Gość Firekage Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Heh , moze gra wymaga SSE2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overacst Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Heh , moze gra wymaga SSE2?Wlasnie sie zastanawiam. I pytam czy moze ktos ma takie problemy bo sterowniki i dx sa najnowsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Nie wymaga SSE2, na starym sempronie działa bez problemu, tnie ale działa. Edit: overacst - Sempron na podstawce A, stary to stary :) Edytowane 12 Września 2007 przez BeerdMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Gra jest calkiem fajna(chociaz GTL mi sie bardziej podoba xD), szkoda tylko ze granie na klawie w takie gry mija sie z celem, szkoda ze G25 nie mam :( [OT] OT To jest nic przy tym: Koniec OT Oj panowie nie znacie sie :P to bije wszystkie inne dzwieki silnika: http://pl.youtube.com/watch?v=6uW0dJyMKsU http://pl.youtube.com/watch?v=zs3UyHCSyNg&...ted&search= [/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overacst Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Nie wymaga SSE2, na starym sempronie działa bez problemu, tnie ale działa.Chodzi Ci oczywiscie o Semprona na podstawce A nie Semprona64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusball Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Witam, Koledzy nie wiecie czasem dlaczego sie komp wiesza w trybie pelnoekranowym, a w postaci okienka nie ? proc Athlon 2200xp,768 RAM, grafika ATI Radeon 9550 Extreme (na sterach Omegi) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) @Reaktiv Jak to mowia: "Mopar or no car" ;) - dzwiek tych silnikow przebija wszystko. Edytowane 12 Września 2007 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 2.16.278 bilstein, TC1, ABS, DSC mysle ze na myszce da sie spokojnie zejsc ponizej 2.16 :) Tylko co to za radocha? Jadac na pale z cala elektronika wlaczona robie moj najlepszy czas... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overacst Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Panowie a mi po starcie gra sie wiesza i chce wysylac raport do MS. Czy to moze byc wina procka AthlonXP 3000+?W koncu uruchomilem. Niestety na moim ATi X1950PRO AGP na sterownikach najnowszych 7.9 oraz poprzednich 7.8 gra nie działa dopiero na 7.7 odpalilem i dolanczam do kolegow z rekordami:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Tylko co to za radocha? Jadac na pale z cala elektronika wlaczona robie moj najlepszy czas... ;]wiesz jednak palec wskazujacy nie zastapi pedalu gazu/hamulca w zakrecie :D myszka jako tako jak kierownica dziala, ale wiadomo ze to nie to samo :) czasy bez elektroniki 3-4 sekundy w plecy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Ja dziś wykręciłem 2.14.818 nawet nie wiem jak mi się to udało. Ogólnie aby zrobić lepszy czas to już nie można sobie pozwolić na błędy... idealna linia i jak najwięcej gazu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek06 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) 1:48:100 na nurburring sprint na kierze saitek r440 :) ale powie mi ktos czemu nie moge sie zalogowac do gry przez siec kiedy sie juz zarejestrowałem ?? Wszystkie pomagacze typu TC ABS itd. --> OFF Edytowane 12 Września 2007 przez Maciek06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Ja dziś wykręciłem 2.14.818 nawet nie wiem jak mi się to udało. Ogólnie aby zrobić lepszy czas to już nie można sobie pozwolić na błędy... idealna linia i jak najwięcej gazu ;)bo Ty grasz na czitach ja z kierą na 360* robie 2:16:3xx a przy 720* 2:18:niskie oczywiscie wszystko OFF ABS też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 No ja zszedłem do 2:15:0xx, helpy off, bilstein Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 2:19.111 klawiatura, abs, na kołach 18" :) zawias std, ktoś jeszcze z klawiatury atakuje ? ;) fajnie by było i może się zdarzy - jak bedzie szum wokół gry - jakby do gry doszła trasa/samochód, mój typ oldshool m3 e36 lub starsze ;] lub przedostatnie m5.. znając zasady marketingu - jesli jakieś szanse są to tylko coś bieżącego, em5 ? z4m ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Bmw M3 Challenge - wiec chyba M5 nie bedzie :D ale chcialbym byc mile zaskoczony nowym M power serii 5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Na Bilsteinach robię 2.16.100 oczywiście wszystkie aidsy off. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 A ja nie robię żadnych czasów, bo mi momo force padła :/ Leżała z 3 miesiące nieuruchamiana (ot, taki urok pracy w big4 i gorącego sezonu), a teraz od wczorajszego wieczora z nią walczę i [gluteus maximus] zbita :/ Będę musiał pojeździć po krk i poszukać odpowiedniego zasilacza, a jak to nie będzie przyczyną, to czuję, że wpadnie g25 ;) (choć jej kółko zupełni mi w porównaniu do force'a nie "leży")... no nic, powodzenia w dalszym hotlapowaniu, bo widzę, że na razie na tym się skupiacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 A ja mam zapytanie. Jest możliwość jazdy spoza kokpitu kierowcy? Zabija mnie ten widok. Gra nie jest łatwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 A ja mam zapytanie. Jest możliwość jazdy spoza kokpitu kierowcy? Zabija mnie ten widok. Gra nie jest łatwa. Jest ale nie wiem po co ja tylko w kokpicie czuje auta :razz: No to może jakiś wyścig? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 to czuję, że wpadnie g25 ;) (choć jej kółko zupełni mi w porównaniu do force'a nie "leży")... no nic, powodzenia w dalszym hotlapowaniu, bo widzę, że na razie na tym się skupiacie ;) mi tez nie lezalo, bo zdecydowanie za cienkie, ale po tygodniu sie przyzwyczailem i jedt fajne :) no i szybkosc krecenia kolem jest niesamowita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamove Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Badziewna ta gierka, ten model samochodu prezentuje sie w grze okropnie, brak chyba jest rowniez AA, ale za darmooooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 to sobie wlacz w sterach, model prezentuje sie ok, w porownaniu do innych gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) ktoś jeszcze z klawiatury atakuje ? ;) Ja! :D Giera samk ale ciagle ta sama trasa sie nudzi. Może będą nowe? Edytowane 12 Września 2007 przez -talib- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Hmm... a ja mam z kolei problem taki, iż nie mogę się połączyć z jakimkolwiek serwerem gry... wybieram serwer, klikam join i nic... -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 2.16.278 bilstein, TC1, ABS, DSC mysle ze na myszce da sie spokojnie zejsc ponizej 2.16 :) Heh..ja na kierze DFP mam 2.22.188 z ABS'em , bez mam 2.23 :mur: 1:48:100 na nurburring sprint na kierze saitek r440 :) ale powie mi ktos czemu nie moge sie zalogowac do gry przez siec kiedy sie juz zarejestrowałem ?? Wszystkie pomagacze typu TC ABS itd. --> OFF Jak to jest mozliwe :blink: Badziewna ta gierka, ten model samochodu prezentuje sie w grze okropnie, brak chyba jest rowniez AA, ale za darmooooo Daj moze DX9 na shaderach , imho ta gra wyglada swietnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Jak to jest mozliwe :blink: Zauważ, że Maciek06 napisał, że czas ten uzyskał na wersji toru Sprint, nie GP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Badziewna ta gierka, ten model samochodu prezentuje sie w grze okropnieJa tam nie narzekam kokpit wygląda bardzo dobrze, natomiast brzydkiego wyglądu przeciwników najlepiej pozbyć się wyprzedzając ich, zapewniam że w lusterku wyglądają znacznie lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Nie macie wrazenia ze przednie kola zbyt szybko traca przyczepnosc? cos mi tu nie teges. A co do gry to utworek w menu mi sie bardzo podoba, szkoda ze jest tylko jeden. Zamiast tego toru zdecydowanie wolalbym Nordschleife ;) Wozow tez mogli dodac kilka, z odrobina wyobrazni zrobili by cos ala NFS porsche chociaz wtedy gra pewnie nie bylaby juz darmowa. Poza tym nie da sie wlaczyc deszczu (albo nie wiem jak to zrobic), chcialbym zobaczyc w akcji wycieraczki ktorych z reszta nie ma ;] na klawie i myszce da sie jakos grac...udalo mi sie zrobic 2.18.907 z wlaczonym tylko ABSem ale zeby mi sie udalo zejsc do 2.15 to jakos mi sie nie widzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Badziewna ta gierka, ten model samochodu prezentuje sie w grze okropnie, brak chyba jest rowniez AA, ale za darmoooooW koncu to reklamowka... a autko wcale zle nie wyglada w porownaniu do wielu innych gier... to bardziej podchodzi pod symulator wiec nie grafika sie liczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...