Sardyn Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 80ty tydzien jest piekielnie dobry! ;) I trudno dostepny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 I trudno dostepny :) Tak samo jak w 80 dni do okoła świata (fajna baja :lol2: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 80 tydzien :?: Ktorego roku :?: :unsure: Moze przeoczylem jakas zmiane kalendarza....Nie slyszałeś o tym :o :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugiugi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Łatwiej teraz dostać e8400 czy e8500 lepiej kręcącego się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxibaca Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 witam mam E8400 z mugenem i zalmanem ZM-STG1 a temperatura w nowym core-tempto 44 i 48 w około 10% zużycia czy to nie za dużo? obudowa jest trochę ciasna ale z mugenem to są 3 wentylatory 120, dodam że mobo to p5q-e a grafika to radek 4850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 witam mam E8400 z mugenem i zalmanem ZM-STG1 a temperatura w nowym core-tempto 44 i 48 w około 10% zużycia czy to nie za dużo? obudowa jest trochę ciasna ale z mugenem to są 3 wentylatory 120, dodam że mobo to p5q-e a grafika to radek 4850U mnie rdzenie maja teraz okolo 50' w idle a w stresie potrafia dojsc do 72' :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Troche przydużo. Ja mam 35/38C tylko ze mam C1E i EISTa wlaczone, ale to nie zmienia wiele. Mozesz miec uwalone czujniki w procku albo zmien biosa bo slyszalem ze niektorym zle pokazuja temp na 0704. Ja mam ten co w podpisie i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroziu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 witam mam E8400 z mugenem i zalmanem ZM-STG1 a temperatura w nowym core-tempto 44 i 48 w około 10% zużycia czy to nie za dużo? obudowa jest trochę ciasna ale z mugenem to są 3 wentylatory 120, dodam że mobo to p5q-e a grafika to radek 4850Trochę dużo. Sprawdź w Real Temp czy nie masz uwalonych czujników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Moze żle nałożyłeś pastę? BTW o co tutaj chodzi w tym "Test Sensor" w Real Temp bo ja niezbyt rozumiem? (tempy mam 36*C w ilde na wentylu 650 obrotow) Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez bartek46op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 To zacznij się uczyć angielskiego. Najwyższy czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to sie nie udzielaj. Naszczescie sa jeszcze osoby ktore sobie daruja takich uwag a odpowiadaja na temat... Cyfrowe termiczne czujniki, które pokazują, że mało albo nierówny ruch podczas tego testu jest ostrzeżeniami znaki, którymi jeden albo więcej z twoich czujników może być przykleiły się i nie być móc dostarczyć ci dokładne leniwe temperatury. Typowy ruch jest pośrodku 3 i 15. kochane translatory Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez bartek46op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa64 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Czy VTT w żadnym wypadku nie może być wyższe od Vcore? Bo mam napięcie proca 1.3V i VTT 1.27 (ujowa płyta), ale w stresie Vcore spada do 1.24V. Czy mogę uszkodzić proca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Czy VTT w żadnym wypadku nie może być wyższe od Vcore? Bo mam napięcie proca 1.3V i VTT 1.27 (ujowa płyta), ale w stresie Vcore spada do 1.24V. Czy mogę uszkodzić proca? Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa64 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dzięki bardzo. Jakoś na P35 OC tego proca było łatwiejsze. I wszystkie GTLe były wyrażone za pomocą mnożników, a nie konkretnych napięć... Teraz mały OT: ktoś może wie, gdzie na MSI X48C Platinum znajdują się punkty pomiarowe VCore i VDimm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pęczuś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Może mi ktoś doradzi... co lepiej kupic i co lepiej sie bedzie kręcic ? E8400 czy E8500? w sumie kasa nie gra roli tylko co wypadnie lepiej w OC....? Albo inaczej.. który prędzej zrobi 4ghz...? i jeszcze jedno oznaczenie SLAPL przy procku wrózy dobrze czy zle ;P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) teoretycznie i jeden i drugi zrobi te 4GHz, poczytaj tutaj: http://forum.purepc.pl/temat/socket-423-47...wy-krol/274320/ a tutaj oznaczenia: http://processorfinder.intel.com/List.aspx...&SearchKey= Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez peve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 E8500 z E0 pod czapką :) http://img168.imageshack.us/my.php?image=tescikjv5.jpg Tak na szybko, bez zbędnych ceregieli. Całkiem przyjemny egzemplarz. Jak będzie czas to zobaczę ile wyciągnie max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pęczuś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A gdzie pisze że jest E0 ? bo np tutaj to chyba nie pisze ? http://allegro.pl/item424463924_intel_core...333_6m_oem.html ? czy chodzi o ten początek Q... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 E0 o ile sie nie myle sa po 20 tygodniu, a ten jest z 16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pęczuś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Hanu mozna wiedziec od kogo kupowałeś :P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) http://www.purepc.pl/procesory/Core_2_Duo_...urdzeniowy_krol ciekawe jak to bedzie naprawde z tymi 8600 -_- Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez dr@bollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardyn Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Hanu mozna wiedziec od kogo kupowałeś :P? Wydaje mi sie, ze od Milansa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) ciekawe jak to bedzie naprawde z tymi 8600 -_-Co masz na myśli "jak to będzie"? przecież one już są i kręcą się jak oszalałe :) Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) przecież one już są i kręcą się jak oszalałe :) Na twoim Gigusiu P35 uzyskałeś ten wynik na E8600 -> 4,7GHz Jedziesz tak na codzień, czy tylko do testu? Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez .:Max:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Na twoim Gigusiu P35 uzyskałeś ten wynik na E8600 -> 4,7GHz Jedziesz tak na codzień, czy tylko do testu? na codzień. 4.65GHz - kilka postów wcześniej jest screen. Czekam aż rampage wróći z gwary wtedy się do niego dobiorę. :lol2: :lol2: :lol2: Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Hanu zdaje sie prowadzi działalność ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 na codzień. 4.65GHz - kilka postów wcześniej jest screen. Czekam aż rampage wróći z gwary wtedy się do niego dobiorę. :lol2: :lol2: :lol2: kurdę 4.65 ghz 24/7 na jakim V , nie za duzo -po co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 kurdę 4.65 ghz 24/7 na jakim V , nie za duzo -po co ? nie rozumiem ... Skoro proc spokojnie tyle robi, temp w normie to dlaczego nie...??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 nie rozumiem ... Skoro proc spokojnie tyle robi, temp w normie to dlaczego nie...??? A jakie napięcie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 na jakim V ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...