BLANTMEN Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 http://phake.w.interia.pl/kubus.htm Hahahaahahahahahahahahahaaaaaa ROTFL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 heheheh dobre :lol: :D ah ten kubus :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 To bije na glowe wszystko: http://www.kpzone.prv.pl/ Dzial przygody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 komuś się bardzo nudziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Ta strona feluka otworzyła mi się lecz jest cała koloru białego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 :lol: :lol: ale sie usmialem :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 to jest stare jak świat już z dobre 5 lat to znam :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 To bije na glowe wszystko: http://www.kpzone.prv.pl/ Dzial przygody Dawnmo widzialem, zakosilem linka z #tweak. Przeczytalem cale i powiem-bardzo fajne :). A co do wierszyka to te niezly:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 wierszyk jest wyjebisty. rotfl :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Wierszyk calkiem calkiem. Pisany chyba na kacu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Kubuś ROXX !!! :lol: Kiedyś wydrukowałem sobie do szkoły syskie "magiczne przygody". Czytalismy na matematyce, ale niestety babka nam to wzięła, i kazała się po to zgłośić rodzicom :? Ale oni odebrali to w miare dobrze - poczytali sobie tesh :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Wierszyk nie do wyje...chania ;). Dzieki niemu dostalem natchnienia i w weekend chyba ide pić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 To bije na glowe wszystko: http://www.kpzone.prv.pl/ Dzial przygody ano, kiedyś był na przygody.republice.pl, ale je zdjęli... hie, hie, polecam, sam jedna napisałem... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 To w chacie mam cos lepszego dokładnie na pc caly film kubusia puchatka z polskimj podkladem wypassssssssssssss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 To w chacie mam cos lepszego dokładnie na pc caly film kubusia puchatka z polskimj podkladem wypassssssssssssssMam dokładnie to samo :twisted: Full wypas !!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 a widzieliscie bajki o kubusiu z podlzozonym glosem ??? ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ja gdzies mialem jeden odcinek :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 a widzieliscie bajki o kubusiu z podlzozonym glosem ??? ;D ajki?? Przecież to jest siano!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja sie zgadzam tu ze wszystkimi ze kubus to wielka sciema jest to takie gó**no no takie ze to nie jsts smieszna ale zalozne kurde felek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 hehehe :) dlugie ale wypashehehe :) dlugie ale wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Ja z "Magicznych Przygód..." najbardziej lubię chasło: A kiedy ostatni Rumun udał się do Krainy Wiecznych Żebrów ROTFL!! Wieryszk też wypas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 buahahahhaah LOL ale jazda :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ghyhyhy... dobre! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 GHyhyhyhyh kurde ten kubys puchatek coraz badziej mi sei niepodoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Value szybko zmieniesz zdania :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 badz tak madry i pisz wiersze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...