adamlop Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Zjechałem na 174.70 i jest bez kropek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Brak nvdispnvu.dll mi wywala przy instalacji 174.74xp 32bitBrakowało , ale nvdisp.nvu i tylko w wersji pod xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 u mnie po instalacji 174.70 NA XP SP2 po instalcce rtpzy ładowanei sysa ekran śmeirci i restart wieć lipka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebas250 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 a co polecacie do visty 64bity? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) u mnie po instalacji 174.70 NA XP SP2 po instalcce rtpzy ładowanei sysa ekran śmeirci i restart wieć lipka :(Wejdź w C:/windows/system32 i zmień nazwę pliku nv4disp.dll na np. nv4disp1.dll i ładuj sterownik nowy -potem to co zostanie "gratis"(czyli ten ze zmienioną nazwą") teleportuj w niebyt czy przestrzeń kosmiczną(co kto lubi).Powinno pomóc.Ja tak robię -chyba o skutek modXP u mnie(konkretnie mx6).Też depesze od Billa niebieskie były...Napisz czy pomogło -może ktoś skorzysta. Edytowane 31 Marca 2008 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) pojawily sie 174.74 WHQL - obsluguja tylko karty z seri 9 imo to pewnie jest to samo co wczesniej tylko dodany WHQL i obsluga 9800GTX btw. ktos testowal 171.37 WHQL? bo ostatnio takie sie pojawily, chyba troche starsze od 174.74 - jednak najnowsze z 171 :) a te u mnie sprawowaly sie najlepiej @EDIT przetestowalem te 171.37 i sa najwydajniejsze w marku 05/06, w 01/03 lekko ustepuja 171.23 :) na tych driverach tez nie haczy Pro Street jak ktos nie ma patcha... stery datowane na 19 marca wiec tylko o 5 dni starsze od 174.74 - po testach zostaja u mnie 171.37 Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Dawno nie zmieniałem sterowników do karty 8600GT , co proponujecie dobrego do UT3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 wszystkie powyzej 169.21 :) ja polecam przetestowac 169.44/171.23/171.37 i 174.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Dawno nie zmieniałem sterowników do karty 8600GT , co proponujecie dobrego do UT3 ? http://www.alcomsplace.com/ut3_bench_force...ivers.htm#table Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) w UT 3 czy jest te avg 65 czy 69 :D to i tak moim zdaniem nie jest roznica :) chociaz jest tak jak powiedzialem, najgorzej sprawuje sie najstarsze drivery :] Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Dodane 169.47 XP/Vista oraz 171.37 Vista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 (edytowane) Dzięki i...o kurde.Możemy chlapnąć browca kiedyś.To samo miasto(coś słabo reprezentowane w sieci :cry: ).Osobiście używam Twoich lekko muśniętych 174.74.Nie mierzyłem FPSów -po prostu fajnie na nich sie gra i mam wrażenie ,że taki Carbon jest na nich płynny jak wcześniej ale bardziej....jedwabiście?Nie wiem jak wytłumaczyć ale skoro mam sprzęt do gier to w nich odczucia są dla mnie priorytetem. Edytowane 4 Kwietnia 2008 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Tak czytam,czytam i kurcze nie wiem co wybrać.Gram najczęściej w Wiedźmina,Call of Duty,NFS PS używam sterów 171.23 by Side.W wiedźminie mam takie poziome paski,karta nie podkręcana.Tylko procek ,ale przeszedł Orthosa ma prio 9. Dlatego proszę o poradę co do sterów. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) pojawily sie dzisiaj 174.82 - wiec czekamy na modyfikacje side :) Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Side poproś admina o możliwość wstawienia do siga tej swojej stronki z Twoimi driverami, bo byloby to bardzo przydatne. Albo daj adres do niej w pierwszym poscie kazdego Twojego tematu. Pozdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 a co polecacie do visty 64bity? dołączam się do pytania, czy któreś ze sterów nadają się bo te oryginalne od producenta to lipa na razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiltel Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Mam pytanko do kolegi sideband a mianowicie czy ty modyfikujesz tylko sam plik instalatora inf aby była zgodnośc nowych sterów ze starszymi kartami czy tez wprowadzasz także jakieś modyfikacje w samym sterowniku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 dodaje modyfikacje, przynajmniej we wszystkich starszych byly :) + stery o wiele mniej zajmuja (maja wyciete wszystkie niepotrzebne rzeczy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Wystarczy popatrzeć na rozmiar plików by dość do wniosku , że w plikach też jest coś grzebane :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Czizys... I które stery są najlepsze pod 8600GT? Aktualnie korzystam z 171.23, a widzę, że od czasu ich wydania wyszła już cała lista nowych driverów :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Na pierwszy rzut zapodaj 171.37 , a potem 174.74 i 169.47. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ja nie polecam 174.82... testowalem w weekend i jakies takie nieciekawe, kilka gier mi sie wysypywalo (wysylaj/nie wysylaj itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) uzywam oficjali 174,74 ze zmodowanym infem, twoje side to bety?czy z whql brałeś? sie zastanawiam czy je wrzucic na ruszt...174.37 miały jakies braki plikow podczas instalowania. Edit za cholere nie moge nic sciagnac z tej strony uploading... trzeba sie rejestrowac czy jak?ciagle mam bym czekal, naciskam download i znow czekaj 1,5min... Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ile razy można powtarzać , beta i whql to ten sam sterownik. Stery whql pokazują się póżniej , bo nadanie certyfikatu trwa jakiś czas. Nadanie whql nie oznacza , że sterownik jest cacy :wink: Co do błędów to były w 171.37 , 174.37 nie istnieją :wink: . Część sterowników poprzerzucam na serwer i nie będzie problemu ze ściąganiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) pojawily sie 174.85, jeszcze nie testowalem :) pozniej napisze co i jak :P mam nadzieje, ze po lipnych 174.82 te sa lepsze... Edytowane 11 Kwietnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ile razy można powtarzać , beta i whql to ten sam sterownik. Stery whql pokazują się póżniej , bo nadanie certyfikatu trwa jakiś czas. Nadanie whql nie oznacza , że sterownik jest cacy :wink:Na tej zasadzie jak liżący zad pracownik nie jest wcale najlepszy :wink: .Te 174.85 znalazłem na razie tylko dla Vista.Cały czas używam 174.74 by Side i jest ok.Ostrowiak -kiedy walimy do baru je oblać?Wiesz ,że tych placówek u nas nie brakuje :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Nawet jakbym chciał to się nie napijemy , bo biore leki i najbidniej za dwa miechy odstawie :wink: . Co do sterów 174.85 to wygląda , że są niezłe , ale akurat ta wersja chyba jest tylko pod viste. Pod vistą mają znacznie więcej do poprawy , nvidia to chyba nie ma co robić i kombinuje jak koń na wrotkach - przemianowali stery z Forceware na Geforce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 robię format i nie wiem czy trzymać się 169.47 czy skakać na coś wyższego, wyszło ostatnio coś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 no wlasnie teraz zauwazylem, ze te 174.85 sa pod Viste... a zapowiadaja sie niezle po opiniach na guru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bam1981 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 pojawily sie 174.85, jeszcze nie testowalem :) pozniej napisze co i jak :P mam nadzieje, ze po lipnych 174.82 te sa lepsze... ja miałem tylko problem z modyfikacja INF do tych w.w.(po instalacji i restarcie nadal miałem standardowe drivery...)w koncu jednak sobie poradziłem za 3 razem wziałem INFY z 174.74 XG i działają świetnie...obecnie ich uzywam... fajnie za cynk ze już są nowsze... pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...