Skocz do zawartości
Zenfist

Revoltec Thermal Freeze Silver - Konkurent Dla Zalman Stg1 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dostałem paczkę od Revoltec a w niej nowinka - Revoltec Thermal Freeze Silver - parametry ma te same co Zalman, pudełko też. Jednak za tą samą cenę co Zalman STG1 3,5g (~25zł) dostajemy 6,0g pasty. Zalman będzie miał teraz ciężki orzech do zgryzienia w Europie :D Chyba, że przyśpieszą premierę STG2 :huh: ale nie wierzę w to jakoś B-)

Edytowane przez Zenfist

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie w jakiej hurtowni dostępny jest ten revoltec,pytałem w sklepie u siebie i mówią że nie mają tego nigdzie ale to już nie pierwsza taka sytuacja.Jak znalazłem hurtownie i powiedziałem że tam jest to od razu znaleźli :D.Proszę o info w action tego nie znalazłem.

Edytowane przez kurczak80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie same parametry i opakowanie? Opakowanie ma podobne, ale skład jest zupełnie inny [a parametry na stronie pochodzą od producenta, któremu jak wiadomo zawsze można ufać B)]:

"Revoltec Thermal Freeze Silver to pasta termoprzewodząca stworzona na bazie czystego srebra"

A Zalman nie zawiera ani grama srebra...

Swoją droga to chyba jedyna pasta na bazie srebra która nie przewodzi prądu :huh:

Swoją drogą to czy Revoltec zrobił w swojej historii cokolwiek dobrego? Czytam właśnie wyniki wyszukiwania dla "revoltec" na coolingu i nic nie widzę...

edit:

Upss... Mój błąd, szybkośrubki mają nawet ładne [szkoda że aluminiowe...]

Edytowane przez LiquidForce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi