poca Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Mogę przyjść z tata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 daj sobie 10% poca, za post nie wnoszący nic do tematu. klimat w grze porażający, efekty dzwiękowe na dobrych głośnikach potrafą nieźle wystraszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) daj sobie 10% poca, za post nie wnoszący nic do tematu. klimat w grze porażający, efekty dzwiękowe na dobrych głośnikach potrafą nieźle wystraszyć. Nabylem dzis Dead Space i musze powiedziec, ze atmosferka jest CIĘŻKA!! Grafa jak grafa, dobra, ale nie miażdzy. Natomiast udźwiękowienie to coś cudownego, ta muzyczka napawająca niepokojem i te odgłosy, szczególnie na większych przestrzeniach gdzie słychać jak niesie krzyki i odgłosy po dużych korytarzach. Ostro naprawde!! O przeciwnikach nawet nie wspominam. Polecam!! Edytowane 25 Października 2008 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Trzeba będzie pomyśleć nad jakimś dobrym 5.1 do X360, albo zagrać w wersje na PC. Taniej by było na PC, ale na X360 już zamówione i zapłacone. Wciąż czekam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Też zamówiłem ale kurier nie raczył się dzisiaj zjawić :( . Mam nadzieje, że w poniedziałek dorwę grę . maSTHa, byłeś już w tych anty grawitacyjnych pokojach ? Jak wrażenia ? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Też zamówiłem ale kurier nie raczył się dzisiaj zjawić :( . Mam nadzieje, że w poniedziałek dorwę grę . maSTHa, byłeś już w tych anty grawitacyjnych pokojach ? Jak wrażenia ? <_< Nie, jeszcze nie byłem, ale mowiac szczerze to szybko tam sie chyba nie pojawia, bo mowiac kolokwialnie robie pod siebie. Nie wiem na ile normalnie przewidziany jest ten tytul, ale u mnie to chyba wyjdzie ze 2 razy wiecej, bo kazdy winkiel to zoladek w gardle...Klimat jest masakryczny, doslownie i w przenosni!! Ale przyznam, ze sterowanie daje rade i w ogole pare patentow sie sprawdza, a czytalem, ze np w wersji PC maja chlopaki jakies ale do sterowania (opoznienia etc.). Gram w tej chwili wlasnie i gdyby nie panna obok to bym rzucil pada w cholere i poszedl spac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Ja zaraz załączam, będzie hardcore o tej porze, plus to, że dzisiejszej nocy będziemy godzinkę do przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 No mogłem w końcu zasiąść i pograć chwilkę (grę mam już od poniedziałku). Spodziewałem się po tej grze czegoś więcej, a okazało się że przerosła moje oczekiwania. Grywalność i klimat wylewa się z TV litrami. Już początkowa scena jak jesteśmy w pomieszczeniu obok i widzimy zza szyby scenę z tym kosmitą (tym czymś) mnie przyprawiła o lekkie dreszcze. Później już jest tylko lepiej. Pograłem może 15 minut, bo dopiero w weekend będę miał na tyle sił, by sobie spokojnie w to pograć. Oczywiście zamierzam grać w nocy ze słuchawkami na uszach, ale czy dam radę i mi pikawa nie wyskoczy tego nie wiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Spodziewałem się po tej grze czegoś więcej, a okazało się że przerosła moje oczekiwania. ;)Zdecyduj się;) Ja pograłem ok 2 godz. i też uważam, że gra jest świetna, choć nie straszy mnie tak jak niegdyś straszył mnie Doom 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Rozdział 9 rozpoczęty :D Super, wciąga. im dalej brnę tym jeszcze więcej oczekuje i gra spełnia moje zachcianki. Polecam przed zagraniem, oglądnięcie sobie Downfalla, będziecie mieli zupełnie inny pogląd na pewne kwestie. Bez tego filmu fabula gry nie była by tym czym jest po filmie, wciąga jeszcze bardziej, trzyma mnie lepiej przy grze niż grafika czy dźwięk. Ostatnio sciągnałem sobie nowy kombinezon z xbl. Isaac przybiera barwy xboxa. W sumie nawet fajnie się on prezentuje, tylko można odnieść wrażenie, że ma on jakiś wbudowany wybielacz gdy zobaczymy jak po ostrej rzeźni z oprawcami nie ma na nim ani jednej plamy... krwi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 szkoda ze isaac to nie mowa. bardzo bym chcial zeby reagowal na to co widzi i go otacza. zapewne bedzie umial gadac w nast. czesci. co do gry to syci po calosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 szkoda ze isaac to nie mowa. bardzo bym chcial zeby reagowal na to co widzi i go otacza. zapewne bedzie umial gadac w nast. czesci. co do gry to syci po calosci ;)Jest tak zszokowany dziejącymi się w około rzeczami, że aż mu mowe odebrało. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Gra zaliczona. Na końcu chciałbym pozdrowić Nicole, dziewczynę naszego głównego bohatera przez którą nawaliłem w bryczesy. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "lepiej zajrzyj po ukonczeniu gry" N -ew arrivals I -ntensive care C -ourse correction O -bliteration imminent L -ethal devotion E -nvironmental hazard I -nto the void S -earch and rescue D -ead on arrival E -nd of days A -lternate solutions D -ead space Są to nazwy leveli w języku angielskim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Giera niesamowita, właśnie przechodzę ją na najwyższym lvlu :) . Co do spoilera - : O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 obejrzalem film i czas niedlugo zaopatrzec sie w gre,a film zrobiony swietnie idealnie w moim guscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Giera niesamowita, właśnie przechodzę ją na najwyższym lvlu :) . Co do spoilera - : O Na high czy kontynuowałeś sejwa? Bo gdy daje "nowa gra" to nie widzę nigdzie tego "niemożliwego" poziomu trudności. A korci mnie ten high endowy acziwment za 150GS ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Z tego co wiem masz możliwość wyboru najwyższego poziomu tylko jeden raz po przejściu gry. Gdy załóżmy przeszedłeś grę i wyłączyłeś ją to poziom trudności znika :P Musisz wybrać ten poziom od razu po napisach końcowych. Mnie dziwi dlaczego wszystkie ulepszenia i przedmioty znikają :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Nom, niestety trzeba wybrać poziom od razu po zakończeniu gry . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) Z tego co wiem masz możliwość wyboru najwyższego poziomu tylko jeden raz po przejściu gry. Gdy załóżmy przeszedłeś grę i wyłączyłeś ją to poziom trudności znika :P Musisz wybrać ten poziom od razu po napisach końcowych. Mnie dziwi dlaczego wszystkie ulepszenia i przedmioty znikają :(Coś się nie zgadza. Zrobiłem tak jak piszesz ;] po skończeniu gry wybrałem nową rozgrywkę i nie widziałem tam trybu "niemożliwego". Znowu gdy wczytałem sejwa, który po ukończeniu gry nazywał się "GRA UKOŃCZONA" zacząłem od nowa z pełnym ekwipunkiem i upgrade. Serio nie wiem jak to przegapiłem ale miałem wrażenie, że ten poziom trudności aktywuje się po wczytaniu sejwa GRA UKOŃCZONA, samo posiadanie pełnego ekwipunku mi to zasugerowało. Edytowane 3 Listopada 2008 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Poziom niemożliwy jest naprawdę niemożliwy :razz: . Byle jaki kosmita może jednym ciosem nas zabić.. Teraz w końcu trzeba dbać o każdy nabój i gra zyskała jeszcze więcej klimatu :) . Jak dla mnie ocena 9/10 a z poziomem niemożliwym 9+/10 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Świetna gierka, też zaczynam Impossible :) Jeżeli faktycznie zabijają jednym ciosem to będzie ciężko :) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - ".." Co do Nicole to wiedziałem że coś się świeci, od razu jak się pojawiła to pomyślałem że to halucynacja, bo skoro wszyscy na statku mają to czemu Issac nie? Doktorek zabity pod koniec chaptera 11 również mamrotał do swojej niewidzialnej laski :) Niech mi ktoś powie, co to było to na końcu? Podskoczyłem na fotelu i nie bardzo mogłem się przyjrzeć... dziecko jakieś, czy co? btw. świetne to info z pierwszymi literami chapterów :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 A czy ktos moze kupil jakies dodatki do DS? Sporo tego jest, jakies kombinezony, jakies nowe bronie itd. Generalnie niezle, gra ma moze z miesiac a juz wypuscili DLC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja zassalem kombinezon elite ktory odrazu byl za free w magazynie i ma ogrom miejsca na ekwipunek, co do broni to sa one chyba tylko innego koloru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Również zassałem elite, ale dodatkowo zakupiłem Scorpiona. Myśle nad następnym, ale nie wiem co dokładnie dają. Przymierzam się do najwyższego poziomu trudności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 jak zabic to bydle z 3 mackami ktroe zanieczyszcza powietrze bo mam bardzo malo ammo. gdy wyjmuje macki po x2 to zostaje mi tylko bieganie w kolo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Hmmm tam leży ammo porozrzucane po pomieszczeniu z tego co pamiętam, bez guna to nie wiem czy da rade jakoś sie rozprawić z tym czymś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Możesz też, kinezą, rzucać w macki butlami wybuchającymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Dzięki Panowie :/ :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Szczerze, to nie wiem z czym macie problemy, ja prawie cala gre przeszedlem ze splitter gunem, byl najlepszy na wszystko. Tylko na bossow uzywalem go na zmiane z Line Racks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Miałem to samo, zacząłem inwestować w inne bronie ale nie ma to jak dobrze zupgradeowany splitter gun. Dwa tryby strzału robią z niego uniwersalną spluwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...