onlyraven Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 W piątek odbieram w proline zestaw: E8400 Pentagram Freezone NCX-100 cu Asus P5E x38 Dual KingMax DDR2 2x1GB/1066 Obudowa Cooler Master Elite RC-334 wentyle 2x12cm Zasilacz Rasurbo GAP 656 650W Seagate ST3500320AS 500GB sATA II 32 MB Pioneer DVR-215BK Sata Proszę o pomoc w max. oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 zmien zasilacz. ile on wogole kosztuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 No nie wiem... Procesor jak najbardziej, Płyta główna też może być, Ramy także, Obudowę zmieniłbym na CM Elite 331, praktycznie to samo, Zasilacz do wymiany, Dysk także samsungi wydajniejsze, Cd-Rom jak najbardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlyraven Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 zmien zasilacz. ile on wogole kosztuje ? 299 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 4GB RAM-u i 450W zasilacz starczy. A jeżeli chcesz CF, bo bierzesz X38, to dołóż do 550W i powinno być OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlyraven Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 No nie wiem... Procesor jak najbardziej, Płyta główna też może być, Ramy także, Obudowę zmieniłbym na CM Elite 331, praktycznie to samo, Zasilacz do wymiany, Dysk także samsungi wydajniejsze, Cd-Rom jak najbardziej zasilacz tylko z proline idlaczego nie? 4GB RAM-u i 450W zasilacz starczy. A jeżeli chcesz CF, bo bierzesz X38, to dołóż do 550W i powinno być OK.zasiłka jest 650 a 2 GB to początek nie mam systemu 64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Ech... do tej firmy nie jestem przekonany, wole mieć pewniaka np. Corsair albo Modecom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlyraven Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 4GB RAM-u i 450W zasilacz starczy. A jeżeli chcesz CF, bo bierzesz X38, to dołóż do 550W i powinno być OK.zasiłka jest 650 a 2GB bo nie mam systemu 64 Ech... do tej firmy nie jestem przekonany, wole mieć pewniaka np. Corsair albo Modecom a jak daje radę 4850? Bo ja biorę w ciemno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) 4850 to chwilowo najbardziej opłacalna grafa, ale radzę Ci brać najtańszą i za róznicę w cenie dokupić accelero S1, bo to referencyjne jest beznadziejne. A co do zasilaczy to nie patrz ile mają W na naklejce, ważny jest jego producent, bo jak weźmiesz tracera jakiegoś to choćby miał 2kW to będzie to shit. Edytowane 2 Lipca 2008 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 corshair vx <- z tej serii zasilaczy szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Corsair TX650 za 240 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) referencyjne jest beznadziejne. Nie przesadzajmy ;). Referencyjne na 4850 jak na jednoslotowe chłodzenie działa całkiem sprawnie. 65% obrotów wentylatora i temperatura w idle oscyluje na około 50*, a szum aż tak nie przeszkadza przy tych obrotach ;]. Edytowane 2 Lipca 2008 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlyraven Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 3037367[/snapback] 4850 to chwilowo najbardziej opłacalna grafa, ale radzę Ci brać najtańszą i za róznicę w cenie dokupić accelero S1, bo to referencyjne jest beznadziejne. A co do zasilaczy to nie patrz ile mają W na naklejce, ważny jest jego producent, bo jak weźmiesz tracera jakiegoś to choćby miał 2kW to będzie to shit. nie mają nic ciekawego w zasiłkach biorę Chieftec CFT-650-14C ATX 650 Watt, a co do grafy pojawił się w ostatniej chwili na proline ASUS HD4850 512MB 256bit PCI-E w dodatku najtańszy za 509 PLN i z pamiątkami taktowanymi 1 986 MHz czyli z tych co są do tej pory najwyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...