czullo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 wszystko jest juz na torrentach :D i tyle po waszej EK :P 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) wszystko jest juz na torrentach :D i tyle po waszej EK :P Istnieje pewna grupa ludzi ktorzy chca miec legalnie, nie posuwajac sie do zlodziejstwa... :wink: Edytowane 11 Maja 2012 przez Strongmen 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Istnieje pewna grupa ludzi ktorzy chca miec legalnie nie posuwajac sie do zlodziejstwa... Kolego proponuje przestudiować Kodeks Karny ŚCIĄGANIE utworów muzycznych w Polsce jest legalne. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Pisales o zawartosci EK - w ktorej sklad wchodzi rowniez Behind scens - to tez jest legalne? Tak naprawde chodzi nie o to, ze ktos sobie cos sciaga - to kazdego indywidualna sprawa. Ja chce miec na osobnych Plytach Soundtracka + BH oraz dodatki materialne ktorych z torrenta juz nie sciagne. T/j mowie nie ma co Hejtowac, ze ktos kupuje EK - to jego sprawa, tak samo jak jeden kupi na polskie drogi Porshe a inny Poloneza Wolny kraj, wolnosc wyboru i ceny. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Tu nie tyle chodzi o samo przesłuchanie soundtracka, będzie też w grze, można sobie z plików gry będzie to wyciągnąć (legalnie). W EK chodzi o to, że masz oryginalną płytę, pudełko do niej, listę utworów, wszystko w ładnej oprawie. Za to się płaci, myślę że akurat chętni nie kupują tego żeby tego na okrągło słuchać, ale żeby zwyczajnie posiadać oryginalne "limitowane" cd. To się nazywa kolekcjonerka nie bez powodu :) To trochę jak powiedzieć do kogoś kto zbiera autografy, że po co to kupił, można sobie w necie wyszukać i wydrukować.. Edytowane 11 Maja 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) czullo to wyślij mi na pw z łaski swojej bo jakoś nie widzę. edit: czullo już się nie odezwał. Chyba zwieracze mu puściły. Jak dla mnie czullo to kolejny troll. Edytowane 11 Maja 2012 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) na glownej diablofans.com jest troche wiecej screenow z poradnika brandygames no nie moge, sa fopty itemow ale w takiej jakosci ze ni *** nie da sie nic przeczytac. ktos to robil chyba specjalnie <_< Edytowane 11 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Ale tracą wszyscy bo cena rośnie. Edit: to znajdź mi EK za 350 zł skoro nie potrafią szukać. 2 sztuki Ci mogę wysłać we wtorek jak mi zapłacisz za nie po 500zł, jest tego mało owszem, bo bizzard przywalił w ciach!a i na Polskę poszło 50% nakładu który był założony z początku, temu też sklepy netowe odwołują zamówienia i temu też robi się taki szum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) skalowanie HP/dmg potworow Normal# Players HP% Damage%1 100% 100%2 175% 100%3 250% 100%4 325% 100%Nightmare# Players HP% Damage%1 100% 100%2 185% 105%3 270% 110%4 355% 115%Hell# Players HP% Damage%1 100% 100%2 195% 110%3 290% 120%4 385% 130%Inferno# Players HP% Damage%1 100% 100%2 210% 115%3 320% 130%4 430% 145% Edytowane 11 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Wynika z tego ze im wyzszy poziom tym bardziej oplaca sie grac solo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) a jak masz wielkie cojones i szybkie buty to grasz z kumplami :) jestem sfrustrowany tymi fotami na diablofans. Nie moge uwierzyc ze w 2012 roku takie wazne info ludzie wklejaja w takiej gownianej jakosci. Edytowane 11 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 a jak masz wielkie cojones i szybkie buty to grasz z kumplami :) jestem sfrustrowany tymi fotami na diablofans. Nie moge uwierzyc ze w 2012 roku takie wazne info ludzie wklejaja w takiej gownianej jakosci. faktycznie trochę bez sensu bo nic wyczytać nie można całkiem sporo tego wszystkiego jest setów i ogólnie wszystkiego, chyba nuda w grze szybko nie nastąpi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 a jak masz wielkie cojones i szybkie buty to grasz z kumplami :) jestem sfrustrowany tymi fotami na diablofans. Nie moge uwierzyc ze w 2012 roku takie wazne info ludzie wklejaja w takiej gownianej jakosci. Bo to są chyba foty nie na zasadzie "zerknijcie i skorzystajcie" tylko "patrzcie, jaki jestem zajebisty i mam fajny poradnik". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 masa ludzi ma CE, ale nie potrafi iso zrobić np., o kompresji nie wspominając zrobienie ostrego zdjęcia to już też wyższa szkoła jazdy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 gdyby byly ostre fotki to by nikt nie kupil tego poradnika :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Ten poradnik ma chyba wersję cyfrową, która będzie updateowana. Ale w praktyce ma tylko wartość spoilerową, ewentualnie kolekcjonerską, po iluś latach będzie zawierał dane z pierwszej rewizji gry. Są chyba takie poradniki do wowa dość stare już. Po premierze staje się bezużyteczny, jako że dużo lepsze poradniki powstaną, zresztą kto w ogóle korzysta z czegoś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 "hej, mam najnowszego ajfona i zrobie wam fotki wbudowanym aparatem z funkcja 20 milionow bezuzytecznych pikseli" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Collectors Edition Unboxing Yogscast style :D http://www.youtube.com/watch?v=Oymrqt3KKmk&feature=g-u-u 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) (Spoiler) Diablo III - Boss Health and Information - DiabloFans.com Edytowane 11 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 albumik robi wrażenie :) ...ale czaszka z wetkniętym pendrivem wygląda komicznie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 szkoda że tych albumów nie sprzedają oddzielnie, chętnie bym sobie taki kupił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 jak ktos chce link do OST to niech sie do mnie usmiechnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Ten poradnik ma chyba wersję cyfrową, która będzie updateowana. Ale w praktyce ma tylko wartość spoilerową, ewentualnie kolekcjonerską, po iluś latach będzie zawierał dane z pierwszej rewizji gry. Są chyba takie poradniki do wowa dość stare już. Po premierze staje się bezużyteczny, jako że dużo lepsze poradniki powstaną, zresztą kto w ogóle korzysta z czegoś takiego. Trudno będzie o lepszy poradnik od oficjalnego BradyGames... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Srsly? Poradnik do Diablo? :lol: Podstawy będą banalne, mechanika gry wyklucza przekombinowane buildy i możliwość pomyłki przy nich, a ew. theorycrafting którego i tak nie będzie w poradniku, będzie się pojawiać z czasem na forach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Nie wiem, co w nim będzie, ale ma on 400 stron formatu A4 ;) Akurat theorycraftingu bym się w nim spodziewał, tak samo jak rozpiski co gdzie jest dropowane z jakim prawdopodobieństwem itd. (patrząc po ich poradnikach np. do jRPG). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Dobre forum >>> ten poradnik :P (spora część tego poradnika już jest w interncie, głównie tabele z affixami) Raz, że forum będzie najaktualniejsze, to zawsze ludzie znajdą znacznie więcej detali, nie ma nawet co porównywać. A jako sama baza danych, błyskawicznie powstaną strony zawierające jeszcze więcej szczegółowych danych z gry (wszystkie tabele ze statystykami). Potrzeba tylko rozszyfrowanego klienta gry (czyli premiery), wtedy zacznie się "datamining". Edytowane 11 Maja 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Dokładnie: theorycrafting to dalej jest craft, czyli próba odszyfrowania pełnej mechaniki na podstawie grania w gotową grę, a nie jakichś strzępków informacji rzuconych przez blizzarda - dopiero po premierze będzie możliwe powiedzenie cokolwiek pewnego o dropach, mechanice, itd. i to też nie tak szybko, na pewno nie świeżo po premierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (Spoiler) Diablo III - Boss Health and Information - DiabloFans.com Więc poza normalem, wątpię by była powtórka z rozrywki z bosami one hit one kill:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Wszystko świetnie, ale jak zobaczyłem "Laser Attack" to mi witki opadły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 chlopaki na Diablofans ogarneli te rozmazane fotki i mozna normalnie czytac: (Spoiler) Diablo III - Item Affixes (Spoiler) Diablo III - Legendary Items (Spoiler) Diablo III - Achievements (Spoiler) Diablo III - Monster Traits (Spoiler) Diablo III - Set Items (Spoiler) Diablo III - Boss Health and Information To tak nienaturalnie wyglada jak zamiast statystyk widzimy affixy, jakby nie mogli tego bardziej przystepnie zrobic, ale przynajmniej jest to jakis punkt startowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...