nhadala Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Chciałabym polecić coś na nudę :-) a mianowicie od pewnego czasu wraz z kumplami poświęciliśmy czas by stworzyć grę :-) nie jest ona doskonała, ale już wielu użytkowników w nią gra :-P mam nadzieje, że i wy się skusicie ;-) "System" bo taki nosi tytuł nasze dzieło opowiada o losach grupki bohaterów - sami będziecie mogli wybrać tych którymi chcecie grać - i przenosi nas w świat cudownego fantasy. :girl: A o to kilka screanów z gry :-D na zachętę: Jak i mamy mały filmik by przybliżyć wam realia :-D http://www.youtube.com/watch?v=o35YiHHPZ9U&feature=user Wszystko na znanych portalach więc bez obawy o wirusy :-D A o to bezpośredni link do gry wrazie gdyby ktoś chciał ściągnąć :-D http://rapidshare.com/files/130631153/TagTeam.exe.html Zapraszam do oglądania, grania i komentowania. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) Widze, ze gra kierowana glownie do mlodszych uzytkownikow sieci, ale mogliscie jednak poprosic kogos, zeby wam sprawdził błędy (mowa o angielskim), żeby potem nie było kwiatków typu "skill's" jako mianownik liczby mnogiej ;) Klimaty mangowe - automatycznie zawęziliście sobie grono odbiorców (mnie nie przeszkadzają, ale ogólnie ludzie mają mieszane uczucia). No i postaci jakby trochę wzorowane na ragnarok online. Edytowane 20 Lipca 2008 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nhadala Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) Nie jest kierowana do wszystkich bez względu na wiek <_< A o angielski bym się nie martwiła pracuje nad tym tyle głów, że nie ma mowy o błędach językowych :lol2: Dbamy o estetykę. To nie są klimaty mangowe odsyłam do google by zobaczyć o co kaman :blink: A postacie są ręcznie robione i żadne z nas nie wzorowało się na żadnej grze online :angry: Edytowane 20 Lipca 2008 przez nhadala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Radzę przejrzeć sprite'y postaci z ragnarok online i zweryfikować swoje stanowisko ;) Nie twierdzę, że zżynaliście, po prostu podobienstwo jest dosyć duże. To dobrze, że dbacie o estetykę, ale zadbajcie też o ortografię, bo "skill's" to nie jest poprawna forma (w tym kontekście), a takie błędy rażą i ktoś moze wam zarzucić amatorszczyznę. Niemniej jednak fajnie, że komuś się w ogóle chce robić takie rzeczy dla samej satysfakcji, życzę powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 blasphemy: ragnarok nie jest tu zadnym wyznacznikiem bo nie jest pierwsza, ani jedna z pierwszych gier z mangowym pixel artem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Chciałabym polecić coś na nudę :-) a mianowicie od pewnego czasu wraz z kumplami poświęciliśmy czas by stworzyć grę :-) nie jest ona doskonała, ale już wielu użytkowników w nią gra :-P mam nadzieje, że i wy się skusicie ;-) "System" bo taki nosi tytuł nasze dzieło opowiada o losach grupki bohaterów - sami będziecie mogli wybrać tych którymi chcecie grać - i przenosi nas w świat cudownego fantasy. :girl: A o to kilka screanów z gry :-D na zachętę: Zapraszam do oglądania, grania i komentowania. Pozdrawiam. bardzo fajne projekty postaci i przeciwnikow(podczac walk) ,sama rozrywka troche odstaje ,zbyt pusto i sterylnie,w czasie exploracji postacie zbyt male i nie zaciekawie poruszajace sie. Ale za sam pomysl i wlozona prace naleza sie wam brawa :) pracujcie dalej jesli macie na to ochote i mozliwosci,moze w przyszlosci cos fajowego wydlubiecie ;) powodzenia!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nhadala Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 bardzo fajne projekty postaci i przeciwnikow(podczac walk) ,sama rozrywka troche odstaje ,zbyt pusto i sterylnie,w czasie exploracji postacie zbyt male i nie zaciekawie poruszajace sie. Ale za sam pomysl i wlozona prace naleza sie wam brawa :) pracujcie dalej jesli macie na to ochote i mozliwosci,moze w przyszlosci cos fajowego wydlubiecie ;) powodzenia!!! Sam projekt gry zajmuje bardzo dużo czasu. Nawet mając pomysł na scenki trzeba to jeszcze przełożyć, a to nie jest takie łatwe jak się wydaje. Pracujemy na starym programie i bierzemy to co oferuje, ale może w przyszłości trafi nam się coś unowocześnionego :wink: Musimy liczyć na internetowiczów i ich zainteresowanie grą bo bez tego to nawet nie chce się otwierać programu :lol2: Jesteś pierwszą osobą, która wytyka nam pustość i sterylność, no cóż nie da rady dogodzić wszystkim, ale prawdziwe sekrety są ukryte :rolleyes: wystarczy je poszukać. Potrzebujemy w tym momencie zainteresowania, a ta pcha nas dalej do pracy. Thx za komenta. Nic nie krąży tylko wokół Ragnarock online :blink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 blasphemy: ragnarok nie jest tu zadnym wyznacznikiem bo nie jest pierwsza, ani jedna z pierwszych gier z mangowym pixel artem Spoko, nie wnikam, po prostu mowie, z czym mi sie to skojarzyło (i nie mowię, że to źle). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) screeny całkiem całkiem. Takiej gierki brakowało :) Miałem coś podobnego na emulator do Sega albo Pegasusa... nie pamietam juz. Dzieki za info :) Uwielbiam takie gierki :) pogralem chwile i przyznam ze mi sie nie podoba ;/ Za trudne... taka gra powinna byc przyjemna a ta jest za trudna... te gry w ktore gralem na emulatorze byly znacznie lepsze imho, Edytowane 20 Lipca 2008 przez RaaDeeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Pytanie za 1000zł ;). RPGMaker? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nhadala Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 screeny całkiem całkiem. Takiej gierki brakowało :) Miałem coś podobnego na emulator do Sega albo Pegasusa... nie pamietam juz. Dzieki za info :) Uwielbiam takie gierki :) pogralem chwile i przyznam ze mi sie nie podoba ;/ Za trudne... taka gra powinna byc przyjemna a ta jest za trudna... te gry w ktore gralem na emulatorze byly znacznie lepsze imho, Ta gra to nie jest gra dla dzieci jakie grają w Pegasusa :lol2: tu trzeba pomyśleć, a wcale taka trudna nie jest, ale przyznaje dla wytrwałych zawsze jest nagroda w tej grze :wink: Pozdrawiam Pytanie za 1000zł ;). RPGMaker? :P Zdobywasz nagrodę. Tak to RPGMaker, ale obrazki postaci sami wykonaliśmy, musieliśmy mieć tylko mechanikę :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 eeeee.... w takich grach pierwsze stworki ktore spotykasz powinnny zabierac po 10 hp... tutaj po 300. całą mane zuzylem w pierwszej walce. imho przegieliście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Zdobywasz nagrodę. Tak to RPGMaker, ale obrazki postaci sami wykonaliśmy, musieliśmy mieć tylko mechanikę :lol2:Chodziło mi tylko o program w którym wykonaliście to, bo postacie to widać, że robione osobno ;). Ogólnie GJ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Gierka dosyć niezła, ale razą błędy ortograficzne. Jak będę mieć więcej czasu to pogram trochę dłużej. Macie już oficjalną stronkę? Wiem, że jest to amatorski projekt, ale można go pokazać szerzej. Np tutaj można napisać (jeżeli macie wersję ang gry). http://www.freewarefiles.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nhadala Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 eeeee.... w takich grach pierwsze stworki ktore spotykasz powinnny zabierac po 10 hp... tutaj po 300. całą mane zuzylem w pierwszej walce. imho przegieliście. Ptrz jednak na to, że na pierwszej polance powinieneś popracować nad postacią nie pachaj się tam gdzie wiesz, że nie dasz rady. Tutaj trzeba ruszyć głową, bo nikt nie da Ci nic na talerzu. A obrażenia są dobrze zrobione. wpierw osy :wink: Chodziło mi tylko o program w którym wykonaliście to, bo postacie to widać, że robione osobno ;). Ogólnie GJ. No to miałeś racje co do mechaniki. Gierka dosyć niezła, ale razą błędy ortograficzne. Jak będę mieć więcej czasu to pogram trochę dłużej. Macie już oficjalną stronkę? Wiem, że jest to amatorski projekt, ale można go pokazać szerzej. Np tutaj można napisać (jeżeli macie wersję ang gry). http://www.freewarefiles.com/ Błędy są jedynie tam gdzie musieliśmy samie wstawiać czcionkę, więcej nie ma, ale jesteśmy tego świadomi :razz: Oficjalna stronka www.ultimateam.pl/forum zapraszam :wink: staramy się go wypromować, czas pokarze czy się uda. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) pokarzeNo, pilnować się z tą ortografią bo głupio przez to wyglądają te posty o bezbłędności. Chyba że czas ma rzeczywiście karać... ;) Skupicie się na tej grze czy powstanie seria waszych produkcji? Pytam z czystej ciekawości. Edytowane 21 Lipca 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nhadala Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 No, pilnować się z tą ortografią bo głupio przez to wyglądają te posty o bezbłędności. Chyba że czas ma rzeczywiście karać... ;) Skupicie się na tej grze czy powstanie seria waszych produkcji? Pytam z czystej ciekawości. Pilnójemy się :lol2: Pilnujemy... Cóż tego sami jeszcze nie wiemy pracujemy nad pierwszą częścią na razie, ale w razie zainteresowania powstaną pewnie jeszcze jakieś :rolleyes: nie jesteśmy okrutni dla naszych użytkowników, którzy grają w "System" prawo w rękach ludu :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Zróbcie ją na DX10, to ludzie się rzucą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3sert Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Ja nie chcę nic mówić, ale czyżby kolejna Tibia? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Ja nie chcę nic mówić, ale czyżby kolejna Tibia? :)A gdzie jest napisane że to MMO(RPG)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 tryb walki jest tez inny niz w tibii. widac, ze nigdy niie grales, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Lubie to co POLSKIE :) Już ściągam - gierka wygląda ciekawie - sam raz na nudy w pracy ! Pozdrawiam po filmiku i screenach widać prace !! Tak trzymać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nhadala Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Dzięki wielkie za każda pozytywną bądź negatywną opinię motywującą do dalszego działania :lol2: w razie trudności proszę pisać chętnie pomogę z problemami w grze :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Ja tylko nadmienie ze mase z tych spritow gdzies widzialem Ragnarok, FF, czy tez jesli dobrze zauwazylem KING z tekkena;] cos z tym recznym rysowaniem krecisz;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 idz na policje i powiedz ze Cie oszukał..... KOGO TO OBCHODZI CZY RECZNIE RYSOWANE CZY NIE??? jak gra jest fajna to sie gra... a jak slaba to sie nie gra.... a kto rysował..... jestem pewny ze wszyscy (poza nielicznymi wyjątkami) mają to głęboko w D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Ale wiesz potem mogą się posypać pozwy ;) (nie twierdzę, że coś tam jest ukradzione bo nie mam pojęcia na temat takich gierek) W sumie mogę to obadać i tak mi się nudzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nhadala Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja tylko nadmienie ze mase z tych spritow gdzies widzialem Ragnarok, FF, czy tez jesli dobrze zauwazylem KING z tekkena;] cos z tym recznym rysowaniem krecisz;) jak już pisałam silnik mamy RPGMaker'a i korzystamy z jego udogodnień, rysunki postaci -patrz walka- są generowane przez nas i w żadnym moim słowie nie znajdziesz, że cała mechanika jest nasza !! Puknij się w główkę Wówczas musielibyśmy stworzyć własny program !! Korzystamy z pomocy internetu w poszukiwaniu obrazków itp. ale zaznaczam, że żadna z postaci nie występuje w innej grze !! Niw ma innego sprita w innej grze. A z ciekawości sprawdziliśmy te wasze Ragnarok i zaczęliśmy się śmiać widząc, że ta gra nie ma nic z naszą wspólnego i w ogóle nie ma z nią żadnych podobieństw, co do FF nie jestem pewna, bo tyle miało części, że każdej sprawdzać mi się nie chce :lol2: Jak już zaznaczyłam raz nie wszystko musi być podobne do jakiś dennych gierek. Pozdrawiam. idz na policje i powiedz ze Cie oszukał..... KOGO TO OBCHODZI CZY RECZNIE RYSOWANE CZY NIE??? jak gra jest fajna to sie gra... a jak slaba to sie nie gra.... a kto rysował..... jestem pewny ze wszyscy (poza nielicznymi wyjątkami) mają to głęboko w D. Ja nikogo nie zamierzam oszukiwać, ale jak ktoś szuka dziury w całym to powodzenia :rolleyes: Ale wiesz potem mogą się posypać pozwy ;) (nie twierdzę, że coś tam jest ukradzione bo nie mam pojęcia na temat takich gierek) W sumie mogę to obadać i tak mi się nudzi Nie posypią się pozwy, bo wówczas w takich wypadkach na samym końcu zaznacza się skąd zaczerpnięto materiały. A kraknąć można ze sklepu :lol2: A w doktora baw się na dworze :wink: z kolegami :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Korzystamy z pomocy internetu w poszukiwaniu obrazków itp. ale zaznaczam, że żadna z postaci nie występuje w innej grze !! O to mi chodzi, pisales/as ze sami rysujecie a prawda jest jedna ze tylko posklejaliscie obrazki i tyle, w domu przysiade powylapuje wszystkie sprity ktore gdzies widzialem, bo mase takich gier zaliczylem tak na szybko 3055972[/snapback] idz na policje i powiedz ze Cie oszukał..... KOGO TO OBCHODZI CZY RECZNIE RYSOWANE CZY NIE??? jak gra jest fajna to sie gra... a jak slaba to sie nie gra.... a kto rysował..... jestem pewny ze wszyscy (poza nielicznymi wyjątkami) mają to głęboko w D. Masz racje nikogo, ale wtedy sie psize ze niektore obrazki/sprity itd zostaly zaczerpniete z tego i tego, a nie z uporem maniaka twierdzi ze sie cos rysowalo. Z tego co mi sie na szybko o oczy obilo widzialem zaczerpniecia z: ragnarok chrono trigger (SNES) tekken ffVI ps. gierka fajna;) Edytowane 25 Lipca 2008 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 ale zaznaczam, że żadna z postaci nie występuje w innej grze !! Bu ha ha ha..., nie no Kinga w Tekkenie nigdy nie było. Ja wiem to Namco ukradło Wam tego ręcznie rysowanego pół tygrysa! Daj spokój. Przyznaj się, że do Waszego projektu trafiły też elementy z innych gier, przecież nie ma w tym nic złego. Lepiej powiedzieć prawdę niż kłamać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 nhadala - spusc troche z tonu, bo w takiej postaci to dyskusji prowadzic nie bedziemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...