Tom Ha Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Jakby ktoś nie wiedział ... ruszyła świąteczna wyprzedaż na Steam Mój portfel już się boi Przy okazji należy dodać, że wyprzedaż świąteczna ruszyła także na Amazonie i GmG i wiele z tytułów można dostać tam taniej, niż na Steamie ;D Szczerze mówiąc, już niewiele zostało mi do nadrobienia w temacie gier, które chciałbym mieć, więc tej zimy portfel zostanie uratowany Ja już czekam na TES Online, a w międzyczasie skuszę się prawdopodobnie tylko na Thiefa i Dying Light Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Tom Ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 Electronic Super Joy za 0,59€ Co prawda to tylko 2-3h gry ale i tak polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Czy ktoś posiada PayPal-a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja posiadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earthmover Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wczoraj pierwszy raz zainteresowałem się się tzw. Rynkiem Steam, sprzedałem kilka kart z gier i kilka przedmiotów z TF2. efekt: 4.15 ojro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Co trzeba zrobić aby móc sprzedawać na rynku steam? Bo nie mam aktywnej tej opcji. Musze najpierw kupić cokolwiek? Trochę kart się uzbierało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earthmover Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja mam zielony przycisk "sprzedaj przedmiot" w prawym górnym rogu, nic wcześniej tam nie kupowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Co trzeba zrobić aby móc sprzedawać na rynku steam? Bo nie mam aktywnej tej opcji. Musze najpierw kupić cokolwiek? Trochę kart się uzbierało.W ciągu ostatniego roku musisz coś kupić na steam. Bezpośrednio w steam store albo w sklepie wbudowanym w grę (np team fortress). Po 30 dniach od zakupu odblokowywują market. Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jak tytuł jest za -50% obecnie to jest szansa, żeby w ciągu trwania wyprzedaży upust zwiększył się np do -75%? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zdarzają się zniżki na gry z wczesnym dostępem? Bo korci mnie starbound, ale 14 ojro to za dużo, jak by tak było -75% to bym się zastanowił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jak tytuł jest za -50% obecnie to jest szansa, żeby w ciągu trwania wyprzedaży upust zwiększył się np do -75%?Zależy od tytułu. Nowe gry na -75 nie mają co liczyć. Do tego jak gra jest jedną z głównych (w sensie jedna z tych 8 wyróżnionych gier na promocję 24h) to już większej promocji nie będzie. Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zdarzają się zniżki na gry z wczesnym dostępem? Bo korci mnie starbound, ale 14 ojro to za dużo, jak by tak było -75% to bym się zastanowił. Niestety chyba nie. Największą zniżką, jaką do tej pory widziałem na Early Access jest 40%. A sam bym się skusił na Castle Story i 7 Days To Die. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Wczoraj widziałem jakąś gre z wczesnym dostępem na promocji ale nie pamietam co to było w każdym bądź razie widac, że sie zdarzają. Na steame co 24 godziny pojawiają sie nowe tytuły wiec warto sledzić. Aktualnie można nabyć między innymi w promocji Wieśka 2, Maxa 3 czy Obliviona Edytowane 22 Grudnia 2013 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Było Assetto Corsa -25% (swoją drogą świetna gra ;). Starbound jest chyba zbyt świeży aby był przeceniony. Poza tym lepiej go kupić u producenta lub na humblebundle store bo cena jest w $. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Max Payne 3 za ~16zł hmm... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 @introvert: Niby świeży, ale pierwszego dnia promocji była zniżka na pre-order MGS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Wiedźmin kupiony. Ściągam, odpalam i "Nie można nawiązać połączenia z serwerem kluczy" pograne na dziś Edytowane 23 Grudnia 2013 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witam, to moja pierwsza styczność ze Steam. Parę dni temu założyłem sobie konto które chce mieć na stałe do nowo zakupionej gry CoD Ghosts. Wszystko fajnie tylko zakładając konto zrobiłem literówkę w swoim Steam ID (tym do logowania) :/ a miałem taki fajny.. Niby nic ale jednak czy da się to jakoś zmienić? Wiem że raczej potrzebny jest kontakt z suportem. Ktoś próbował? Bo raczej nie ma możliwości przeniesienia gry na inne konto Steam (z poprawnym ID), które bym sobie założył? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 mozesz zmienic ID ktore widza inni, to nie wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Mogę, wiem, ale ten mój osobisty login do logowania chciałem zmienić tak tylko dla własnej satysfakcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jeśli zarejestrowałeś grę - spróbuj z supportem (choć wątpię żeby dało się to odkręcić) Jeśli nie zarejestrowałeś jeszcze gry - skasuj konto i załóż na nowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Niestety ze zmianą loginu będzie ciężko. Wiele osób jako login ma maila (często starego) i chcieliby go zmienić, ale niestety jest to bardzo ciężkie, o ile w ogóle możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Maila można zmienić bez problemu. Jak stary mail nie działa to się pisze do supportu, że się chce zmienić i przedstawia się skan / zdjęcie cdkeya lub numer transakcji z PayPal'a czy banku. Wtedy mają wystarczające potwierdzenie, że Ty to ty. Za to loginu nie da się zmienić. Natomiast jak zmienisz nicka w ustawieniach steam to już nikt twojego loginu nie pozna. Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Na Steamie jest darmowy Left 4 Dead 2 - wystarczy kliknąć w sklepie i zagrać. Edytowane 25 Grudnia 2013 przez M@TI 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 http://store.steampowered.com/news - Left 4 Dead 2 - FREE Today Only! 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Steam już zdechł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Nic dziwnego - gdyby chociaż dali symboliczną opłatę ~99 centów to by nie umarło, a tak, to bierze to każdy - nie zależnie czy ma zamiar w to grać czy nie (w myśl starej zasady - "Jak dają to brać, a jak biją to uciekać") :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Dziwi Cie to? :P Polacy na pewno założą fikcyjne konta po to aby je sprzedawać na allegro nieświadomym ;P 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) A ja się zastanawiałem, dlaczego to bydlę padło. Teraz już wiem... kaijitsu - albo nieświadomym, albo poczekają z miesiąc i wtedy sprzedadzą. EDIT - no, sytuacja wróciła już do poziomu użytkowalności, przynajmniej da się przejrzeć sklep i Community. Edytowane 26 Grudnia 2013 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 pobrac tez sie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...