MacOSek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Oficjalna strona: LINK Developer: Capcom Wydawca: Capcom Engine: MT Framework Gatunek: Action, TPS Data wydania: X360: JPN - 22 Grudnia 2006, USA & Europa - 12 Stycznia 2007 Windows: USA - 26 Czerwca 2007, Europa - 29 Czerwca 2007 PS3: JPN - 21 Lutego 2008, USA & Europa - TBA 2008 Platformy: Xbox 360, PS3, PC -------------Wersja PS3: więcej screenów...no pięknie ;) dziwne, że ten sam silnik w DMC4 na PS3 daje sobie świetnie radę, a tu takie coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Czy aby na pewno to te same silniki? I co jest nie tak z tymi screenami? Edytowane 8 Stycznia 2008 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Powiedz, że żartujesz, albo, że oglądasz te screeny na palmtopie... wersja ps3 wygląda gorzej niż wersja pc z detalami na low, dodatkowo w oczy rzuca się coś na kształt 8bitowej palety barw. Jasne, może znów pisać, że sama gra to nie jakiś mega killer i posiadacze ps3 mogą zawsze zagrać na swoich pecetach lub x360 kolegi (własnych), ale gdzie tu sens i logika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Czy aby na pewno to te same silniki? tak, 2873158[/snapback] I co jest nie tak z tymi screenami? popatrz chociażby na tekstury pojazdów tutaj masz starsze porównanie X360 vs PS3: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Jedyną wersję jaką widziałem to demo na PC przez 10min? Dla tego zapytałem co jest z nimi nie tak bo jako takiego wyobrażenia o grze nie mam. Bez nerwów panowie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Gierka bardzo fajna i przyjemna. Podobno w lutym (?) ma wyjść kolejna cześć? Powiedz, że żartujesz, albo, że oglądasz te screeny na palmtopie... wersja ps3 wygląda gorzej niż wersja pc z detalami na low, dodatkowo w oczy rzuca się coś na kształt 8bitowej palety barw. Jasne, może znów pisać, że sama gra to nie jakiś mega killer i posiadacze ps3 mogą zawsze zagrać na swoich pecetach lub x360 kolegi (własnych), ale gdzie tu sens i logika?Jemu nie wytłumaczysz. PS3 jest najlepsze przecież... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 @nuras_en Nie troluj! Twój XBOX jest najlepszy? LOL Przeczytaj co napisałem wcześniej to może dotrze do Ciebie o co chodzi! ;| Idiotyczny komentarz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) @nuras_en Nie troluj! Twój XBOX jest najlepszy? LOL Przeczytaj co napisałem wcześniej to może dotrze do Ciebie o co chodzi! ;| Idiotyczny komentarz! przeciez pisales wczesniej do wszystkich: " bez nerwow panowie" -a teraz sam w nerwach odpisujesz i jeszcze jedziesz z idiotyzmami :lol: ja popieram przedmowcow-wersja ps3 poki co jest kaszaniasta jesli chodzi o grafe ,to ze ktos ja krytykuje nie znaczy ze to z milosci do swojego xboxa ,tylko poprostu golym okiem widac roznice,moze jeszcze dopracuja ta kwestie,jesli nie- no coz,grac sie pewnie da ale lepiej aby grajacy nie widzial wczesniej pierwowzoru ;) Edytowane 10 Stycznia 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 @nuras_en Nie troluj! Twój XBOX jest najlepszy? LOL Przeczytaj co napisałem wcześniej to może dotrze do Ciebie o co chodzi! ;| Idiotyczny komentarz! Poznaj dobrze najpierw znaczenie słów, których używasz. Czy napisałem gdzieś, że Xbox (a tym bardziej mój) jest najlepszy? Jeżeli tak to pokaż mi gdzie bo może pisałem przez sen i nie pamiętam... Twoje fanboy'stwo w stosunku do Sony to już chyba zaczyna się w religię zmieniać. Bądz chodz troche obiektywny bo tego co piszesz już powoli nie da się czytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 @dragonlore No a jak można zachować się po przeczytaniu: "Jemu nie wytłumaczysz. PS3 jest najlepsze przecież..."??? Czy gdzieś zaprzeczyłem temu, że na PS3 wygląda gorzej? Przecież napisałem, że praktycznie nie widziałem tej gry, stąd grzecznie zapytałem co jest nie tak w tych screenach? Równie dobrze tak mógł wyglądać oryginał. @nuras_en To przeczytaj 100 razy posta numer #5 i powiedz w którym miejscu napisałem, że ver. na PS3 nie jest gorsza? A jak nie doszukałeś się albo nie możesz zrozumieć 5 posta to wytłumaczenie masz powyżej. Boże. Już nie można się odezwać bo od razu lecą bluzgi. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Wygląda gorzej od Wolfensteina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raps Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Grałem w Lost Planet na x360. Grafika super, grywalność super, do sterowania przywykłem po 10 minutach. Jak Capcom coś wypuszcza to musi być dobre, Lost planet jest. Choć upłyneło już sporo czasu od wydania na x360 to wracam do niej z przyjemnościa, jak tylko konsolkę pożyczę od kuzyna ;]. Szkoda tylko że krótka jest ;/. Ale efekt śnieżycy wspaniały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 grywalność super, Choć upłyneło już sporo czasu od wydania na x360 to wracam do niej z przyjemnościa, Jeny, to ja jakis inny bo ta gra dla mnie to padaka totalna. Nudna strasznie i system save powalony. Doszedlem chyba do 6 misji i dalem sobie spokoj. Gra nie warta moim zdaniem 50 zetow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Save- system faktycznie z bani, ale grywalnościowo to imho nie jest zła gra. Ale de gustibus... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 ja to przechodzilem zaraz po gow i gralo mi sie rownie przyjemnie :) gierka ma to cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Kwestia gustu. W lost planet grałem z przyjemnością, w gearsy bardziej "z obowiązku". Do mnie bardziej przemawiały mechy i śliczne cut-scenki z Lost planet niż burakowaty brat Pudzianowskiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gl0bus Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Lost Planet PS3 Requires 5GB Installation http://n4g.com/ps3/News-112187.aspx :rolleyes: ...ale loadingi beda szybsze!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Ciekawe czy to wina Capcomu czy bardzo wolnego transferu. Stawiam na to pierwsze. Chociaz przyznaje ze wolalbym gre zainstalowac Mass Effect niz miec te wnerwiajace loadingi na 360. Sony chyba dlatego wydaje wersje z wiekszym hadekiem. Stawiam jednak ze to wina Capcomu. BTW kupilem znowu wczoraj Lost Planet i chce dokonczyc lecz ... ta gra poprostu jest nudna. Zrobilem jedna misje i mam jej dosyc... Ciezko sie zmobilizowac do tej gry. System save jak to bywa u Capcomu poprostu ssie. Edytowane 16 Lutego 2008 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Who cares, czy LP trzeba na ps3 instalować i ile po tej instalacji zajmie sama gra na hdd, jak i tak pewnie sprzedaż tego tytułu na konsolę Sony będzie śladowa (vide tak późna premiera/ problemy z enginem 3D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Po chwili grania w demko na multi (nie ma dema single :? ). Sterowanie jak zachwalałem w wersji iksowej, tak zachwalam i tu. A gra się przyjemnie, pod warunkiem, iż gralismy co dopiero w pierwsze gry na PSX'a. R:FoM ma o niebo lepszą grafikę. Choć szczerze bym chciał - nie polecam, wręcz odradzam. Może wersja na komórkę nie zrobi takiego negatywnego wrażenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 bez kitu,najpierw DMC trzeba instalowac na hdd teraz Lost Planet,czy Capcom umie wogole sobie radzic z ps3 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 bez kitu,najpierw DMC trzeba instalowac na hdd teraz Lost Planet,czy Capcom umie wogole sobie radzic z ps3 :lol:Tez się zaczynam zastanawiać nad tym. Zakładając że robią to przez wolny transfer z BD to zastanawiam się o ile dłuższe byłyby loadingi bez instalacji. Już nie wiem co lepsze, poczekać raz z instalką (nuda jak na PC) czy poczekać nieco dłużej przy wgrywaniu levelu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Piszecie, że system sejwowania jest do kitu, czyli jak to wygląda? Bo w demku jak zginąłem przy bossie to musiałem zacząć misje od samego początku :blink: Odkopuje ten temat bo dopiero teraz kupiłem Xa i trzeba nadrobić zaległości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Savy jako takie są chyba tylko między misjami, do tego kilka checkpointów w trakcie. Ale gierka jest rewelacyjna, swietne cutscenki , intrygujące story wczoraj zacząłem i mnie mocno wciągnęło :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...