaje pan u nas płatny staż. - Hihihi, no dobra, gdzie jest ukryta kamera? - Jak najczęściej informatycy zwracają się do swoich żon? - Myszko.. Od spadających kokosów ginie rocznie 15 razy więcej ludzi, niż od ataku ptaków. Więc dlaczego Hitchcock nie nakręcił o tym horroru? ale wróćmy [; Podobno władze miasta Warszawa chcą postawić przed stadionem drewniany pomnik Rasiaka. adieu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 klik plik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 i jaki był naprawdę wynik meczu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 [ot]Mysle, ze chodzi o to, ze do przerwy bylo 3:1, a koncowy wynik to 3:2 [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 końcowy wynik meczu był 3:3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Moze wygrali poprzez remis :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras-pl Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Niezle, mozesz to dac na jakas stronke? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue_light Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 http://fcmx.net/vec/v.php?i=003702 calkiem ciekawe rysowanko. Poza tym nie wiem czemu, ale głos z tej 'piosenki' co sir Afeen podał, to koleś co gada w 2:17 minucie to kojarzy mi sie z jakimś kolesiem. I nie daje mi to spokoju kto z polskiej sceny może mieć taki głos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 http://squadk.hostings.pl/index.php?go=mord1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) 1702351[/snapback] cz. 2 http://squadk.hostings.pl/index.php?go=mord2 Edytowane 16 Października 2005 przez krzyysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 panowie nie wiecie jak sie nazywa ta piosenka pod koniec pierwszej czesci ? zeby nie bylo ot: http://mp3.wp.pl/ftp/s/12/122667.mp3?fname...Wladze-Kaczuchy http://mp3.wp.pl/ftp/s/12/122668.mp3?fname...-McDonald_Party Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) http://media.putfile.com/dziewczyno Uwaga, występują słowa niecenzrualne! Szanuje inicjatywe tych ludzi. Tempić hip-hopolo! Dodane: O przepraszam nie zwróciłem uwagi. Jako rekompensate dodam żarcik usłaszany dziś w szkole: Żona do męża: - Kochanie, powiedz mi coś słodkiego. - Odczep sie kobieto, nie widzisz, że pracuje? - Ale kochanie, prosze Cię, powiedz coś słodkiego. - Jestem zajęty, nie mam czasu. - Kochanie, tylko jedno słówko. Proszę Cie! - Miód do ku**y nędzy i odp****ol się! :) :) Edytowane 17 Października 2005 przez virus120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 czytaj topic a nie dawaj to samo....17 postów temu bylo!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Byl sobie gosc, ktorego od jakiegos czasu strasznie bolala glowa. Na poczatku wytrzymywal, jechal na tabletkach, ale po jakims czasie juz nie mogl. Poszedl do lekarza. Ten go zbadal, obejrzal i mowi: - No coz, wiem jak pana wyleczyc, ale bedzie to wymagalo usuniecia jader. Ma pan bardzo rzadki przypadek naciskania jader w podstawe kregoslupa. Nacisk powoduje bol glowy. Jednym sposobem przyniesienia panu ulgi jest usuniecie jader. Co pan na to? Gosciu zbladl i mysli. Jak to bedzie bez jader no i w ogole. Jednak doszedl do wniosku, ze z takim bolem glowy to nie da rady zyc i postanowil "isc pod noz". Mija kilka dni, gosciu po zabiegu, glowka juz nie boli. Jednak czul ze bezpowortnie stracil cos waznego. Postanowil sobie to, przynajmniej tymczasowo, zrekompensowac nowym ciuchem. Wchodzi do sklepu i mowi: - Chce nowy garnitur! Sprzedawca zmierzyl go wzrokiem i mowi: - Rozmiar 44? - Tak, skad pan wiedzial? - To moja praca... Gosciu przymierzyl, pasuje idealnie! - Moze do tego nowa koszula? - Niech bedzie. - Rozmiar 37? - Tak, skad pan wiedzial? - To moja praca... Gosciu zalozyl koszule, lezy jak ulal. - To moze jeszcze nowe buty? - A niech beda i nowe buty. - Rozmiar 8,5? - Tak, skad pan wiedzil? - To moja praca... Gosciu przymierza buty, sa idealnie dopasowane. - No to moze nowe slipki? Chwila wahania... - Jasne, przeciez przydadza mi sie nowe slipki. - Rozmiar 36? - Ostatnio nosilem 34... - Nie mogl pan nosic 34. Powodowalyby ucisk jader w podstawe kregoslupa i mialby pan cholerny bol glowy... PS rozwiazaniem tej sytuacji sa bokserki :lol: Edytowane 17 Października 2005 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Wlasnie... bylo. I to wcale nie jest parodia hip hopolowcow, tylko pseudo hh - czyt. Meza. Wiec nie wiem o czym ty rozmawiasz oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...