mattis Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Siemka Wpadłem na pomysł, trochę dziwny ale podzielę sie nim z Wami.Otóż co myślicie o stworzeniu gazetki PurePC w formacie PDF? W niej znajdowałoby sie np Dział Pamięci a tam testy,mini recenzje zrobione przez użytkowników forum, to samo z procesorami,mobo itd. W dziale co kupić by sie doradzało jaki zestaw najbardziej optymalny za daną kwotę pieniędzy itd.Z każdego działu z forum po trochu i by było ciekawe.TO narazie bardzo ogólny pomysł co dokladnie by tam bylo to pożniej trzebab by zdecydowac, najpierw trzeba zobaczyć co Wy o Tym myślicie.Myślę że To By rozreklamowało Forum.PurePC.PL i nie tylko:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 już widzę ten las rąk chętny do redagowania gazetek... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Tylko propozycja nic wiecej na razie:P Ale można bylo sie domyślić ale co tam spytać sie nie zaszkodzilo:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Pomysl bardzo fajny i oryginalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Tylko po co, skoro to wszystko jest dostępne na forum i do tego zawsze aktualne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Przecież Forum jest swojego rodzaju gazetką. I do tego można poprawiać błędy użytkowników w testach i reckach ;) Masz przyklejone tematy do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Myślę że To By rozreklamowało Forum.PurePC.PL i nie tylko:)Chcesz to rozsyłać mailem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Nie rozsyłać:P A po co? Ale zauważcie ile tematów jest pisanych bez żadnego przeczytania testów i pytanie sie o to co już jest na forum.A taka gazetka by zbierała wszystko w jedną "kupe":P Ale widzę ze nie bardzo sie podoba wiec spoko bez nerwów to tylko propozycja:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 I myślisz, że w dobie internetu real-time ktoś to będzie czytał? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 A ja wiem tego sie nie dowiemy dopóki sie nie spróbuje:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 To się nie dowiemy... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 No to sie nie dowiemy:P Muszę coś lepszego wymylić:P Pozdro:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...