stivo Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) SP3 zawiera poprawki wydane po SP2, a część z nich moze wymagać własnie poprzedniego sservice packa, więc z tego mogą się brać właśnie takie problemy.. Edytowane 14 Listopada 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Trochę to dziwne nie sądzicie? Może to wina samej instalki bo SP3 ściągnąłem zaraz jak wyszła jakoś finalna wersaj PL. No bardzo dziwne... Uwaga: aby można było zainstalować dodatek Windows XP Service Pack 3, na komputerze musi być zainstalowany dodatek Service Pack 1a lub Service Pack 2 dla systemu Windows XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) "Hjuston" mamy problem ;) Do rzeczy po powrocie mojego XP SP3 z Hibernacji nie działa mi żaden PenDrive, nie działa znaczy pojawia się w Menadżerze Urządzeń jako stacja dysków nie wolumin już nie bardzo chce działać oto przykład: Próba ręcznego dodania literki dla PenDrive kończy się następująco: Dotyczy to wszystkich Penów jakie miałem pod ręką (kilka ładnych sztuk różnych producentów), nie ma znaczenia w który port wsadzę efekt zawsze ten sam. Problem "naprawia" reboot system ale to kurde laptop i nie chce mi się go restartować co wyjście z hibernacji bo to chyba nie o to chodzi. Pomoc mile widziana ;) System: XP SP3 + Wszystkie łatki EDIT: Dobra już nie ważne, Mardok sobie poradził ;) http://support.microsoft.com/kb/925196/pl Edytowane 14 Listopada 2008 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Nie wiedziałem tego. Wszyscy zawsze tylko: zainstalowałem SP3 po instalacji itp. a nikt nie wspominał że wymgana jest instalacja poprzednich łatek(co moim zdaniem jest lekką paranoją ale to już na inny temat by była dyskusja). W każdym razie dzięki za oświecenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 a nikt nie wspominał że wymgana jest instalacja poprzednich łatekBo nikt nie instaluje SP na działający system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...