kojak_ct Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) Ja tam przeczytałem, że nie ma wielkich różnic a nie, że nie ma wcale. ;] Draak. Nie uogólniaj. ;) PS. Prędzej czy później pojawią się filmiki porównujące loadingi. ;) Edytowane 5 Lutego 2008 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 "Funny thing is though, it doesn't make much difference to load times compared to the 360 version, that you can play straight away." Fakt, zapewne loadingi sa zdecydowanie krotsze, szczegolnie w swietle tego zdania.Nie sa krotsze od tych na x0, ale gdyby nie trzeba bylo instalowac to na pewno byly by zdecydowanie dluzsze. Pojmaju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Nie wiem gdzie ty wyczytales, że nie są krótsze od tych w X360. Wyraznie jest napisane, że nie ma wielkiej różnicy w czasach loadingów. Czyli róźnice mogą być, ale nie duże i nie wiadomo narazie na korzyść której konsoli. Trzeba poczekac na jakies filmiki. Teraz pojmaju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Czyli róźnice mogą być, ale nie duże i nie wiadomo narazie na korzyść której konsoli.Wiadomo. Wystarczy kliknąć linka przy newsie: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=181383 Following that the opening load time on PS3 was five seconds against eight on 360. And then three seconds versus four, and four versus five seconds in following load screens, PS3 - 360. As you can see there's not much in it. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Pogralem w demo tej gry i kompletnie mi sie nie podoba. Jakis pedalkowaty nastolatek, i potwory przypominajace te z dobranocek. Mechanika denna moim zdaniem. Nie kupie tego nawet za 100. Co do ps3 to pewnie problemem jest niski transfer z plyty BD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) Czyli, ile można przejść gry na X360, w czasie instalacji na PS3. Edytowane 8 Lutego 2008 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 haha, wlasnie obejrzalem ten filmik, leze i kwicze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Dobra panowie, dosc offtopa X360 vs PS3. Jak ktos chce dalej pogadac, to niech sobie zalozy nowy temat (jesli takiego jeszcze nie bylo). Za kazda kolejna wypowiedz nie na temat beda leciec % wg. regulaminu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam Zastanawiam się nad zakupem DMC4 lub Burnout Paradise. Czy jest to coś warte (tzn. czy dorasta do pięt God of War)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Porownanie Burnouta z God Of War jest chyba troche nie na miejscu, bo to zupelnie inne gatunki gier ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Ale się czepiasz. Pisałem w temacie o DMC4 i BP, więc już nie chciało mi się zmieniać treści postu. Oczywiście chodziło mi o Devil May Cry 4 w odniesieniu do GoW (czyli imho najlepszy slasher w jakiego miałem przyjemność pograć). Pograłem w demko i niby przez te 10 minut była bardzo przyjemna sieczka, ale bóg wie co będzie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Porownanie Burnouta z God Of War jest chyba troche nie na miejscu, bo to zupelnie inne gatunki gier ;) Costi-przeciez to widac golym okiem ze porownywal DMC do GoW ;)...ech..starosc nie radosc :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) Vidi, sam nie gralem, ale moj współlokator gra na PS3 i jest zachwycony, ja tam zerkam na to co raz i tez mi sie podoba. Drugi kumpel gra na X360 i stwierdził, że to najlepsza gra w jaką grał na Xie. Dodam, że jest dość trudna, nawet na podstawowym poziomie. Edytowane 10 Lutego 2008 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) No z tą najlepszą grą na x360 to gruba przesada (choć to naturalnie kwestia uznaniowa), ale i na mnie najnowszy DMC zrobił spore wrażenie i z pewnością kupię swój egzemplarz. Edytowane 10 Lutego 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Jeśli podoba Ci się GOW to warto sprawdzić DMC. Pełna jest nafaszerowana 100x lepszymi akcjami niż demo, trzeba jednak podjeść do gry z dystansem, inaczej przytłoczy nas jej emo-styl. System walki jest spoko - casuale mogą włączyć automatyczne wyprowadzanie kombinacji, nie ma QTE, dużo walki w powietrzu, itd. Na poziomie Human jest moim zdaniem za prosto, póki co jestem w połowie (gram Dante) i myślę że zagram drugi raz na wyższym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Vidi, sam nie gralem, ale moj współlokator gra na PS3 i jest zachwycony, ja tam zerkam na to co raz i tez mi sie podoba. Drugi kumpel gra na X360 i stwierdził, że to najlepsza gra w jaką grał na Xie. Dodam, że jest dość trudna, nawet na podstawowym poziomie. To ja gram na Devil Hunter i jak dla mnie gra jest za łatwa :lol2:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Hmm, to moze kumpel jednak gra na tym wyższym poziomie, bo troche sie męczy z tą gierką, a jakims noobem nie jest jesli chodzi takie gierki. EDIT: Hehe, wlasnie sie dowiedziałem dlaczego kumplowi ta gra wydawała się taka trudna, przed chwilą odkrył (80% gry), że za czerwone orby mozna kupować życie i kontynuacje, lol, ma tego 124 000. EDIT 2: Jednak sie okazało, że kumpel grał na poziomie Devil Hunter. Edytowane 25 Lutego 2008 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 A tak nawiasem, poziomów trudności (czy tam różnych play modes) trochę jest: Human Devil Hunter Son Of Sparda Dante Must Die Heaven or Hell Hell or Hell i 100 leveli Bloody Palace:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Właśnie skończyłem 4 część płaczącego diabła :D. Gra jest przekozacka i z czystym sumieniem polecam ją wszystkim miłośnikom slasherów i nie tylko :-P. Czekam na 5 :-P spoiler walki z bossami http://www.youtube.com/watch?v=O0-a8ekawyo Edytowane 24 Lutego 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam, Znalazłem chyba pierwszy bug tej gry po 30min. gry ;). Nie da się zapisać stanu gry po ukończeniu 2 levelu tzn. jak się przejdzie już tego bosa "smoka" po prostu zapisuje ten sam save jaki był poprzednio :angry: i żeby zagrać kolejny poziom to trzeba przejść 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 jestes pewien? probowales przesunac galke w prawo przy wyborze levelu? :] ja nic takiego przynajmniej nie uswiadczylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 jestes pewien? probowales przesunac galke w prawo przy wyborze levelu? :] ja nic takiego przynajmniej nie uswiadczylem.Oczywiście, że próbowałem, ale mam nawet 2 te same obrazki z przejscia levelu :angry: . Oto mój screen z 2 tymi samymi savami Ps. Jeszcze jedno mam pytanie, u mnie jak grę po raz x któryś włączam to za każdym razem pyta się o miejsce zapisu gry i ,że chce się łączyć z XBL, to jest normalne?. Czy mam jakąś trefną grę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 ja przechodzę 2 raz, też sejwowałem co level i nie miałem żadnych problemów, u mnie też się pyta o miejsce zapisu za każdym razem jak włączam grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Ps. Jeszcze jedno mam pytanie, u mnie jak grę po raz x któryś włączam to za każdym razem pyta się o miejsce zapisu gry i ,że chce się łączyć z XBL, to jest normalne?masa gier tak ma, szczegolnie tych od capcomu:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Witam, Jak przedostać się na drugą stronę, żeby podnieść kratę i ostatniego "soga" zaprowadzić na miejsce?. Wszystkie pozostałe części mam zaprowadzone pod drzwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 luknij tu: http://www.gamespot.com/features/6185546/p-11.html lub http://guides.ign.com/guides/894664/page_3.html ps ile tych części już masz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 luknij tu: http://www.gamespot.com/features/6185546/p-11.html lub http://guides.ign.com/guides/894664/page_3.html ps ile tych części już masz ?? Witam, Częsci nie pamiętam dokładnie 3 lub 4, a brakuje tylko jednej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Hmmm... Tak sobie gram w DMC4 i zauważyłem dziwną rzecz. Odblokowałem osiągnięcie Half Way There (Clear mission 11 in Devil Hunter Mode), ale nie odblokowało mi się A Comfortable Pace (Clear mission 11 in Human Mode). To normalne? Będę musiał jeszcze raz przechodzić na niższym poziomie trudności (Human Mode)? :-| We wszystkich grach w jakie do tej pory grałem osiągnięcia za niższe poziomy odblokowywały się wraz z osiągnięciami na wyższym poziomie - np. przejście GoW na Hardcore zaliczało osiągnięcia z trybu Casual... Edytowane 28 Maja 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Hmmm... Tak sobie gram w DMC4 i zauważyłem dziwną rzecz. Odblokowałem osiągnięcie Half Way There (Clear mission 11 in Devil Hunter Mode), ale nie odblokowało mi się A Comfortable Pace (Clear mission 11 in Human Mode). To normalne? Będę musiał jeszcze raz przechodzić na niższym poziomie trudności (Human Mode)? :-| We wszystkich grach w jakie do tej pory grałem osiągnięcia za niższe poziomy odblokowywały się wraz z osiągnięciami na wyższym poziomie - np. przejście GoW na Hardcore zaliczało osiągnięcia z trybu Casual... Tak... to ssie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) Dobra teraz to się dopiero zdziwiłem. Jest sobie taki achievement: Nothing Left Unsaid (Clear all Secret Missions) Właśnie zaliczyłem ostatnią (12) misję i ten achievement mi się nie odblokował :blink: Jak widać mam wszystkie secrety zaliczone: A achievement dalej zablokowany: WTF? :blink: edit: Dobra już odblokowało... Musiałem jakąkolwiek misję od początku do końca przejść, achievementa zalicza na ekranie końcowym misji, a po przejściu 12-tego secreta wyłączyłem misję ;) Strasznie kijowe te achievementy w DMC :/ Edytowane 10 Czerwca 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...