apo5 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Oglądając filmiki na YT mam wrażenie, że tego nie poprawią. Np, podczas prezentacji driftu na słynnej trasie z forzy 1 również jest ten widok - obawiam się, że prezentacja odbywała się na pełnym buildzie więc tak już może zostać - odpukać w niemalowane :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 o/t ZTCP, to NFS2 SE miał wsparcie dla 3dfx (wiem, bo miałem ;)), a to screen chyba z wersji z software'owym renderingiem. W wersji odpalonej na Voodoo nie bylo widoku z kopkitu. Ten dzialal tylko jesli nie uzywalo sie Glide'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Też tak napisałem ;) (rendering softwareowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) Też miałem wtedy ŁuuDuu :) i na tej trasce jadąc w kanionie nie mogłem nacieszyć oczu wspaniałymi jak na tamte czasy efektami rozwalanych owadów na kamerze. :) mmm to były czasy. Wtedy też zakochałem się w XJ220. :D Edytowane 6 Października 2009 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Polacy nie dostaną darmowego DLC. http://polygamia.pl/Polygamia/1,95336,7121...w_do_Forza.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 No i w tym momencie anuluje preordera na kolekcjonerkę - niech płyną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 krótka piłka - które sklepy z UK wysyłają do PL i czy jest ktoś z trójmiasta kto chciałby wspólnie zamówić co by koszty przesyłki zmniejszyć? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Z Uk dobry sklep to http://www.gameplay.co.uk/ . Z Canday http://www.videogamesplus.ca/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) Lol - Gameplay.co.uk to już trzeci klon GAME.co.uk który widzę, ta sama firma ma przynajmniej trzy różne sklepy, bo jeszcze jest GameStation.co.uk. Ja złożyłem pre-order w GAME, drogo bo 58 funtów łącznie z wysyłką, no ale przynajmniej wszystko po angielsku i będą wszystkie kody. Swoją drogą ten DLC o którym mowa dotyczy wszystkich edycji FM3, kolekcjonerka dostanie jeszcze 10 dodatkowych aut. EDIT. Oficjalna lista aut - http://forzamotorsport.net/en-us/ForzaMoto...t3/Carlist.aspx Edytowane 7 Października 2009 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) krótka piłka - które sklepy z UK wysyłają do PL i czy jest ktoś z trójmiasta kto chciałby wspólnie zamówić co by koszty przesyłki zmniejszyć? ;)Do Polski wysyla chociazby Game.co.uk, jesli ktos nie zlozyl zamowienia, a ma ochote, to zbieram chetnych. Ilosc miejsc ograniczona, bo wysylaja max 1kg czyli pewnie ze 4 pudelka max. Jak cos to PW. edit. Sory, 3 osoby max czyli 2 sloty wolne. Zapomnialem, ze suma musi wynosi ponizej 200funtow. edi2. 1 miejsce wolne. Calosc wyjdzie jakies 255+10 za przesylke juz w Polsce (no chyba, ze odbior w Wawie). Edytowane 7 Października 2009 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 No i w tym momencie anuluje preordera na kolekcjonerkę - niech płyną. +1 Jednak limitkę dalej kupuję, ale w bardziej cywilizowanym kraju. Jak generalnie leję na brak PL live'a, to te zagrania z wyciąganiem bonusów z pudełek (już bodajże w Too Human mi czegoś brakowało w PL wydaniu) są poniżej krytyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 niech mnie ktoś oświeci jaki jest sens zamawiania gry w UK skoro w Polsce wydanie kolekcjonerskie będzie za ok 219zł. W niektórych sklepach jest już zapowiedź i taka cena właśnie figuruje. Normalne wydanie ok 179zł.A może czegoś nie wiem? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Wystarczy czytac: kolekcjonerka w PL nie bedzie miala w sumie 20 fur (DLC+Vip), w wersji standardowej brakuje 10 (DLC). Tera jasne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 No to bzdura całkowita, że tak wyszło, najbardziej szkoda: 2008 Aston Martin DBS 2009 Chevrolet Corvette ZR1 2007 Ferrari 430 Scuderia 2007 Lamborghini Gallardo Superleggera 2007 Porsche 911 GT3 RS (997) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) Wiesz szkoda nie szkoda, roznica w cenie to 30 złotych, a jesteś do przodu o 20 fur. IMO deal warty doplaty. BTW. Nie chciało mi sie już czekać na 3 osobe i zlozylem zamowienie, 1 sztuka nadal jest wolna, jak cos to PW. edit. Sory, 21 fur, w sieci Game masz ekstra M3 E92 Game.co.uk Edition :lol: edit2. Wolnych miejsc brak. Edytowane 7 Października 2009 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Te dwa wozy GAME daje tylko dla rezydentów UK, więc niestety M3 i R8 nie dostaniemy, chyba że to tylko taka oficjalna przykrywka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 A widzisz ta emotke na koncu zdania o tej dodatkowej furze? Tyle mnie wlasnie obchodzi ta M3-ka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Jeśli jeszcze te 21 aut sprzedamy na czarnym rynku, to z 30PLN zrobi nam się kilka mln PLN zysku. Tak, to jest dobry deal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garstek Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Szukam jeszcze 2-óch chętnych osób na zamówienie LCE z Game.co.uk (przesyłka realizowana dzięki uprzejmości Mastha). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 No to szykuje się nam mocna ekipa do ścigania, nice! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Co sądzicie o liście samochodów? Ja trochę zacząłem marudzić (jak to polak ;) ) że nie ma takich firm jak chociazby skoda czy niektorych modeli jak chociazby ford mondeo. Jest pewien niedosyt bo wiem ze w gran turismo bedzie mozna pojezdzic furami, które na codzien widać na ulicach a w forzie jak widać nie wszystkim. Niby szczegół - ale jak by cieszył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 jestem z Wawy, piszę się na 1 sztukę ściąganą z UK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Co sądzicie o liście samochodów? Ja trochę zacząłem marudzić (jak to polak ;) ) że nie ma takich firm jak chociazby skoda czy niektorych modeli jak chociazby ford mondeo. Jest pewien niedosyt bo wiem ze w gran turismo bedzie mozna pojezdzic furami, które na codzien widać na ulicach a w forzie jak widać nie wszystkim. Niby szczegół - ale jak by cieszył ;)Stary, nie przesadzajmy ;) Z jednej strony chcialbym faktycznie smignac sobie furka, ktora jezdze na codzien...ale z 2 strony, ja wlasnie mam na codzien, wiec wole sie skupic na czyms co raczej nie zawita u mnie w garazu (np taki 370Z Nismo ;) ) Poza tym line-up jest tak obszerny, ze bankowo kazdy znajdzie cos dla siebie. Skody moze nie bedzie, no ale coz, ja nad tym nie ubolewam....(no dobra, Swift Sport moglby byc :oops: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 apo5, ztcp, będzie chyba Focus ST, czyli zdecydowanie przyziemna zabawka, których jest sporo. A mdo ST prowadzi się niemal tak samo, tylko bardziej ospale. Ma być też c30 t5 (więc praktycznie Focus ST), troszkę innych mniej lub więcej standardowych pojazdów pewnie będzie. A w GT5 co za skoda jest? Yeti 2.0tdi? :D Czy jakaś rajdowa odmiana fabii? Jedno i drugie mało kręcące ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) http://reviews.teamxbox.com/xbox-360/1778/...otorsport-3/p1/ Recka na Team Xbox. Jest dobrze? ^_^ BTW. Moze ktos potwierdzic, jak to jest w tym darmowym DLC (nie VIPowskim). Na jednej stronie jest napisane, ze w kazdym NOWYM pudelku bedzie kod na DLC, ale na innych stronach widnieje, ze bedzie je mozna zassac TYLKO w dniu premiery. A jesli tylko w dniu premiery to czy preordery beda zalatwiane jakos mailowo czy cos? Ma ktos potwierdzone info na ten temat? Edytowane 8 Października 2009 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garstek Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Czytając info z oficjalnej strony (http://forzamotorsport.net/en-us/ForzaMotorsport3/Day_One_DLC.aspx) wydaje mi się, że kod (token) będzie miał każdy. Tylko, że wykorzystać go można będzie tylko 27 października. Cytat: "On Oct. 27, this pack will be exclusively available via a one-time-use token card included in every new copy of “Forza Motorsport 3.”" W razie czego, niech ktoś mnie poprawi :P EDIT: Zostało jedno miejsce na zamówienie LCE z Game.co.uk. Chętnych proszę o PW. Pozdrawiam Garstek Edytowane 8 Października 2009 przez Garstek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Hmm no wlasnie W TYM DNIU czy OD TEGO dnia? Troche tego nie kminie, bo wychodzi na to, ze tylko osoby ktore rusza tylek do sklepu i beda mialy gre w dniu premiery beda mogly zassac dodatek co dla mnie jest jakas totalna paranoja. Jesli jednak bedzie tak, ze tylko tego dnia, to miejmy nadzieje, ze stuff dojdzie na czas :( "It may be so scalable from accessible to hardcore that everyone from your grandma to Michael Schumacher could enjoy it." - to zdanie z podsumowania podoba mi sie najbardziej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Wydaje mi się (mimo, że jest to bezsensu), że chodzi wyłącznie o 27.10- jest "on", a nie "from" czy np. "since". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) tu raczej chodzi o to, ze bedzie dostepny od tego dnia, gdyby bylo "will be available only on" to znaczylo by tylko w ten dzien Edytowane 8 Października 2009 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Forza 3: Point to Point races IGN - 9.4 (Outstanding) 9.5 Presentation A simple, but easy-to-use menu system, loads of options, and a British narrator. Score! 9.0 Graphics Some great car models and it runs smoothly for the most part. The lighting isn't perfect, and neither are some of the damage effects. 9.0 Sound The cars sound great, the crashes are okay, and the music is weak. 9.5 Gameplay A fantastic racing game with superb controls. The only issues are the limited difficulty range and that the career mode gets tedious towards the end. 10 Lasting Appeal A deep and engrossing career mode matched by highly customizable multiplayer. 9.4 Outstanding OVERALL (out of 10 / not an average) Edytowane 8 Października 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...