Skocz do zawartości
-=Maq=-

Telefony Qymyrkowe :)

Jaki firma produkujaca telefony komurkowe jest wg. was najlepsza?  

1. 1. Jaki firma produkujaca telefony komurkowe jest wg. was najlepsza?

• Nokia
      24
    • Sony Ericsson
      10
    • Siemens
      12
    • Motorola
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Siemens - mam C35i i nie można narzekac. Jak słysze, że komuś komórka upadła na ziemię z 30cm i rozlał sie wyświetlacz, to nie mogę uwierzyc, bo mój lądował już z każdej wyskości i nic, ani nawet rysy :D :D Siemens=Trwałość (choć nie mówię, że inne nie są trwałe!!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy najeżdzają na Nokię, a wg mnie to dobry i funkcjonalny telefon do kontaktów z innymi ludzmi. Używam telefonów Nokii od 5 lat i cenię ją za porządną baterię i solidne wykonanie. A jeśli ktoś chce używać telefonu dla szpanu to nie powinien mieć Nokii (wszyscy ją mają ) tylko założyć sobie Urmeta albo AWS na plecy i nikt go nie przebije bo będzie miał taki telefonik jako jedyny i żaden dres telefonika mu nie skubnie gdyż nie będzie wiedział co z nim zrobić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tej pory miałem Siemens M35i, S35i, CMD-J6, Eclipse XL i z dniem dzisiejszym użytkuję Nokię 3510i, zobaczymy jak się ona sprawdzi.

Dołączona grafika

PS. Zdjecie po powiekszeniu jest rozdzialki 2288x1712 i waży 592 KB :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemens!

Mam MT50- gprs, java, niebiesko-pomaranczowe podswietlenie,fajny wyglad; czego chciec wiecej?

wczesniej mialem C25, i tez niezle biegal :D

A nokia? tylko 6*** i wyzsze numerki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tej pory miałem Siemens M35i, S35i, CMD-J6, Eclipse XL i z dniem dzisiejszym użytkuję Nokię 3510i, zobaczymy jak się ona sprawdzi.

Dołączona grafika

PS. Zdjecie po powiekszeniu jest rozdzialki 2288x1712 i waży 592 KB :wink:

Posiadam 3510 bez i , telefon będzie Ci służył bo to dobry model i ma wszystko co powinien mieć "normalny" telefon komórkowy.

PS. Kup sobie pokrowiec na ten telefonik a uchronisz go przed niespodziankami w przypadku upadku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czemu sie czepacie Nokii. Co mnie obchodzi ze polowa dresow nosi 3310,3330,8210 i inne badziewia. Ja mam 8850 wczesniej mialem kilka innych modeli i nigdy nie mialem z nimi problemow. Wole naprzyklad nokie niz bajeranckiego Sony Ericssona ktory mi sie zaraz posypie.

Motorole cenie za jej zasieg i trwalosc.

Panasonic tez mial fajne modele (ale ten GD67 to porazka wedlug mnie)

Ericsson wspanialy odbior.

Sony wszystkie do bani (lepiej zeby zostali przy telewizorach, konsolach i innych takich)

Siemens im dalej tym lepiej, niedlugo pobija nokie :)

A co do nokii 3510i Lisek bedziesz zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie nokia zawsze była i będzie najelepsza!!!

Wszyscy politycy,buisenesmeni,VIP'y,młodzież woli Nokie i Siemensy z tego względu, że inne telefony poprostu wyglądją jak zabawki, a ich menu nigdy niebędzie takie dobre jak w nokii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie uzytkuje w tej chwili Nokie 6310 - mam w niej to co potrzebuje - doskonala baterie ktora trzyma mi tydzien w podrozy, gprs & irda (jak sie dorobie nowego kompa to i bluetooth sie przyda), wygodne menu, w przeciwienstwie do poprzednio uzywanego 6210 obudowa nie skrzypi i sie nie rozlatuje. Ma odpowiednie rozmiary - nie jest zaduzy ani zamaly. Nie ma moze kolorowego wyswietlacza, polifonicznych dzwonkow ani javy ale szczerze mowiac to sa tylko i wylacznie gadzety ktore do niczego nie sluza

SE i Siemens tez robia znosne telefony - aczkolwiek brakuje mi w ich ofercie modelu dobrze wyposazonego ale bez bajerow.

Za to po kilku wpadkach nigdy nie tkne Srażema ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi