Skocz do zawartości
Armo

Największe Wpadki Technologiczne 2007

Rekomendowane odpowiedzi

No i o takie odpowiedzi mi chodziło. Czyli lepiej jest mieć viśkę niż xp64 z tego rozumiem. Widzisz ... pirat to pirat - czyli cały czas używasz kradzionego oprogramowania. Tak się składa że xppro który mam 32bit to oryginał, który zakupiłem już dawno. Z xp64 i viśka 64 nie mam o tyle problemu, że na tydzień moge sobie pozyczyć i zainstalować od kumpla i nic nikomu do tego. Zanim kupię chcę mieć możliwość przetestowania - szkoda tylko że M$ takiej możliwości nie daje przeciętnemu userowi. Trzeba po kolegach szukać a nie mozna sobie ściągnąć np. okrojonego demka na 30 dni jak z innymi programami. To jest syf. No ale cóż. Widać nie każdy przed zakupem samochodu korzysta z przynajmniej jednej jazdy próbnej.

Pozdrawiam.

yyyy no ale z tego co pamiętam, to Viste ściągasz z kąd popadnie, przy instalacji zaznaczasz opcje bez seriala i masz 30dni na testowanie. Oryginał = rejestracja a nie kupno w sklepie.

No chyba, ze się bardzo mylę. Tak czy siak jak sam napisałeś jaki problem jest pożyczyć od kogoś, pobawić się a ja się spodoba to kupić... w sumie to ja tak właśnie robię, ściągam gierkę gram dzień, dwa jak się spodoba to kupuje, nie to usuwam śmiecia - proste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyyy no ale z tego co pamiętam, to Viste ściągasz z kąd popadnie, przy instalacji zaznaczasz opcje bez seriala i masz 30dni na testowanie. Oryginał = rejestracja a nie kupno w sklepie.

No chyba, ze się bardzo mylę. Tak czy siak jak sam napisałeś jaki problem jest pożyczyć od kogoś, pobawić się a ja się spodoba to kupić... w sumie to ja tak właśnie robię, ściągam gierkę gram dzień, dwa jak się spodoba to kupuje, nie to usuwam śmiecia - proste

Masz 30dni na aktywacje a nie na testowanie, to w brew pozorom różnica...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakim rejestrem?

Jedno polecenie w konsoli wystarczy. :P

Rejestrem jak pamietam idzie do cos około roku.

Ostatnio przypadkiem zauwazyłem ze da sie równiez 3x przedłuzyc aktywacje XP, ale sposób w jaki jest to robione w praktyce ogranicza mozliwosci do 1 lub nawet 0.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi