dumpmuzgu Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 normalnie kolejne mecenaries II. podobno jest jakis taki teges, ktory likwiduje limit 30 minut gry + odblokowuje niedostepne czesci mapy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Ano jest, ale nie wiem czy to nie podpada już pod piractwo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shoxeh Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Takie pytanko.. Jak to jest, ze gra obsluguje podobno tylko DX10, a na youtube patrzac na gameplay natrafiłem na kolesia, który rzekomo uruchomił JC2 na 9500GT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A co w tym dziwnego? Przecież ta karta ma DX10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shoxeh Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 <facepalm>... w swojej ignorancji na temat takiego low-endu nie sprawdzilem tego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Niech ktoś napisze jak to chodzi na podobnym sprzęcie do mojego bo z tego co ja czytałem na GOL-u to nieciekawie sprawa wygląda z fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Na średnich detalach w 1280/1024 pograsz z przyzwoitym frameratem. Pograłem z 20 min w demko - gra się dość przyjemnie, rozwałka dość niezła. Razi mnie trochę głupia fizyka i dziwaczne ruchy. Kupię tą grę jak znajdzie się w jakieś taniej serii, bo za 120 zł można dostać lepsze gry ;). Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez oldskul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg147 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Widzę że gierka mało popularna na forum. Od 13 lat przed żadną inną nie spędziłem tyle czasu. Po 69h grania, skończony główny wątek i tylko 69,1% całej gry, ale dokończyć nieodkryte miejsca już się nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 od 13 lat ?? woow to chyba nie wiesz co straciles ... nie mowie ze just cause jest kiepskie- tez mialem 40h zabawy :) ale przez 13 ostatnich lat duuuzo ciekawszych gierek sie pokazalo :) ja ukonczylem watek fabularny i tylko 36 % :P pobawie sie jeszcze w achiewmenty i pozegnam sie z gra ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 gierka naprawde fajna. dziwi brak zainteresowania. lepsza niz gtaIV xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 40h? Nieźle... Dodatki do GTA IV kończyłem już tylko siłą woli. Nowy Splinter Cell to wątpliwa inwestycja, widzę że Just Cause 2 będzie moim zajęciem na maj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 uprzedzic trzeba ze fabula kiepsciutka , najwieksza frajda to wolnosc i zwiedzanie swiata (jest kilka miejsc ze dech zapiera), a fabula daje tylko jakis cel w tym wszystkim. jest tez pare ciekawych "smaczkow" , ale tego zdradzal nie bede. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 O tyle co latanie śmigłowcami/samolotami jest naprawdę OK w porównaniu do np. GTA IV o tyle jazda samochodem/motorem to jakaś kpina, fabuła mega kiepawa, zadania nie wciągają w ogóle tak naprawdę to głównych misji jest może z 6-8 gdyby nie to że są one zablokowane, a odblokowanie polega na nabijaniu punktów chaosu to przejście gry zajęłoby z 2-3 godziny. Wracając do punktów chaosu o na początku fajne rozwal to rozwal tamto, ale ileż można w kółko te same wsie, miasto wygląda jak polska wieś z paroma wieżowcami. Nie wiem jak można porównywać tą grę do GTA IV, jedyne co w JC2 jest fajne to widoki, zróżnicowanie terenu (oprócz wiosek i miast) oraz sterowanie pojazdami latającymi i pływającymi, no i komiczny/kosmiczny harpun ala Scorpion z Mortal Kombat (dziwny zbieg okoliczności z tą ksywką w JC2). Gra jest fajna, ale na pierwsze parę godzin, później coraz większa nuda, nabijanie punktów chaosu tylko do odblokowania głównych misji i oby to jakoś skończyć. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg147 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 od 13 lat ?? woow to chyba nie wiesz co straciles ... nie mowie ze just cause jest kiepskie- tez mialem 40h zabawy :) ale przez 13 ostatnich lat duuuzo ciekawszych gierek sie pokazalo :) ja ukonczylem watek fabularny i tylko 36 % :P pobawie sie jeszcze w achiewmenty i pozegnam sie z gra ;p To jakie to gry mnie ominęły, coby można było w nie grać aż tak długo i po 20h nie znudzą? Z Just Cause 2 wytrzymałem rekordowa ilość czasu, a odnosząc się także do GTA , to nie skończyłem ani jednej części z czego pewnie w GTA 1 grałem najwięcej, bo kiedyś bez neta to się grało co się akurat miało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 (edytowane) ciezko powiedziec, bo 13 lat to kupa czasu i to czasu w ktorym rynek gier rozkwital. zalezy jakie gry brac pod uwage , czy rpg czy fps czy chociazby jakies mmo. nie wiem co lubisz i jakie tytuly CI podac wiec powiem na swoim przykladzie. fallout 1-2 , gothic 1-2 , (tytulow duzo wiecej by sie znalazlo) mysle ze spokojnie 200h peklo quake 1-2 , ut , nie sposob zliczyc ile godzin rozgrywki sieciowej starcraft , c&c generals , jak wyzej TDU , trackmania nations , jak wyzej lineage 2 , hehe tutaj to w tysiacach mozna liczyc :) znajdzie sie jeszcze kilka konsolowych pozycji ale ich wymienial nie bede Edytowane 5 Maja 2010 przez Macias666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg147 Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Gier sieciowych nie brałem pod uwagę (bo grałem tylko w Q III i CS) porównując je do jednorazowego przejścia kampanii w JC2. Jedyne do czego wstyd się przyznać, to do tego, że nie przeszedłem Gothica I, tylko dlatego, że wpierw przeszedłem G II i do jedynki nie dałem rady się przyzwyczaić. JC2 na pewno drugi raz nie będę przechodził, ale jeśli brać pod uwagę gry które przechodziło się kilka razy i nie były sieciowymi to GII wraz z NK po 8 albo 9 przejściach faktycznie bije rekord spędzony przed grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 casyno, jak rozbroic te ladunki? klkam i klikam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) podejść, wcisnąć USE (E) i po kolei liczby, które się pokażą. Edytowane 14 Maja 2010 przez DuG1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...